Uusi Garnier SkinActive VITAMIN C* -ihonhoitosarja

Uusi Garnier SkinActive VITAMIN C* -ihonhoitosarja

Päivitetty 11.3.2022

Garnier on lanseerannut uuden raikkaan Vitamin C* -ihonhoitosarjan.

Sarjan tuotteiden koostumukset sisältävät C-vitamiinia* ja super sitrusta, ja ne antavat elottoman näköiselle iholle hehkua. C-vitamiini* tunnetaan vaikuttavana ainesosana ihonhoidossa ja se auttaa antamaan iholle heleyttä ja vähentämään tummia läiskiä. Super sitrus on uusiutuva ainesosa, joka tunnetaan kyvystään heleyttää ihon sävyä.

Vitamin C banner 1 680x200px

Kokonaisvaltainen ihonhoitosarja koostuu Micellar -puhdistusvedestä, seerumivoiteesta, seerumista, päivävoiteesta sekä kangasnaamiosta.

Vitamin C* Micellar -puhdistuvesi elottoman näköiselle ja epätasaiselle iholle. Poistaa meikin ja tekee ihon sävystä heleämmän ja tasaisemman.

Vitamin C* 2-in-1 Brightening Serum SPF25 -seerumivoide on ihonhoitotuote, jonka koostumus sisältää 20% tiivistettyä C-vitamiinia sisältävää seerumia *. Seerumivoide toimii kuin seerumi ja kosteuttaa ihoa samalla voiteen tavoin.

Vitamin C* Glow Boost -seerumi sisältää 3.5% NIASIINIAMIDIA + C-VITAMIINIA + SALISYYLIHAPPOA ja se auttaa antamaan iholle heleyttä ja vähentämään tummia läiskiä jo 6 päivässä!

Vitamin C* -päivävoide on luomusertifioitu kosteuttava päivävoide, joka saa ihon näyttämään ravitulta, sileämmältä ja heleämmältä päivästä toiseen! Vegaaninen koostumus ** .

Vitamin C* Sheet Mask on erittäin kosteuttava ja heleyttävä kangasnaamio, joka toimii kuin kosteuspommi ja täyttää ihoasi kosteudella vain 15 minuutissa.

Vitamin C banner 2 680x350px

  1. Poista meikki ja puhdista ihoasi käyttämällä Vitamin C* Micellar -puhdistusvettä.
  2. Levitä ihollesi Vitamin C* Glow Boost -seerumia + Vitamin C* -päivävoidetta tai Vitamin C* 2-in-1 Brightening Serum Cream SPF25 -seerumivoidetta kosteuttamaan ja heleyttämään ihoasi.
  3. Hemmottele itseäsi ja anna ihollesi annos C-vitamiinia* Vitamin C* -kangasnaamiolla. Erittäin kosteuttava ja heleyttävä kangasnaamio toimii kuin kosteuspommi ja täyttää ihoasi kosteudella vain 15 minuutissa.

Vitamin C banner 3 680x286px

* C-vitamiini: Cg-vitamiini, C-vitamiinin johdannainen.

** Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita.