Iberon kesän kukkivimmat asustetrendit

Iberon kesän kukkivimmat asustetrendit

Päivitetty 16.4.2021

Kesän muoti on mutkatonta ja leikkisän kepeää. Anna asusteiden tuoda särmää kesän pukeutumiseesi.

Iberon kesän kulmakivinä ovat runsaat värit raikkaista pastelleista täyteläiseen taivaansiniseen ja intensiiviseen pinkkiin. Kukat ovat ansaitusti kesän ehdoton ykkönen ja niitä näkyy niin koruissa kuin pukeutumisessakin.

Kesän kukkaprintit vaihtelevat näyttävistä kukkabrodeerauksista herkkiin, romantiikkaa ja tyttömäisyyttä huokuviin kuoseihin. Musta väri tuo kontrastia ja luo hyvän pohjan hempeille kukille. Kullansävyiset korut saavat tänä kesänä uutta ilmettä trendikkäistä, värikkäistä kivistä.

Ibero kesätrendiartikkeli2021 kuva1 680x770

Asu herää uudella tavalla henkiin kun hiukset korustelee arki- ja juhlatyyliin sopivilla näyttävillä pinneillä tai pannalla. Pukeutumistrendien luonnonläheiset sävyt täydentyvät luonnonkivillä viimeistellyillä, ajattoman tyylikkäillä Iberon 70-vuotisjuhlamalliston koruilla.

Ibero kesätrendiartikkeli2021 kuva2 680x680

Kevään tyylit kevennetään kesään kevyillä ja läpikuultavilla materiaaleilla. Niitä näkyy myös hiusdonitseissa, jotka ovat upeimmillaan sifonkisia ja näyttävän suuria. Kepeä sitruunankeltainen raikastaa asun ja se yhdistettynä siniseen onkin yksi kesätyylin avaimista.

Ibero kesätrendiartikkeli2021 kuva3 680x680

Trendikäs, mutta klassinen valkoista ja sinistä yhdistävä merihenkinen raitakuosi tuo mieleen rennon lomapäivän. Ripaus pinkkiä tai oranssia tuo perinteiseen seilorityyliin sopivaa naisellisuutta ja mielenkiintoa. Tyyli viimeistellään rengaskorvakoruilla, joihin on punottu pientä helminauhaa.

Ibero kesätrendiartikkeli2021 kuva4 680x680

Täydennä kesätyylisi Iberon mallistolla omasta K-Citymarketistasi.