Elinvoimaa iholle – Formula 10.0.6 Vitamin Collection tukee ihon hyvinvointia

Elinvoimaa iholle – Formula 10.0.6 Vitamin Collection tukee ihon hyvinvointia

Päivitetty 23.3.2021

Tiesitkö, että A-vitamiini silottaa pieniä juoneita ja B3-vitamiini vahvistaa ihon lipidikerrosta? Monitaituri C-vitamiini kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Uudesta ihonhoitosarjasta löytyy näitä kaikkia. Lue kosmetologin täsmävinkit vitamiineista kosmetiikassa.

Formula 10.0.6 Vitamin Collection -ihonhoitosarja satsaa puhtaisiin ja tehokkaisiin ainesosiin. A-, B- tai C-vitamiineilla kyllästetyistä tuotteista löytyy vaihtoehto jokaiseen ihonhoitorutiinin vaiheeseen.

A-vitamiini ja erityisesti sen eräs muoto, retinoli, uudistaa ihoa solutasolla ja palauttaa kimmoisuutta sekä silottaa kevyitä juoneita. Sarjan tuotteista Night Work Vitamin A Renewing Sleep Mask -yönaamio ja In The Deep Vitamin A Nourishing Retinol Serum -seerumi sisältävät tätä tehoainesosaa.

B3-vitamiini eli niasiiniamidi tasoittaa ihon sävyä, vahvistaa lipidikerrosta, hillitsee tulehdusta sekä häivyttää ihohuokosten näkyvyyttä. Tätä monitoimiainesosaa löytyy Pure Tone Vitamin B Refining Light Gel Toner -kasvovedestä sekä Hydrate State Vitamin B Rejuvenating Daily Moisturiser -päivävoiteesta.

C-vitamiini on kosmetiikassa toimivuudestaan tunnettu antioksidantti, joka kirkastaa, kiinteyttää ja tasoittaa ihoa. Tätä virkistävää vitamiinia on Melt Away Vitamin C Triple-Action Cleanser -puhdistustuotteessa, Bright Side Vitamin C Resurfacing AHA Mask -naamiossa sekä Steppin’ It Up Vitamin C Moisturizing Spa Eye Balm -silmänympärysvoiteessa.

Formula1006 Vitamins artikkeli fiiliskuva1 680x465

Helppo Formula 10.0.6 Vitamin Collection ihonhoitorutiini

  1. Puhdista ja raikasta:  

Melt Away Vitamin C Triple-Action Cleanser

3in1 kirkastava, ihon sävyä tasoittava, ja meikin poistava puhdistustuote samassa pakkauksessa! C-vitamiini kirkastaa, AHA-hapot tasoittavat ihoa ja kuorivat kuolleen ihosolukon hellävaraisesti ilman rakeita sekä hampun siemenöljy tukee ihon ihanteellista kosteustasapainoa. Pumppaa tuotetta sopiva määrä ja hiero kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa ja huuhtele lopuksi.  

  1. Palauta ihon tasapaino: 

Pure Tone Vitamin B Refining Light Gel Toner

Kasvovesi, joka sisältää 3% B3-vitamiinia, auttaa ihoa ehkäisemään ja korjaamaan ympäristön aiheuttamia vaurioita. NIASIINIAMIDI/B3-VITAMIINI on vesiliukoinen vitamiini, joka häivyttää pieniä juonteita ja laajentuneita huokosia, tasoittaa ihon sävyä sekä sameutta. Taputtele kasvoille ja anna imeytyä.    Formula1006 Vitamins artikkeli fiiliskuva3 680x735 3. Ravitse ja kiinteytä: 

In The Deep Vitamin A Nourishing Retinol Serum

Retinoliseerumi on todellinen tehoaine, joka korjaa, ravitsee ja auttaa ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Retinoli häivyttää pieniä juonteita ja pigmenttiläiskiä sekä edistää ihon uusiutumista. Hiero 2-3 pumppausta seerumia kevyesti iholle kasvoveden jälkeen. 

  1. Suojaa ja virkistä silmänympärysiho: 

Steppin’ It Up Vitamin C Moisturizing Spa Eye Balm

Silmänympärysbalsami elvyttää ja virkistää herkkää silmänympärysaluetta. Täyteläinen koostumus suojaa sekä kosteuttaa tehokkaasti C-vitamiinin ja hampunsiemenöljyn avulla. Hiero sormenpäillä kevyesti pieni määrä tuotetta silmänympärysiholle. Vinkki: Laske turvotusta hieromalla silmänympärystä rauhallisin, pyörivin liikkein.

  1. Kosteuta ja elvytä iho hehkuvaksi: 

Hydrate State Vitamin B Rejuvenating Daily Moisturiser

Elvyttävä kasvovoide kosteuttaa, suojaa ja uudistaa ihoa.   Voiteen sisältämä hyualuronihappo sitoo kosteutta ja tekee ihosta täyteläisemmän tuntuisen. Viimeistele ihonhoitorutiinisi aamuin ja illoin tällä runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja sisältävällä voiteella.  

Formula 10.0.6 Vitamin Collection -tuotteet saatavilla K-Citymarketista ja verkkokaupasta.

Formula1006 artikkeli fiiliskuva2 680x583