Pepsodent - suosikkiharjasi saatavilla nyt myös sähköhammasharjaan

Pepsodent - suosikkiharjasi saatavilla nyt myös sähköhammasharjaan

Päivitetty 26.8.2020

Muistathan vaihtaa harjasi säännöllisesti myös sähköhammasharjaan!

Pepsodent, jolla on yli 60 vuoden historia suunhoidon innovaatioista on lanseerannut uuden sarjan sähköhammasharjan harjaspäitä, pitääkseen huolta jokaisesta hymystä ja suunhoidon tarpeesta. Harjaspäät ovat yhteensopivia ORAL-B* sähköhammasharjojen kanssa ja ne on suunniteltu vastamaan erityisesti seuraaviin suunhoidon tarpeisiin:

  • Herkät ikenet
  • Vihlovat hampaat
  • Valkaisu
  • Plakin poisto

Pepsodent sähköhammasharjan harjaspäitä on nyt saatavilla kolmea erilaista vaihtoehtoa, joista jokainen on suunniteltu vastamaan yhteen tai useampaan yllä luetelluista suunhoidon tarpeista sekä tarjoamaan erinomaisen käyttökokemuksen ja tuloksen.

Complete Care

Harjaspäässä on kolmea erilaista harjastyyppiä ja se on suunniteltu ulottumaan suun kaikkiin kulmiin sekä syvälle hammasväleihin, puhdistaakseen suuta kokonaisvaltaisesti. Harjaspään harjakset vaihtavat väriä, kun on aika vaihtaa uusi harjaspää.

White System White Now

Harjaspään tähdenmuotoinen pehmeä perliittiä sisältävä lamelli sekä pintakuvioidut harjakset puhdistavat ja kiillottavat hampaan pintaa saadakseen esiin luonnollisen valkoiset hampaat. Harjaspään harjakset vaihtavat väriä, kun on aika vaihtaa uusi harjaspää.

Sensitive

Harjaspää on kehitetty erityisesti vihlovista hampaista tai ienongelmista kärsiville. Sen erittäin pehmeät, kärjistään ohennetut 0,1 mm harjakset puhdistavat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hampaita ja ikeniä. Harjaspään harjakset vaihtavat väriä, kun on aika vaihtaa uusi harjaspää.

pepsodent vaihtopaat 680x300

Yksi yleisimmistä hammas- ja ienongelmien aiheuttajista on hampaan pinnalle kertyvä plakki. Se voi aiheuttaa kariesta eli hampaiden reikiintymistä ja reikiintymisen edetessä hampaaseen voi syntyä paikattava reikä. Tämän lisäksi plakki on yksi yleisimmistä ientulehduksen aiheuttajista (1). Mikäli plakkia ei saada kunnolla poistettua hampaan pinnalta mekaanisen puhdistamisen, kuten hampaiden harjauksen ja hammasvälien puhdistamisen avulla, alkaa plakki kovettua hiljalleen hammaskiveksi.

Tutkimusten mukaan sähköhammasharja on manuaalista hammasharjaa tehokkaampi vähentämään plakkia ja ientulehdusta (2). Tulokset osoittavat, että sähköhammasharjaa käyttäneillä oli kolmen kuukauden käytön jälkeen 11% vähemmän plakkia ja 6% vähemmän ientulehduksia. Pidemmällä aikavälillä tulokset olivat entistä paremmat. Sähköhammasharjan tehokkuus puhdistamisessa perustuu sen värähtelevään ja pyörivään liikkeeseen (3), jota ei helposti saa aikaiseksi manuaalisella hammasharjalla.

Kokonaisvaltaista hampaiden puhdistusta kaikille, päivittäin, Pepsodent sähköhammasharjan harjaspäillä.

(1) Article ID: khr00101, © 2019 Suomalainen Lääkäriseura Duodecim
(2) Yaacob M, Worthington HV, Deacon SA, Deery C, Walmsley AD, Robinson PG, Glenny AM. Powered versus manual toothbrushing for oral health. Cochrane Database of Systematic Reviews 2014, Issue 6. Art. No.: CD002281. DOI: 10.1002/14651858.CD002281.pub3.
(3) Terveyskirjasto, Article ID: trv00024 ( 005.016 ), © 2019 Publishing Company Duodecim

(* Pepsodent sähköhammasharjan harjaspäät ovat yhteensopivia ORAL-B VITALITY®, ORAL-B PROFESSIONAL CARE®, ORAL-B SMARTSERIES® ja ORAL-B KIDS® sähköhammasharjojen kanssa. Ne eivät ole yhteensopivia sähköhammasharjojen kanssa, joissa on sonic-teknologia.)

(** ORAL-B®, ORAL-B PROFESSIONAL CARE®, ORAL-B SMARTSERIES®, ORAL-B KIDS® ja ORAL-B VITALITY® ovat Gillette Company LLC:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nämä tavaramerkit eivät ole osa Unileveriä.)