Ihonhoidon tehoaineita marjateollisuuden sivuvirroista

Ihonhoidon tehoaineita marjateollisuuden sivuvirroista

Kotimainen kosmetiikkamerkki Lumene on tehnyt yhteistyötä elintarvikealan yritysten kanssa jo 20 vuoden ajan. Tämän yhteistyön ansiosta Lumene on saanut käyttöönsä useita herkullisia pohjoisia raaka-aineita, joita on jäänyt yli marjateollisuudessa. Kun marjat puristetaan mehutuotannossa, jää mehun lisäksi jäljelle niin sanottu puristekakku, joka sisältää siemeniä sekä marjojen kuoria. Nämä marjojen osat sisältävät tärkeitä vaikuttavia aineita, kuten antioksidantteja ja vitamiineja. Näin Lumene pääsee hyödyntämään tuotannossa sellaisia raaka-aineita, jotka jäisivät muuten hyödyntämättä.

680x680 Valo 2

Tehoaineet voidaan eristää puristekakusta käyttämällä erilaisia uuttotekniikoita, jolloin saadaan siemenöljyjä ja erilaisia marjauutteita.

Lumene VALO Kirkastava & Silottava Kosteusvoide sisältää vastuullisesti tuotettua pohjoisen lakan siemenöljyä sekä siemenuutetta. Suomen lapista käsin poimituista lakoista saadaan eristettyä 100-prosenttista luonnonöljyä, joka auttaa vahvistamaan ja suojaamaan ihoa. Pohjoisen lakan siemenöljy on suomalaisen elintarviketeollisuuden ylijäämätuote. Myös pohjoisen lakan siemenuute syntyy mehunvalmistuksen sivuvirtatuotteena. Lumene valmistaa uutteen lakoista saaduista siemenistä. Uute sisältää ellagitanniinia, vahvaa antioksidanttia, joka parantaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja heleämmän.

680x680 Valo 1 Lumene

Lumene VALO Kirkastava & Silottava Kosteusvoiteen raikas ja kosteuttava koostumus kirkastaa ihoa välittömästi ja saa sen tuntumaan sileältä ja elinvoimaiselta. Näin käytät tuotetta: Levitä tuotetta puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin hennoin pyörivin liikkein.

Lumene-tuotteet saatavilla K-Citymarketeista ja verkkokaupasta.