Tee itse helppo Halloween-bilemeikki

Tee itse helppo Halloween-bilemeikki

Päivitetty 17.10.2022

Musta ja oranssi ovat näyttävän juhlameikin päävärit. Se syntyy muutamalla tuotteella ja onnistuu aloittelijaltakin.

Tämän helpon juhlameikin avaintuotteet ovat oranssi luomiväri ja musta silmämeikkikynä. Voit valita luomivärisävyksi myös jonkin muun räväkän vaihtoehdon, kuten kirkkaanvihreän tai pinkin.

Näin teet Halloween-bilemeikin

  1. Pohjusta luomet vaalealla meikkivoiteella, joka saa oranssin silmämeikin näyttämään mahdollisimman kirkkaalta. Piirrä mustalla silmämeikkikynällä rajaukset aivan ripsirajan tyveen. Rajausta ei tarvitse piirtää yhdellä vedolla, vaan voit tehdä sen pienissä pätkissä. Nosta rajausta hieman silmäkulmasta. Jos et ole tottunut rajaaja, piirrä apupisteet kohtiin, joihin haluat viivan päättyvä.

Halloween bilemeikki vaihe 1

  1. Levitä oranssia luomiväriä tasaisesti koko liikkuvalle luomelle luomivakoa myötäillen. Väri saa jatkua ulkonurkasta silmäkulman ohi. Häivytä rajat puhtaalla luomivärisiveltimellä. Kierrä luomivärillä silmä kauttaaltaan ja häivytä väri myös alaripsien alta, jotta vaikutelma olisi pehmeä. Vedä tehostukseksi kajalrajaus ripsien sisäpuolelle. Tee pohjameikki vasta myöhemmin, jotta kariseva luomiväri ei sotke sitä.

Halloween bilemeikki vaihe 2

  1. Sudi ripsiin reilusti mustaa ripsiväriä. Saat meikistä näyttävämmän, kun kiinnität ripsien lomaan ripsitupsuja. Käytä apuna pinsettejä, mutta voit kiinnittää tupsut myös sormin. Dippaa ripsitupsun solmukohta ripsiliimaan ja vie tupsu yläkautta ripsien päälle aivan ripsien tyveen. Irtotupsujen määrä on makukysymys, mutta ainakin aluksi niiden väliin kannattaa jättää reilun millin tai parin verran väliä. Näin tupsun liima ei ota kiinni toiseen, jos tupsun haluaa irrottaa mahdollista korjausta varten. Tarkista peilin kanssa alaviistosta, että irtoripset osoittavat samaan suuntaan kuin omat ripset. Jos tupsujen kiinnittäminen tuntuu hankalalta, testaa näppäriä magneettiripsiä.

Halloween bilemeikki vaihe 3

  1. Levitä kasvoille vaalea meikkivoide sienellä tai meikkivoidesiveltimellä. Sipaise tarpeen vaatiessa vaaleaa peitevoidetta silmien alle ja nenänpieliin. Sudi sen jälkeen aurinkopuuteria kevyeksi varjostukseksi hieman poskipäiden alapuolelle. Poskipunaa ei tarvita, jotta vaikutelma säilyy mahdollisimman vaaleana.

  2. Rajaa huulet silmämeikkikynällä ja väritä ne lopuksi. Lisää päälle huulirasvaa, mustaa huulipunaa tai rasvaväriä.

Halloween bilemeikki vaihe 4

  1. Lopputulos on kaunis ja kuulas, kun et puuteroi ihoa lainkaan. Lisää halutessasi hohtavaa valovoidetta tai highlighter-korostusväriä esimerkiksi poskipäille ja lähelle hiusrajaa.

Meikki: Ia Luhtanen