Uusi Gillette Labs takaa kuorinnan ja parranajon yhdellä vedolla

Uusi Gillette Labs takaa kuorinnan ja parranajon yhdellä vedolla

Päivitetty 28.2.2023

Parranajossa pääosassa on tarkasti suunnitellun terän ja ihon pinnan vuorovaikutus. Parranajo on optimaalinen, kun terät liukuvat ihoa pitkin ja leikkaavat karvoja mahdollisimman vähällä vastuksella.

Ihosi on kuitenkin harvoin täysin puhdas ja sileä pintainen. Siihen kertyy kuolleita ihosoluja, likaa ja talia päivän aikana. Ihon pinnalle päivittäin kertyvät roskat voivat olla terän tiellä ja estää terän ja partakarvojen optimaalisen vuorovaikutuksen.

Gillette vaivaton

Tämän takia kehitimme mullistavan Gillette Labs -partahöylän ja -hoitosarjan. Gillette Labs Exfoliating Razor on maailman ensimmäinen partahöylä, jonka kuorintaosa kuorii iholta pois lian ja roskat terien edeltä. Se tarjoaa parranajon, joka on yhtä nopea ja helppo kuin kasvojen pesu. Varren 2D FlexDisc -tekniikka myötäilee kasvoja, minkä ansiosta saat mukavan ja ihonmyötäisen ajon joka vedolla. Gilletten viidellä terävällä terällä varustettu partahöylä on suunniteltu nopeaan ja helppoon ajoon.

Gillette kuorintaosa

Gillette Labs hoitosarjan tuotteet sisältävät ainutlaatuisia ainesosia kuten merilevää, jonka tiedetään auttavan pehmentämään ja kosteuttamaan kuivaa ihoa ja säilyttämään ihon kosteuden pidempään. Sarjan tuotteet sisältävät myös B3-vitamiinia (Niasiiniamidia), joka auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa. B3-vitamiini auttaa myös ihon pintasolujen uudistumisessa ja kuorinnassa poistaen kuollutta ihosolukkoa.

Kolme vaihetta täydelliseen parranajoon

Täydellisen parranajon saavuttaminen on oikeiden työkalujen, tekniikan ja ihonhoitorutiinin yhdistelmä. On tärkeää, että käytät aikaa valmistellaksesi ihosi kunnolla ennen parranajoa varmistaaksesi tasaisen ajokokemuksen ilman ihon ärsyyntymistä. Tässä on Gilletten opas, joka auttaa sinua saavuttamaan täydellisen parranajorutiinin Gillette Labs -tuotesarjan avulla.

1. Valmistele parranajogeelillä tai -vaahdolla

Aloita pehmentämällä partakarvoja ja ihoa ennen parranajoa. Gillette Labs -parranajogeeli ja -vaahto pehmentävät karvoja antaen tehokkaan ja miellyttävän parranajon jättämättä iholle rasvaista tunnetta. Gillette Labs Quick Rinse Shave Foam -partavaahdon kevyt koostumus on helppo huuhdella pois. Alkoholiton ja väriaineeton partavaahto auttaa suojaamaan ihoa ajon aikana. Partavaahdossa on kevyt ja raikas tuoksu, ja se on pakattu täysin kierrätettävään alumiinipurkkiin. Jos haluat nauttia vaivattomasta ja virkistävästä parranajosta, käytä partavaahtoa yhdessä Gillette Labs -höylien kanssa.

Gillette tuotteet

Gillette Labs Rapid Foaming Shave Gel -parranajogeeli viilentää ja rauhoittaa ihoa varmistaen höylän estottoman liu'un ja auttaen suojaamaan ihoärsytykseltä ajon aikana. Parranajogeeli ei sisällä alkoholia tai väriaineita. Käytä parranajogeeliä yhdessä Gillette Labs -höylän kanssa, kun haluat nopean, helpon ja virkistävän ajon. Partageelissä on kevyt ja virkistävä tuoksu: setripuu ja appelsiininkuori yhdistyvät hienostuneeksi ja maskuliiniseksi tuoksuksi. Parranajogeeli on pakattu kierrätettävään alumiinipurkkiin.

Gillette tuotteet2

2. Suojaa Gillette Labs -partahöylällä

Suojaa ihoasi parranajon ärsytykseltä ainutlaatuisella Gillette Labs with Exfoliating Bar -partahöylällä. Höylä takaa vaivattoman ajon ja kuorinnan yhdellä vedolla. Gillette Labs Exfoliating Razor on maailman ensimmäinen partahöylä, jonka varren kuorintaosa kuorii ihon poistaen lian terien edeltä. Se tarjoaa parranajon, joka on yhtä nopea ja helppo kuin kasvojen pesu.

Varren 2D FlexDisc -tekniikka myötäilee kasvoja, minkä ansiosta saat mukavan ja ihonmyötäisen ajon joka vedolla. Gilletten viidellä terävällä terällä varustettu partahöylä on suunniteltu nopeaan ja helppoon ajoon. Käytä Gillette Labs -vaihtoterien kanssa. Ja mikä parasta, höylän varrella on elinikäinen takuu (lisätiedot osoitteessa gillette.se/labs/warranty).

Valitse Gillette Labs Silver -partahöylä ja -terä, jonka pakkaus sisältää kätevän magneettisen telineen, tai Gillette Labs -partahöylä matkakotelolla ja vaihtoterällä, jonka pakkaus sisältää magneettisen telineen, matkakotelon ja 1 vaihtoterän.

Gillette kosteusvoide

3. Hoida Gillette Labs Fast Absorbing -kosteutusvoiteella

Täydellisen parranajorutiinin kruunaa perusteellinen kosteutus. Kosteuta siis viimeiseksi ihoasi, jotta se pysyy terveenä ja raikkaana seuraavaan ajoosi asti. Rutiinisi kruunaa Gillette Labs Fast Absorbing Moisturiser -kosteusvoide, joka sisältää tehokkaita ainesosia ja imeytyy nopeasti jättämättä ihoa tahmean tai rasvaisen tuntuiseksi. Sen alkoholiton, väriaineeton ja B3-vitamiinia sisältävä koostumus kosteuttaa ihoa välittömästi ja vahvistaa ajan myötä ihon kosteussuojaa.

Käytä päivittäin tai aina kun haluat sileän ja kosteutetun ihon, myös parranajon jälkeen. Kosteusvoiteessa on kevyt ja virkistävä tuoksu: setripuu ja appelsiininkuori yhdistyvät hienostuneeksi ja maskuliiniseksi tuoksuksi. Pakkaus on valmistettu kierrätettävästä materiaalista.

Seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita Gillette Labs -sarjan avulla saat täydellisen parranajorutiinin, joka jättää ihosi sileäksi, rauhoittuneeksi ja virkistyneeksi. Muista siis aina valmistella, suojata ja hoitaa ihoasi, myös parranajon jälkeen.

Gillette suunniteltu kestamaan