Silkkinen ajotulos oikeanlaisella sheiverillä – 5 vinkkiä

Silkkinen ajotulos oikeanlaisella sheiverillä – 5 vinkkiä

Päivitetty 13.4.2022

Silkkiset sääret, kainalot tai kasvot ilman punaisia pilkkuja on helppo saavuttaa oikeanlaisella höylällä ja muutamalla yksinkertaisella vinkillä. Näin saavutat pehmeän ja sileän ajotuloksen ja teet toimenpiteestä entistä miellyttävämpää!

Vastasheivatut ja kosteutetut sääret tai kasvot tuntuvat ihanan pehmeiltä, mutta sheivaus voi joskus tuntua vaivalloiselta toimenpiteeltä. Ihokarvojen tai parran ajelun ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa tai aikaa vievää – oikeanlaisella tekniikalla, terävillä terillä ja vaahtoavan ajelugeelin avulla karvojen ajelu on nopeaa ja helppoa. Näillä vinkeillä vähennät riskiä saada ajellessa haavoja, sisäänpäin kasvaneita karvoja tai punaisia pilkkuja sheivatessa.

BIC Bamboo 680x430 fiiliskuva1

1. Valmistele iho ja käytä vaahtoa

Anna lämpimän suihkuveden pehmentää ihosi ennen ajelun aloittamista. Kun iho on lämmin ja puhdas, terä liukuu iholla paljon sulavammin, varsinkin jos samalla käyttää karvanpoistovaahtoa tai -geeliä. Iho kannattaa myös kuoria edellisenä päivänä ennen sheivausta, mikä ehkäisee punaisten pilkkujen muodostumista sheivauksen jälkeen eivätkä kuolleet ihosolut tuki terää.

2. Bamboo – tyylikäs yksityiskohta kylpyhuoneessa

BICin uusi sekä miehille että naisille soveltuva Bamboo-karvanpoistohöylä näyttää kauniilta kylpyhuoneen hyllyllä. Tyylikkään viimeistelty bambuvarsi on sekä miellyttävä katsella että käsitellä, ja tuntuu mukavalta pitää kädessä. Sheivauksen ympäristövaikutusten vähentämiseksi höylän varressa käytetty luonnollinen bambu on vastuullisesti hankittu ja tuote on myös pakattu 100% kierrätettävään pakkaukseen.

3. Älä lainaa sheiveriäsi muille Tiesitkö, että kuolleista ihosoluista kerääntyneet bakteerit voivat kerääntyä sheiverin teriin? Kroppamme on tottunut omaan bakteerikantaamme, mutta muiden höyliä ei kannata tästä syystä lainata, ja omakin sheiveri kannattaa säilyttää henkilökohtaisena. Muista myös huuhdella terät huolellisesti aina käytön jälkeen!

BIC Bamboo 680x430 fiiliskuva2

4. Oikea tekniikka

BIC Bamboon viisi joustavaa terää ja kääntyvä teräpää auttavat teriä myötäilemään vartalon ja kasvojen muotoa, jolloin ne myös ajavat karvat mahdollisimman läheltä ihoa. Höylässä on myös erillinen tarkkuusterä, jonka avulla saavutat vaikeimmatkin paikat. Muista myös, että höylätessä terää ei kannata painaa liian kovaa ihoa vasten, ja kainaloiden alta tai bikinialueella kannattaa myös ajaa karvat niiden kasvusuunnan mukaisesti välttääkseen ihoärsytystä. Bamboo-höylän liukuvuutta iholla edistävässä voidenauhassa on käytetty aloe veraa ja E-vitamiinia, tehden siitä hellävaraisen iholle.

Vinkki! Huuhtele ajeltu alue kylmällä vedellä sheivauksen jälkeen ja viimeistele iho levittämällä siihen kosteusvoidetta. Hajusteettomat tuotteet auttavat välttämään ihon ärsyyntymistä.

5. Uudet, terävät terät

Terän vaihtaminen uuteen tasaisin väliajoin auttaa välttämään ihoärsytystä ja tulehduksia. Kun terät eivät enää liu’u yhtä sulavasti iholla eivätkä aja karvoja yhtä läheltä, on aika vaihtaa terä uuteen. Kuinka kauan yksi terä kestää, vaihtelee käyttäjän mukaan, mutta keskimäärin yhtä terää voi käyttää kymmenisen kertaa. Uudessa BIC Bamboossa on myös erikseen vaihdettavat varaterät, jolloin voit käyttää kaunista bambuvartta uudelleen ja uudelleen.

BIC Bamboo 680x430 fiiliskuva3

BIC BAMBOO

BICin ensimmäisessä bambuvartisessa karvanpoistohöylässä on viisi joustavaa terää, jotka varmistavat ensiluokkaisen ajotuloksen. Höylän terät ovat vaihdettavissa ja uudelleen käytettävä varsi on tehty luonnollisesta ja vastuullisesti hankitusta bambusta. Tuote on myös saanut CO2-neutral -merkinnän. Bamboo on uusin innovaatio BICin jatkuvalla kestävän kehityksen matkalla.