Syksyn hauskimmat hemmottelutuotteet Mad Beautyltä!

Syksyn hauskimmat hemmottelutuotteet Mad Beautyltä!

Julkaistu 14.11.2022

Kaipaatko piristystä syksyn pimeneviin iltoihin? Sukella Mad Beautyn vinkkien avulla hauskoihin illanviettoihin ja juhlapyhien fiilistelyyn. Nämä naamiot kasvoilla et voi olla hymyilemättä!

Kuka ei rakastaisi prinsessoja!

MadBeauty artikkeli 680x461 fiiliskuva1

Järjestä hemmotteleva Disney-leffailta ystäville. Katselulistalla on tietysti kaikkien lapsuuden suosikit ja jokainen valitsee sen mukaisen kasvonaamion. Leffojen lisäksi aktiviteettina voi olla esimerkiksi Disney-tietokilpailu.

Syksy antaa luvan ottaa rennosti

Kukaan ei ihmettele, jos vietät kokonaisen vapaapäivän sohvan pohjalla.

MadBeauty artikkeli 680x461 fiiliskuva2

Mad Beautyn Nightmare Before Christmas, Star Wars ja Superhero -kokoelmat sopivat tähän klassikkoelokuvien ja koko päivän kestävien maratonien aikaan täydellisesti!

MadBeauty artikkeli 680x461 fiiliskuva3

Kuka sanoo, ettei leffailta voisi parantaa hyvinvointia?

MadBeauty artikkeli 680x461 fiiliskuva4

Joululahjojen shoppailu – paras ajanviete vai pakollinen paha?

MadBeauty artikkeli 680x461 fiiliskuva5

Kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää! Lämpö paljastaa näiden mustien kynsitarrojen alta ihanan Nightmare Before Christmas -kuosin. Tosifanille löytyy myös luomiväripaletti sopivissa teemaväreissä sekä sivellinsetti.

Mad Beautyn valikoimasta löytyy jokaisen suosikki -piirroshahmot hauskoissa tuotteissa, jotka sopivat monen ikäisille ja saavat varmasti hymyn huulille! Huulivoiteet, kylpypommit ja luomiväripaletit tulevat varmasti käyttöön ja hoidat joululahjahankinnat kukkaroystävällisesti.