Pepsodent Nature Elements Charcoal hammasharja - joka päivä puhtaampi harja

Pepsodent Nature Elements Charcoal hammasharja - joka päivä puhtaampi harja

Julkaistu 31.1.2021

Hammasharjan suositeltu kolmen kuukauden vaihtoväli voi kuulostaa turhan tiheältä, mutta siitä ei silti kannattaisi tinkiä.

”Kolmessa kuukaudessa hammasharjan harjakset kuluvat ja alkavat hapsottaa, eivätkä ne pese enää yhtä tehokkaasti. Tällaisella harjalla pestäessä hampaat jäävät likaisiksi”, Lasten Oralin suuhygienisti Arian Riatson sanoo. Hammasharja olisikin itse asiassa hyvä vaihtaa heti, kun harjakset alkavat hapsottaa. Tämä saattaa tapahtua jo ennen kuin harja on ollut käytössä kolmea kuukautta.

Harjan käyttöä ei kuitenkaan kannata jatkaa kolmea kuukautta pidempää aikaa, vaikka harjakset näyttäisivätkin vielä olevan kunnossa.

”Suussa on luonnostaan yli 400 bakteeria. Harjaa ei ole mukava laittaa suuhun, jos bakteerit ovat muhineet harjaksissa paljon kolmea kuukautta pidemmän ajan. Hammasharja voi myös ruveta haisemaan, jos sitä käyttää liian pitkään.”

Uusi hammasharja puhdistaa jopa 85% tehokkaammin kuin vanha**

Pepsodent tuo markkinoille uuden Charcoal-hammasharjan, jonka harjakset sisältävät hopeaionia sekä hiiltä. Hopeafosfaattilasi toimii antibakteerisesti ja puhdistaa harjaksia vähentäen bakteerien kasvua. Ohuet hiilijauhetta sisältävät harjakset puhdistavat hyvin hampaiden välit ja kolmikulmainen varsi auttaa puhdistamaan takahampaat. Harjassa on mukana myös kielenpuhdistaja.

Ei ole olemassa kikkaa, jolla hammasharjan käyttöikää voisi pidentää. Uusi hammasharja puhdistaa jopa 85% paremmin kuin vanha** - vaihda siis uuteen!

Pepsodentilta löydät myös mm. hiilihammastahnan Long Active Nature Elements -sarjasta. Charcoal White&Pure -hammastahna sisältää hiiltä, joka tunnetaan syväpuhdistavista ominaisuuksista. Long Active -sarjan hammastahnat sisältävät aina myös sinkkimineraalia, joka antaa pitkäkestoista suojaa plakkibakteereita vastaan, jopa 24 tunnin ajan***.

PEPSODENT 2021 CHARCOAL DIGIBANNERIT 680x400

**Harjakset on käsitelty hopeafosfaattilasilla, joka vähentää 99,9% bakteerien kasvua harjan harjaksissa ja antaa suojan 3 kk asti. Perustuu laboratoriotestiin.

***verrattuna 3 kk käytössä olleeseen hammasharjaan. (Journal of Clinic Denistry, Nr.13: 119.214, 2002)

****kun hampaat harjataan säännöllisesti 2x päivässä.