Physicians Formula Rosé

Physicians Formula Rosé

Julkaistu 23.9.2020

Tutustu ruusuteemaisiin meikkituotteisiin, joiden päämääränä on kuulaan kaunis, hehkuva iho!

Kaikissa Rosé-tuotteissa on ruusu-uutetta, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Tuotteissa on myös ruusuinen tuoksu.

Rosé All Day Moisturizer SPF 30 on antioksidanttinen, helmeilevä kosteusvoide, joka sisältää aurinkosuojan ja saa aikaan pehmeän ja hehkuvan ihon. Aurinkosuojan sisältävä kosteusvoide kirkastaa ja napakoittaa ihoa samalla kun se suojaa ihoa ja kosteuttaa sitä pitkäkestoisesti. Käytä puhtaille kasvoille aamuisin ja kasvosi ovat valmiit meikille.

PF_rose_moisturizer_680x300

Rosé All Play Eyeshadow Bouquet-luomiväripaletilla loihdit kauniin silmämeikin. Sen 12 sädehtivää, runsaspigmenttistä sävyä koristelevat silmäsi värin sulautuessa kauniisti iholle. Sävyt on valittu tarkkaan niin, että niitä on helppo yhdistellä toisiinsa. Löydät sopivat sävyt kaikkiin tilaisuuksiin arkeen ja juhlaan; luomivärien viimeistelyt ovat mattapintaisia, satiinisia ja hohtavia. Niitä voi käyttää kosteana tai kuivana. Kostealla siveltimellä levitettynä sävy on intensiivisempi. Jotkin helmiäissävyt on paras painaa luomelle sormella, jolloin efekti tulee parhaiten esiin.

PF_rose_luomiväri_680x300

Rosé All Day Set & Glow 2-in-1 -puuterilla viimeistelet kuulaan kasvomeikin. Set & Glow sisältää 2 tuotetta: valaisevan viimeistelypuuterin, joka sitoo meikin ja tuo kaunista kuultoa sekä heleän balmin eli voiteen, joka toimii voidemaisena korostustuotteena kasvojen korkeimmilla kohdilla. Käytä sitä esimerkiksi nenänvarteen, amorinkaarelle ja poskipäille. Tuotteesta on saatavilla 3 sävyä.

PF_rose_glow_680x300

Myös Rosé All Day Petal Glow -korostuspuuterilla viimeistelet kuulaan meikin. Se on antioksidanteilla rikastettu, helmiäishehkuinen monikäyttöinen korostuspuuteri, joka sopii käytettäväksi niin silmille, kasvoille kuin vartalollekin. Tämä tuotteen löydät kolmessa sävyssä; helmeilevän vaaleanpunainen Soft Petal, shampanjansävyinen Freshly Picked sekä pehmeän vaaleanpunapohjainen Petal Pink.

PF_rose_petal_680x300

Tuotteet löydät valikoiduista K-Citymarketeista -tervetuloa ostoksille!

Katso myös videot tuotteiden käytöstä: