Vastuullisia valintoja päivittäiseen intiimihyvinvointiin

Vastuullisia valintoja päivittäiseen intiimihyvinvointiin

Julkaistu 8.11.2021

Suomalaisen Lunetten vastuullisesti valmistetuilla tuotteilla otat haltuun intiimihyvinvoinnin uudet ihonhoitorutiinit. Luonnollisen kosteustasapainon ylläpito herkällä iholla ja aroilla limakalvoilla on mahdollista ilman ylimääräisiä kemikaaleja. Ainutlaatuiset uutuustuotteet nyt K-Citymarketin valikoimissa.

Kolme helppoa vinkkiä intiimihyvinvointiin:

  1. Intiimialueille vain parasta - ilman saippuoivia ainesosia

Tiedämme, että saippua ja liiallinen pesu voi aiheuttaa ärsytystä ja kuivattaa herkkää intiimialuetta. Nyt vulvan puhdistukseen on saatavilla turvallinen uutuustuote Lunette Intiimipesu, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä kliinisesti tutkittua emätingeeliä ja kasviöljyä. Se puhdistaa hellävaroen ja kosteuttaa tehokkaasti herkänkin ihon – ilman saippuoivia ainesosia!

Lunette_artikkelikuva_680px_11

  1. Pikaista raikkautta herkälle iholle

Lempeästi puhdistavat Lunette Intiimipyyhkeet sisältävät hoitavaa puolukkauutetta, rauhoittavaa allantoiinia sekä maitohappoa säilyttämään luonnollisen pH-tasapainon. Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote.

Lunette_artikkelikuva_680px_12

  1. Turvalliset ja laadukkaat kotimaiset kestosuojat

Vaginaystävälliseksi kuukautissuojaksi kannattaa valita korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista valmistettu Lunette Kuukautiskuppi. Saatavilla kahta eri kokoa värikkään violettina. Kokeile myös pehmeitä luomupuuvillaisia Lunette Kestositeitä kuukautisvuotoon ja virtsankarkailuun. Lunette kestokuukautissuojat ovat Avainlippu-tuotteita.

Lunette_artikkelikuva_680px_5