Pulpe de Vie – luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, joka taistelee ruokahävikkiä vastaan

Pulpe de Vie – luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, joka taistelee ruokahävikkiä vastaan

Julkaistu 10.11.2020

Uusi sertifioitu luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja on saapunut K-Citymarketin kauneusosastolle!

K-Citymarket-logo 680 x 50

Ympäristö huomioiden valmistettu

Etelä-ranskalaisen Pulpe de Vie -sarjan tärkeimpiä raaka-aineita ovat pientuottajilta ostetut hedelmät ja vihannekset, jotka eivät kelpaa ulkonäkönsä puolesta myyntiin tai jäävät ostamatta. Nämä hedelmät ja vihannekset muutetaan vesiksi, uutteiksi ja öljyiksi pienessä tuotantolaitoksessa Ranskan Alpesissa, ja näitä raaka-aineita hyödyntäen, Pulpe de Vie’n ihonhoitotuotteet valmistetaaan laboratoriossa Provencessa. Tämä ainutlaatuinen tuotesarja haluaa tarjota näille ruokahävikin yksilöille toisen mahdollisuuden!

Paikallisuus ja kausiluonteisuus

Pulpe de Vie käyttää vain paikallisia ja kausiluonteisia hedelmiä vastuullisen “locavore”-lähestymistavan mukaisesti, ja ostaa myymättömät hedelmät ja vihannekset pieniltä paikallisilta tuottajilta – aina kun se on mahdollista. Varastoa kerätään koko vuodelle, mikä takaa, että voit nauttia greippivettä sisältävästä Beautiful Plant -misellivedestä tai persikkaa sisältävästä Cozy Cuddle -voiteesta ympäri vuoden. Lisäksi yritys hankkii kaiken tarvittavan mahdollisimman läheltä pakkausmateriaaleja ja painomusteita myöten.

Lupaus raaka-aineista

Jokainen tuote sisältää vähintään 99% luonnollisia raaka-aineita, ja niillä on Ecocert-, Cosmébio- ja Cruelty Free -sertifikaatit. Tämä antaa varmuuden siitä, että tuotteet on valmistettu Provencessa luonnonmukaisista aineosista ja ovat eläinkokeettomia.

Tutustu Pulpe de Vie tuotteisiin

Kangasnaamiot

Hemmottele ihoasi kangasnaamiohetkellä! Pulpe de Vie’n kangasnaamiot ovat valmistettu biohajoavasta luomupuuvillasta ja kosteuttavat sekä uudistavat ihoa. Valitse itsellesi kangasnaamio oman ihosi tarpeiden mukaan.

Photos fiches Sex on the Peach

Kasvojen puhdistustuotteet

Kasvojen päivittäiseen ja hellävaraiseen puhdistukseen löydät sarjasta raikkaan hedelmäisen Sweet Little Face -puhdistusvaahdon sekä virkistävän Beautiful Plant Detox -miselliveden, jotka puhdistavat meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta kuivattamatta ihoa.

Photos fiches Belle plante

Kasvoseerumit

Tehosta kasvojen hoitoa sarjan seerumeilla. Like A Diamond – kevyesti valoa heijastavan seerumin avulla kosteutat ja kirkastat ihoa. Suojaa ja tasapainota ihon toimintaa prebiootteja sisältävällä #Nofilter -seerumin avulla.

Photos No Filter

Kasvo- ja silmänympärysvoiteet

Hoida kasvojesi ihoa päivittäin sarjan kasvovoiteilla. Kosteuta ja heleytä ihoa Shine -kasvovoiteella. Uudista ja hoida ihoa persikkaisella Cozy Cuddle -voiteella tai tasapainota ihon toimintoja prebiootteja sisältävällä Perfect Selfie -kasvovoiteella. Viimeistele kasvojen ihonhoito väsymyksen merkkejä häivyttävällä ja virkistävällä Brrright -silmänympärysvoiteella.

Photos fiches Shine

Luonnonkosmetiikan ei tarvitse tarkoittaa kallista! Tärkeä osa Pulpe De Vie’n filosofiaa on erinomainen hinta-laatusuhde ja se, että tuotteet ovat kaikkien saatavilla.

Katso tuotteita myyvät K-Citymarketit täältä.