Vegaaniset Nivea MagicBAR -kasvosaippuat ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Vegaaniset Nivea MagicBAR -kasvosaippuat ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Päivitetty 7.7.2021

Heitä hyvästit muovipakkauksille ja ihastu uusiin Ecocert®-sertifioituihin NIVEA MagicBAR -kasvosaippuoihin!

NIVEA on lanseerannut uudet MagicBAR -kasvosaippuat osana tuotemerkin laajempaa sitoutumista vastuullisiin pakkauksiin ja ilmastotietoisiin tuotteisiin. Kasvosaippuat on pakattu kierrätettäviin, muovittomiin kartonkipakkauksiin ja kasvosaippuoiden vegaaninen koostumus sisältää vähintään 99 % luonnosta peräisin olevia ainesosia. MagicBAR -kasvosaippuoille on myönnetty Ecocert® COSMOS Natural -merkki.

Raikasta, heleytä tai syväpuhdista

Yksi NIVEA MagicBAR-kasvosaippua vastaa yhtä kokonaista puhdistusainepulloa, ja kasvosaippuan puhdistusteho on sama kuin pulloihin pakatuilla puhdistusaineilla. Muovin vähentäminen ei tarkoita laadusta tinkimistä! Valitse näistä:

NIVEA MagicBAR artikkeli1

  • Nivea MagicBAR Refreshing sisältää manteliöljyä ja mustikkaa, ja se raikastaa ihoa.

NIVEA MagicBAR artikkeli2

  • Nivea MagicBAR Radiance sisältää ruusu-uutetta ja E-vitamiinia. Se heleyttää, kirkastaa ja elvyttää ihoa.

NIVEA MagicBAR artikkeli3

  • Nivea MagicBAR Exfoliating syväpuhdistaa ja kuorii. Sen 100 % luonnonmukainen koostumus ja aktiivihiili auttavat parantamaan ihon rakennetta ja häivyttävät ihohuokosia.

Saippuaton koostumus ei kuivata ihoa

NIVEA MagicBAR -kasvosaippuoiden pH on täydellisesti optimoitu ihon omaan pH-tasoon nähden, jotta ihosi jää pehmeän tuntuiseksi puhdistavista ominaisuuksista tinkimättä. Ulkomuodostaan ja nimestään huolimatta MagicBAR -kasvosaippuat eivät sisällä saippuaa.

NIVEA MagicBAR artikkeli4

Ostaessasi nyt NIVEA-kasvosaippuan ja päivävoiteen, saat kasvosaippualle kätevän säilytysrasian kaupan päälle (rajoitettu erä)! Materiaali on 80 % vehnäkuitua ja 20 % kierrätettyä polypropeenia.  

Uudet Nivea MagicBAR -kasvosaippuat saatavilla K-Citymarketista ja verkkokaupasta.