Katso BICin vinkit ympäristöä säästävään sheivaukseen

Katso BICin vinkit ympäristöä säästävään sheivaukseen

Julkaistu 9.7.2021

Uutta! BICin uudistuneiden Click Soleil 3 -systeemiterien varressa on hyödynnetty kierrätysmuovia ja pakkaus on 100 % kierrätettävää kartonkia.

Jos ihokarvanpoiston ympäristövaikutukset huolestuttavat, niin näillä helpoilla vinkeillä voit tehdä ihokarvojen ajelusta lempeämpää luonnolle – ja myös ihollesi.

1. Valitse ympäristöystävällisempi tuote ja muista kierrättää

Yksi keino säästää ympäristöä ihokarvoja poistaessa on valita tuote, jonka pakkaus on kierrätettävissä tai jossa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun täytyisi tinkiä ajomukavuudesta! BICin kestävän kehityksen ohjelman tavoitteiden mukaisesti uudistuneissa BIC-systeemiterissä on vähennetty muovia reippaalla kädellä – pakkaukset on valmistettu 80 % kierrätetystä kartongista ja ne ovat myös täysin kierrätettävissä, eli pakkauksen voi heittää avaamisen jälkeen pahvinkeräykseen. Uudistuneiden höylien varsissa on myös hyödynnetty kierrätettyä muovia (30 %) ja näin vähennetty uusiomuovin käyttöä.

BIC digiartikkeli kuva1 680x400px Kolmiteräinen BIC Click Soleil 3 Sensitive -höylä on kehitetty erityisesti herkälle iholle – tästä pitävät huolen rauhoittava ja kosteuttava voidenauha, joustavat terät sekä vartalon muotoja myötäilevä kääntyvä teräpää.

2. Säästä vettä ja tuotetta

Sulje hana aina silloin, kun et tarvitse juoksevaa vettä höylän tai ajeltavan alueen huuhteluun. Voit myös ottaa vettä pieneen kulhoon terien huuhtelua varten vetojen välissä, niin säästät vettä entisestään.

Käytä myös ajogeeliä tai muuta sheivaustuotetta vain sen verran kuin on tarpeen – esimerkiksi matkakokoinen BIC Soleil Lady Mini -ajogeeli riittää pitkäksi aikaa, sillä geelin tarkka annostelupää antaa juuri sopivan määrän tuotetta säärien ajelua varten, jolloin tuotetta ei tule käytettyä kerralla liikaa. BIC digiartikkeli kuva2 680x400px

3. Maksimoi höyläsi käyttöikä

Tiesitkö, että jokaista BIC-terää voi käyttää enemmän kuin kerran? Älä siis heitä vanhaa terää pois heti yhden tai parin käyttökerran jälkeen, vaan samaa terää kannattaa käyttää niin monta kertaa kuin ajelu on sujuvaa. Ajogeeliä kannattaa käyttää siitäkin syystä, että se auttaa teriä liukumaan paremmin iholla, jolloin ne myös tylstyvät hitaammin. Muista käyttää uudelleen myös höylän varsi, jos tuotteeseen on saatavilla erikseen varaterät, kuten esimerkiksi uudistuneella BIC Click Soleil 3 Sensitive -systeemiterällä.

Karvanpoistohöylän terien huolellinen huuhtelu ja kuivaus käytön jälkeen, säilytys suihkukaapin ulkopuolella sekä teräsuojuksen käyttö auttavat myös pidentämään terien käyttöikää.

BIC digiartikkeli kuva3 680x400px

BIC-tuotteet saatavilla K-Citymarketista ja verkkokaupasta.