Hammasproteesien puhdistus

Hammasproteesien puhdistus

Päivitetty 4.9.2018

Hammasproteesit on tärkeää puhdistaa huolellisesti. Nestemäinen IsoDent on uudenlainen tapa puhdistaa proteesi. Löydät IsoDent-nesteen K-Citymarketin kauneusosastolta.

IsoDent hammasproteesien puhdistusaine

Päivittäisessä käytössä olevien hammasproteesien kunto vaikuttaa olennaisesti käyttäjänsä hyvinvointiin. Siksi niiden puhtaudesta tulisi huolehtia samalla tavalla kuin muustakin henkilökohtaisesta hygieniasta – päivittäin. Nestemäinen IsoDent hammasproteesien puhdistusaine on uudenlainen tapa puhdistaa proteesi tehokkaasti, helposti, taloudellisesti ja turvallisesti.

Miten IsoDent poikkeaa jo markkinoilla olevista proteesien puhdistusaineista?

IsoDent on kotimainen tuote, jonka on kehittänyt suomalainen IsoDent Oy. IsoDent on tehokasta: bakteerien, sienikasvustojen ja värjäytymien lisäksi se liuottaa proteesistasi myös hammaskiven. IsoDent on nestemäinen tiiviste. Sitä myydään riittoisassa 250 ml pullossa, joka kestää yhdellä käyttäjällä jopa 3 kuukautta päivittäisessä käytössä.

IsoDent on kehitetty erityisesti proteesien syväpuhdistamista varten. Se hoitaa kaiken tehokkaasti ja lisäksi jättää proteesiisi raikkaan mintun maun. Huomaathan, että IsoDent hammasproteesien puhdistusaine on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Noudata käyttöohjetta huolellisesti.

Mihin IsoDent hammasproteesien puhdistusaineen teho perustuu?

IsoDent hammasproteesien puhdistusaine puhdistaa kaikentyyppiset hammasproteesit, metalliproteesit ja pehmeät proteesipohjat hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Teho perustuu erityiseen jää-etikkahapon ja ortho-fosforihapon seokseen.

Ortho-fosforihappo irrottaa kiinteän hammaskiven. Jää-etikkahappo orgaanisena happona poistaa värjäymiä ja plakkia. Samalla seos tuhoaa proteesista bakteerit ja sienikasvustot vahingoittamatta proteesia.