Irrotettavien oikomiskojeiden ja purentakiskojen puhdistusaine

Irrotettavien oikomiskojeiden ja purentakiskojen puhdistusaine

Päivitetty 4.9.2018

Oikomiskojeiden ja purentakiskojen puhdistus on tärkeää - nestemäinen IsoDent Ortho tekee sen tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Löydät tuotteen K-Citymarketin kauneusosastolta.

IsoDent Ortho nestemäinen puhdistusaine

Suuontelon mikroympäristö muuttuu irrotettavaa oikomiskojetta tai purentakiskoa käytettäessä. Suuhun alkaa kehittyä kerros pöpöjä – erilaisia bakteereja ja sienikasvustoa, jotka voivat aiheuttaa ikäviä tulehduksia ja ylimääräistä epämukavuutta oikomiskojeen käyttöön.

Hyvin hoidettu oikomiskoje helpottaa hymyilyä oikomishoidon aikana. IsoDent Ortho on irrotettaville oikomiskojeille ja purentakiskoille suunniteltu tehokas ja vaivaton puhdistusaine, joka jättää jälkeensä raikkaan mintun maun. Vaikka IsoDent Ortho on armoton pinttymille, sienikasvustoille ja bakteereille, on se hellävarainen oikomiskojeelle. Siksi sitä voi käyttää vaikka päivittäin.

IsoDent Orthon käyttö kannattaa

IsoDent Ortho on kehitetty erityisesti irrotettavien oikomiskojeiden ja purentakiskojen syväpuhdistamista varten. Se on tehokkaampaa kuin yleisesti oikomiskojeiden ja purentakiskojen puhdistukseen suositeltu käsitiskiaine – ja lisäksi jättää jälkeensä raikkaan mintun maun.

IsoDent Ortho on myös hellävarainen. Se ei vahingoita oikomiskojeiden herkkiä liitoksia ja metalliosia eikä kuluta tai naarmuta purentakiskoja.

IsoDent Orthoa käyttämällä selviät purentakiskon tai oikomiskojeen puhdistuksesta yhdellä aineella, joka on edullista ja riittoisaa. IsoDent on nestemäinen tiiviste. Sitä myydään riittoisassa 250 ml pullossa, joka kestää yhdellä käyttäjällä jopa 3 kuukautta päivittäisessä käytössä. IsoDent Ortho -käyttöliuoksen matala pH-arvo takaa sen, että tuote on hygieeninen ja kerran sekoitettu liuos säilyttää tehonsa usean käyttökerran ajan.

Mihin IsoDent Orthon teho perustuu?

IsoDent Ortho puhdistaa irrotettavat oikomiskojeet ja purentakiskot hellävaraisesti mutta tehokkaasti.

Teho perustuu erityiseen jää-etikkahapon ja ortho-fosforihapon seokseen. Seos irrottaa kojeesta pinttymät, värjäymät ja plakin. Samalla se tuhoaa kojeesta bakteerit ja sienikasvustot vahingoittamatta kojetta.