Uutta hehkua hiusväriin – näin käytät hiussävytettä

Uutta hehkua hiusväriin – näin käytät hiussävytettä

Julkaistu 19.7.2022

Helppokäyttöisten ja monipuolisten hiussävytteiden avulla pidät hiusvärisi elinvoimaisena kampaajakäyntien välillä, elvytät haalistuneen värin uuteen hehkuun, taitat sävyä viileämmäksi tai lämpimämmäksi tai tuot kokonaan uutta vivahdetta hiuksiin. Ammoniakittomat ja hajusteettomat sävytteet ovat hellävaraisia hiuksille ja hiuspohjalle.

Biozell Color Mask ja Color Tech -sävytteiden valikoimasta löydät niin klassisia luonnollisia sävyjä kuin sähäkämpiä erikoisvärejäkin. Voit valita nykyistä väriäsi lähellä olevan sävyn vahvistamaan ja ylläpitämään värin intensiivisyyttä tai tuoda kokonaan uutta vivahdetta hieman eri sävyllä.

Silver-sävytteillä poistat keltaisuutta ja taitat sävyä kylmemmäksi, oli lähtövärisi mikä hyvänsä. Voit myös miksata oman sävysi sekoittamalla sävytteitä keskenään! Pastellisen tai vaaleamman lopputuloksen saat sekoittamalla sävytettä tavallisen hoitoaineen joukkoon.

Biozell Color Mask 1 680

Sävytteet on suunniteltu värjätyille ja vaalennetuille hiuksille. Lopputulos on aina yksilöllinen ja riippuu hiusten pohjaväristä, luontaisesta hiuslaadusta ja aikaisemmista käsittelyistä. Sävytteet toimivat hiukan kuin vesivärit – alla oleva hiusväri kuultaa sävytteen läpi. Sävytteillä ei siis voi muuttaa tummia hiuksia vaaleiksi, mutta sen sijaan tummiinkin hiuksiin saa valitun sävyn mukaista vivahdetta.

Sävytteet sisältävät hoitaviin ainesosiin sekoitettuja suoraväripigmenttejä, jotka kiinnittyvät hiuksen pintakerrokseen ja haalistuvat joka pesussa asteittain.

Sävytteiden käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Sävyte levitetään kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja tuotteesta riippuen vaikutusaika on 3-15 minuuttia. Saunan lämpö tehostaa vaikutusta, mutta muista tällöin suojata hiukset pyyhkeellä liialta lämmöltä. Testaa sävyä hiussuortuvaan huomaamattomaan paikkaan ennen käyttöä.

Minkä sävyn sinä valitset?

Biozell Color Mask 2 680