K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Physicians Formula uutuudet 2020

Physicians Formula uutuudet 2020

Tutustu suositun Physicians Formula -sarjan Organic Wear, Rose ja Butter-uutuuksiin.

Physicians Formulan kattavan valikoiman meikkejä löydät jo 36 K-Citymarketista! Sarjan nimi on vapaasti suomennettuna ”lääkäreiden resepti” viitaten sarjan alkuperään – sarjan loi ihotautilääkäri Frank Crandall jo 1930-luvulla ratkaisuna vaimolleen, joka kärsi ihosairauksista mutta halusi edelleen käyttää meikkituotteita. Ja vielä tänäkin päivänä sarjan takana on kolmen lääkärin tiimi, jotka auttavat mm. tuotteiden kehittämisessä. Physicians Formulan tuotteiden perusajatuksena on tuottaa toimivia tuotteita, jotka ovat hypoallergeenisia ja sopivat myös herkkäihoisten käytettäviksi.

Physicians Formula Organic Wear

Organic Wear on Physicians Formulan tuoteperhe, jonka tuotteissa on käytetty luomulaatuisia ainesosia – raaka-aineita ilman torjunta-aineita ja geenimuuntelua. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä, sillä Physicians Formula välittää sinusta sekä eläinkunnan kaikenkarvaisista kavereista.

Organic Wear -tuotteet ovat perusteellisesti testattuja käytön ja toimivuuden suhteen. Ne ovat tehokkaita, mutta puhtaita ja hellävaraisia myös herkkäihoisille. Lisäksi Organic Wear -tuoteperheen tuotteet on pakattu kierrätettäviin tai uudelleenkäytettäviin pakkauksiin. Perusajatuksena on maksimaalinen toimivuus minimalistisilla, laadukkailla raaka-aineilla. Physicians Formulalla uskotaan, että jokaisen iho on oikeutettu laadukkaisiin tuotteisiin ja hyvinvointiin. Ihon hyvinvointi alkaa hyvistä raaka-aineista - ja moniulotteinen terveys ja hyvinvointi on elämäntapa.

Muun muassa nämä uutuudet löydät Organic Wear -sarjasta:

Organic Wear Silk Foundation Elixir

Erittäin hoitava, juokseva ja kevyt ihon pintaa ja sävyä parantava meikkivoide. Meikkivoiteella on kevyt peittokyky, joka on kerrostettavissa. Tuotteen luomulaatuiset jojobaöljy, aloe vera, kookosöljy ja kaktusvesi lukitsevat kosteuden, parantavat ihon sävyä ja luovat kevyen, kuulaan “toisen ihon”. Ihanteellinen sinulle, joka ei pidä paksun pakkelin tunteesta kasvoilla. Erinomainen pintakuivalle iholle ja aikuiselle iholle, jossa on juonteita. Saatavana kolme sävyä.

PF KUVA1

Organic Wear Double Cleansing Oil

Ainutlaatuinen kaksivaiheinen puhdistusöljy, joka yhdistää hoitavan puhdistusveden ja syväpuhdistavan öljyn. Puhdistaa ja hellii ihoa helposti. Puhdistava tuote sulattaa vaivattomasti pois lian, meikin sekä epäpuhtaudet ja tukkeutuneet ihohuokoset. Luomulaatuiset ruusunmarjaöljy, aloe vera ja kamomilla täydentävät ihon luonnollista hehkua ja tekevät ihosta kuulaan. Ihanteellinen meikinpoistoon, tukkeutuneiden ihohuokosten puhdistukseen ja herkkäihoiselle.

Organic Wear Lifting & Glowing Mask

Ylellinen geelinaamio luomulaatuisista raaka-aineista kiinteyttää, kohottaa ja elvyttää ihoa – tavoitteena luonnollisen hehkuva iho. Luonnon mesiangervo uudistaa ihoa; Mongongo-öljy ja aloe vera puolestaan kirkastavat sameaa ihoa ja saavat aikaan hehkuvamman & kirkkaamman ihon. Ihanteellinen epätasaisen sävyiselle, juonteiselle tai samealle iholle.

PF KUVA2

Physicians Formula Rosé

Rosé-tuoteperheestä löydät ruusuteemaiset meikkituotteet, joiden päämääränä on kuulaan kaunis, hehkuva iho!

Rosé All Day Moisturizer SPF 30 on antioksidanttinen, helmeilevä kosteusvoide, joka sisältää aurinkosuojan ja saa aikaan pehmeän & hehkuvan ihon. Aurinkosuojan sisältävä kosteusvoide kirkastaa ja napakoittaa ihoa samalla kun se suojaa ihoa ja kosteuttaa sitä pitkäkestoisesti. Käytä puhtaille kasvoille ja kasvosi ovat valmiit meikille.

Kauniin silmämeikin loihdit Rosé All Play Eyeshadow Bouquet -luomiväripaletilla. Sen 12 sädehtivää, runsaspigmenttistä sävyä koristelevat silmäsi värin sulautuessa kauniisti iholle. Sävyt on valittu tarkkaan niin, että niitä on helppo yhdistellä toisiinsa. Löydät sopivat sävyt kaikkiin tilaisuuksiin arkeen ja juhlaan; luomivärien viimeistelyt ovat mattapintaisia, satiinisia ja hohtavia.

Kuulaan kasvomeikin viimeistelet Rosé All Day Set & Glow 2-in-1 -puuterilla sekä Rosé All Day Petal Glow -korostuspuuterilla. Set & Glow sisältää 2 tuotetta: valaisevan viimeistelypuuterin, joka sitoo meikin ja tuo kaunista kuultoa sekä heleän balmin, joka toimii voidemaisena korostustuotteena kasvojen korkeimmilla kohdilla. Tuotteesta on saatavilla 3 sävyä. Myös Petal Glow – korostuspuuterin löydät kolmessa sävyssä. Se on antioksidanteilla rikastettu, helmiäishehkuinen monikäyttöinen korostuspuuteri, joka sopii käytettäväksi niin silmille, kasvoille kuin vartalollekin.

PF KUVA3

Physicians Formula Butter

Kaikkien rakastama Butter-tuotesarja laajenee! Ikonisen Butter Bronzer -aurinkopuuterin lisäksi valikoimaan tulee loistokas Butter Highlighter -korostuspuuteri. Myös tämä sisältää Murumuru- , Cupuaçu ja Tucuma- voita Amazonin sademetsistä. Rasvahapot pehmentävät, hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Levittyvyys kasvoille on ihanteellinen. Valittavana sävyt Pearl ja Champagne.

PF KUVA4

Butter Blush -poskipunavalikoima saa uuden sävyn; Copper Cabana on hurmaava lisä syysmeikkiin!

PF KUVA5

Meikinpuhdistukseen suosittelemme myös The Perfect Matcha 3-in-1 Melting Cleansing Balm -voidetta joka on erittäin hellävarainen 3-in-1 puhdistusvoide, joka sulattaa meikin, puhdistaa ihon epäpuhtauksista ja tekee ihosta kimmoisan sekä kosteutetun. Se sisältää puhdistavaa vihreää matchateejauhetta. Puhdistuksen jälkeen iholle on hyvä suihkauttaa The Perfect Matcha 3-in-1 Beauty Water -kasvovettä. Se on erittäin hellävarainen kolmivaikutteinen kauneusvesi, joka kirkastaa ihon sävyä ja kosteuttaa – samalla iho jää todella pehmeäksi ja kimmoisaksi. Tuote sopii myös meikin kiinnittämiseen.

Aamuisin meikin alle sopii Refreshmist Cucumber & Bamboo Facial Spray SPF 20. Sen sisältämä sekoitus ihoa hoitavia vihreitä ainesosia: kurkku, piparminttu ja aloe vera raikastavat ihoa samalla kun bambuversouute ja jäätikkömineraalivesi kosteuttavat sitä. Näkymätön aurinkosuoja SPF 20 suojelee ihoa auringon haitoilta.

PF kuva6