Iberon syksyn asustetrendit

Iberon syksyn asustetrendit

Päivitetty 16.8.2021

Syksyn trendeissä tasapainoillaan päivä- ja iltapukeutumisen rajamailla.

Asusteet ovat muodin tärkein elementti ja niillä tehdään jopa kotoilusta aiempaa tyylikkäämpää, sillä kukapa ei jo kaipaisi säihkyviä koruja ja heiluvia helmoja?

Ibero Syksyn trenditartikkeli 21 680x870 kuva1

Iberon syksyn trendiväreinä on mm. perinteisiä syksyn murrettuja sävyjä, kuten runsasta vihreää. Materiaaleissa tärkeänä on pidetty ennen kaikkea mukavuutta. Yhä trendikkäiden hiusdonitsien materiaalit vaihtelevatkin satiinista samettiin ja kaikkeen siltä väliltä.

Väreillä luodaan tyylikästä eleganssia niin päiväteelle kuin illallisille. Perinteinen, mutta trendikäs mustan ja punaisen sävyjen yhdistelmä sopiikin tähän teemaan. Punaisen sävyillä pääsee oikein herkuttelemaan yhdistämällä rohkeasti kirsikanpunaisen syvään luumuun tai hempeään pinkkiin.

Ibero Syksyn trendiartikkeli 21 680x900 kuva 2

Syksyn hiuskoruja on todella korusteltu helmin ja kivin. Näyttävät pannat ja trendikkäät haisoljet saavat rinnalleen uuden suosikin, kangaspäällysteisen hiussoljen, eli scrunchie barreten. Trenditietoisin valitsee vakosamettisen, helmillä viimeistellyn hiussoljen ja yhdistää sen helmi- tai ketjukoristeiseen solkeen, miksei molempiin!

Ibero Syksyn trendiartikkeli 21 680x900 kuva3

Näyttävyys ulottuu hiuskoruista myös koruihin. Korut ovat suuria ja pienemmissäkin huomio kiinnittyy mielenkiintoisiin yksityiskohtiin, kuten värikkäisiin kiviin, jotka haastavat perinteiset, kirkkaat korukivet.

Ibero Syksyn trendirtikkeli 21 680x800 kuva 4

Ibero Syksyn trendiartikkeli 21 680x690 kuva 5

Nappaa Iberon syksyn trendit mukaasi omasta K-Citymarketistasi!