Uusi REVOX B77 kasvojen- ja hiustenhoitosarja auttaa pitämään kasvojen ihon ja hiuksesi kauniin hehkeinä

Uusi REVOX B77 kasvojen- ja hiustenhoitosarja auttaa pitämään kasvojen ihon ja hiuksesi kauniin hehkeinä

Päivitetty 14.11.2022

Uudet REVOX B77 kasvojen- ja hiustenhoitotuotteet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa sekä hiuksia. Kasvohoitosarja sisältää seitsemän laadukasta tuotetta ja hiustenhoitosarja koostuu viiden STEP:in -hoitomenetelmästä.

Uudet Revox tuotteet lyhyesti:

Creatividad-DAX-Vertical-680

REVOX B77 BIO ROSEHIP OIL 100% PURE ruusunmarjan siemenöljy rauhoittaa ihoa suojaamalla sitä ympäristötekijöiden haitallisilta vaikutuksilta.

REVOX B77 JUST CAFFEINE 5% on silmänympärysiholle tarkoitettu seerumi. Kofeiini on tehokas antioksidantti, joka suojaa ihoa UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta ja ilmansaasteilta.

REVOX B77 JUST HYALURONIC ACID 5% on kosteuttava seerumi kasvoille ja kaulalle. Hyaluronihappo pidättää kosteutta ihossa.

REVOX B77 JUST NIACINAMIDE 10% päivävoide tasoittaa ihon pieniä virheitä ja tekee ihosta sileän.

REVOX B77 JUST COENZYME Q10 on anti-aging-seerumi kasvoille ja kaulalle.

REVOX B77 JUST VITAMIN C 20% on antioksidanttiseerumi, joka suojaa ihoa vapaita radikaaleja ja haitallisia ympäristötekijöitä vastaan

REVOX B77 JUST MARINE COLLAGEN + HA on levää sisältävä kosteuttava liuos kasvojen ja kaulan iholle.

Plex-hiukset 680

REVOX B77 PLEX HAIR PERFECTING TREATMENT on kotikäyttöön tarkoitettu ammattilaistason tiiviste, joka ravitsee vaurioituneita ja värjättyjä hiuksia syvävaikutteisesti

REVOX B77 PLEX BOND CARE SHAMPOO on ammattilaistason shampoo, joka kosteuttaa hiuksia syvältä ja korjaa pörröisiä, vaurioituneita tai värjättyjä hiuksia.

REVOX B77 PLEX BOND CARE CONDITIONER on korjaava hoitoaine, joka kosteuttaa ja ravitsee hiuskuituja syvältä sekä korjaa vaurioituneita ja värikäsiteltyjä hiuksia

REVOX B77 PLEX BOND SMOOTHING CRÈME on hiuksiin jätettävä hoitotiiviste, joka korjaa vaurioituneita hiuksia ja suojaa niitä haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä.

REVOX B77 PLEX BOND REPAIRING OIL on ravinteikas mutta kevyt öljy, joka tekee hiuksista ylellisen sileät ja kiiltävät, kuin kampaamokäynnin jäljiltä.

Luo ekstraheleyttä ja hehkua kasvoille sekä hiuksille uusilla REVOX B77 hoitotuotteilla.