Uutta hehkua Lumene Valo-geelinaamiolla

Uutta hehkua Lumene Valo-geelinaamiolla

Julkaistu 27.9.2020

Heleyttä, virkeyttä ja kirkkautta kasvoille vain kymmenessä minuutissa.

Virkistä väsyneen tai samean näköinen iho vain kymmenessä minuutissa uudella Lumene VALO Kirkastavalla geelinaamiolla. Geelinaamio heleyttää ja kuorii ihoasi saaden sen näyttämään energisemmältä ja tasaisemmalta. __Tutustu tarkemmin tähän herkulliseen uutuuteen ja ihastu! __

Pohjoisen luonnon innovatiiviset raaka-aineet

Kirkastava geelinaamio on rikastettu ihoa hoitavilla pohjoisilla raaka-aineilla, jotka vaikuttavat tehokkaasti kuorimalla, hoitamalla ja heleyttämällä. Suomalaisen, luonnonmukaisesti viljellyn kehäkukan terälehdet hellivät ja hoitavat ihoa. Pohjoisen lakan viinietikkauute puolestaan kuorii hellävaraisesti. Geelinaamio sisältää lisäksi pohjoisia marjavesiä sekä kosteuttavaa puhdasta pohjoista lähdevettä.

KCM LUMENE VALO GEL MASK 680x680px 2

Kuin herkullinen marmeladi

Hurmaavan tuoksuinen geelikoostumus tuo mieleen herkullisen marmeladin. 96 prosenttia tuotteen ainesosista on luonnollista alkuperää, ja nämä luonnon tehoaineet jättävät ihon raikkaan ja kirkkaan näköiseksi. Naamion hellävarainen koostumus sopii kaikille ihotyypeille ja on täysin vegaaninen.

KCM LUMENE VALO GEL MASK 680x680px 1

Hehkua 10 minuutissa

Levitä geelinaamiota runsaasti kuivalle ja puhtaalle iholle, välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja pyyhi pois kostealla pyyhkeellä. Huuhtele iho lopuksi lämpimällä vedellä. Nauti naamion kirkastavasta tehosta aamulla tai illalla, 1-2 kertaa viikossa.

Tutustu myös muihin Lumene Valo -tuotesarjan tuotteisiin.