Gymstick - laadukkaita ja monipuolisia kuntoiluvälineitä

Gymstick - laadukkaita ja monipuolisia kuntoiluvälineitä

Gymstick-kuntoiluvälineiden avulla jumppaat helposti kotona ja matkalla.

Tehokasta treeniä kotioloissa

Haluatko harrastaa liikuntaa, mutta et halua lähteä ulos sateeseen tai salille? Haluatko treenata omien aikataulujen mukaan? Gymstick on suomalainen kuntoilubrändi, joka valmistaa laadukkaita ja monipuolisia kuntoiluvälineitä. Kuntoiluvälineiden avulla jumppaat helposti missä ja milloin haluat - vaikkapa omassa olohuoneessa. Kuntoiluvälineiden pienen koon vuoksi otat ne helposti mukaan myös matkalle.

Erityisen suosittuja tuotteita ovat Gymstick-jumppakepit, joista alkoi aikanaan täysin uudenlainen kuntoilubuumi. Silloin mukaan tuli entistä vahvemmin core ja toiminnallinen harjoittelu, jonka tarkoituksena on koko vartalon samanaikainen harjoittelu tehokkaasti ja turvallisesti.

gymstick jumppakeppi ja jumppapallo 680

Monipuolinen valikoima kuntoiluvälineitä kaikille liikkujille

__Jumppapallo __

Jumppapallo on yksi yleisimmistä kuntoiluvälineistä. Se tarjoaa mukavan ja nivelystävällisen treenialustan. Harjoittelussa aktivoituvat tehokkaasti myös syvät lihakset, sillä liikkeet ja asennot vaativat kehonhallintaa. Gymstickin jumppapalloja voi käyttää myös toimistotuolin ergonomisena korvikkeena parantamaan ryhtiä ja keskivartalon tukea.

Vastuskuminauha

Vastuskuminauhoilla harjoittelu on tullut yhä suositummaksi viime vuosina. Vastuskuminauhoilla treenatessa lihakset aktivoituvat eri tavalla kuin tavanomaisessa voimaharjoittelussa, koska kuminauhan tuomaa jännitystä täytyy pystyä kontrolloimaan keskittyneesti ja oikeaoppinen liikerata tulee vaistomaisesti. Gymstickin vastuskuminauhat soveltuvat toiminnalliseen harjoitteluun, perustreeniin, lämmittelyyn ja kuntoutukseen kaiken tasoisille ja ikäisille kuntoilijoille. Kehitä lihaskuntoa, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja motoriikkaa Gymstickin voimakuminauhojen, perusvastuskuminauhojen ja minikuminauhojen avulla!

Käsipainot

Käsipaino on ehdoton juttu voimaharjoittelussa. Käsipainot ovat vapaita painoja, joilla treenaaminen vaatii lihasten ja liikkeen kontrollointia. Monissa liikkeissä useat lihasryhmät ovat töissä samanaikaisesti, mikä tekee harjoittelusta tehokasta ja monipuolista. Käsipainoilla voi myös harjoittaa toista puolta erikseen. Gymstickin laadukkailla käsipainoilla harjoittelet tehokkaasti ja turvallisesti.

Active Barrel -rulla

Active Barrel -rulla on täydellinen harjoitusväline keskivartalon syvien lihasten, alavartalon tasapainon ja kestävyyden treenaamiseen. Rulla soveltuu hyvin myös myofascia-hoitoihin, joilla huolletaan lihasten kuntoa ja parannetaan liikkuvuutta. Active Barrel -rullalla voit pitää huolta lihaksistasi, nivelistäsi ja selästäsi helpolla ja tehokkaalla tavalla.

Putkirulla

Putkirulla ja sen hyödyt ovat nykyään tuttuja jo useimmalle kuntoilijalle. Rullailu on helppo keino huoltaa ja rentouttaa kehoa, sen lihaksia ja lihaskalvoja (faskioita). Lihasrullan käyttö auttaa palautumaan harjoittelusta: se laittaa nesteet ja veren kiertämään sekä helpottaa myös kiputilojen ja lihasjumien lievityksessä. Foam rollereita hyödynnetään usein pilatesharjoittelussa.

Katso koko valikoima >>

Gymstick-tuotteet löydät omasta K-Citymarketistasi!*

*Tuotteita ei saatavilla: K-Citymarket Ylivieska, K-Citymarket Pieksämäki