POSH+pop - ja näytät entistä trendikkäämmältä

POSH+pop - ja näytät entistä trendikkäämmältä

Julkaistu 2.6.2021

Sinun ei tarvitse enää haaveilla näyttävistä ja yksilöllisistä kampauksista. POSH+popin hiuskoristeiden avulla voit tuoda esiin oman ainutlaatuisen tyylisi ja sinut huomataan.

POSH+pop -hiuskoristeet valloittavat maailmaa ja ovat vihdoin rantautuneet Suomeen. POSH+pop on uusi kansainvälinen brändi, jonka luova ja laadukas hiuskoristevalikoima on nyt saatavilla yksinoikeudella vain K-Citymarketeista. Löydät POSH+pop -hiuskoristeet K-Citymarketin kauneusosastolta, POSH+popin omasta myyntitelineestä.

PoshPop kesa2021 680 300 artikkeli fiiliskuva1

Laajasta tuotevalikoimasta löydät hiuskoristeet joka lähtöön. Olitpa minkä ikäinen tahansa, voit hiuspinneillä, soljilla, pompuloilla, pannoilla ja donitseilla tuoda joka päivä, joka tilanteissa esiin sen oman juttusi.

PoshPop kesa2021 680 300 artikkeli fiiliskuva2

Piristä arkea ja lievitä matkakuumetta värikkäillä simpukka-amuletti hiuspompuloilla. Loihdi kesäfestareille ultramakea ja takuuvarmasti näkyvä festarilookki karkinväristen donitsien ja värikkäiden hiuspinnien yhdistelmällä. Tai säväytä kesäjuhlissa näyttävillä strassikäärme- tai flamingohiuspinneillä.

PoshPop kesa2021 680 300 artikkeli fiiliskuva4

Jos kesäjuhlissa alkaa liikaa kuumottaa, viilennä itsesi tyylikkäästi hiusdonitsilla solmitulla päälakinutturalla. Herkkyyttä voit luoda juhlaviin hetkiin helmihiuspannalla tai pienillä kimmeltävillä hiusstrassikivillä. Jos haluat vaihtaa tyyliä lennosta, vapauta ponnarisi ja siirrä hiuspompula koristamaan rannettasi.

PoshPop kesa2021 680 300 artikkeli fiiliskuva3

Luovat visionäärit, laadukkaat ja uniikit materiaalit sekä yksilöllinen muotoilu takaavat sen, että POSH+pop hiuskoristeet kulkevat aina hiuskoristetrendien aallonharjalla. Kulje sinäkin!

POSH+pop trendikkäät hiuskoristeet nyt yksinoikeudella vain K-Citymarketeista.

Tutustu ja ihastu saman tien.