Koti ja hyvä olo
Kevään 2021 sisustus Hemtex 24h-tuotteilla

Kevään 2021 sisustus Hemtex 24h-tuotteilla

Kevään Hemtex 24h -mallisto päivittää kodin uusiin trendeihin.

Vaalea keittiö

Keväisessä keittiössä yhdistyvät hempeät sävyt ja käytännöllisyys. Pastelliset sävyt ja pienet, harkitut yksityiskohdat luovat puitteet viihtyisään arkeen ja viikonloppujen kiireettömiin kokkailuhetkiin.

Kukka-aiheinen Chartres-kuosi tuo ilmettä keittiöön ja sopii hyvin yhdisteltäväksi muiden värien kanssa. Sarjaan kuuluu kaitaliina, keittiöpyyhe, pannulappu ja patakinnas.

Vaaleat tekstiilit sointuvat yhteen Chartres-kuosin kanssa. Pariksi sopii mainiosti vaikkapa vaaleanpunainen Laurent-patakinnas. Muista myös yksityiskohdat: hempeä Georgette-maljakko, Sacha-maljakko mustalla metallijalustalla, lasinen Garcelle-kakkuteline ja Henri-lasirasia.

Hemtex_kevat_2021_keittio_680x680

Väriä olohuoneeseen

Pehmeitä materiaaleja, romanttista kukkakuosia ja vaaleanpunaisen sekä turkoosin sävyjä. Pinoa reilusti tyynyjä, laita kukkia maljakkoon ja vetäydy torkkupeiton alle lukemaan.

Pörröinen Rozalia-koristetyyny sekä turkoosi Cadenza-samettikoristetyyny toimivat kauniisti yhdessä. Näihin sävyihin on helposti yhdistettävissä myös Chartres-koristetyyny, jossa on kukkivia puunoksia ja herkkiä lintuja sekä akvarellikukkainen Victoire-koristeyyny.

Hemtex_kevat_2021_olohuone_680x680

Kaunis ja harmoninen makuuhuone

Mitä muhkeampaa, sen ihanampaa! Kokoa sänkyyn reilusti tekstiilejä ja täydennä ilme maljakoilla, kukilla ja muilla pienillä yksityiskohdilla. Kuosit tulvivat kukkia, ja väripaletti on harmoninen ja rauhoittava.

Hemtex 24h -malliston kevään pääkuosi on akvarellikukkainen Victoire. Sarjaan kuuluu satiinipussilakanasetit sekä koristetyyny. Viimeistele petaus Hemtex 24h -valikoiman koristetyynyillä, maljakoilla, Adalaide-säilytysrahilla sekä sametilla päällystetyllä lasisella Eloise-lämpökynttilälyhdyllä.

Hemtex_kevat_2021_vaalea_makuuhuone_680x680

Liana-kuosin lakanat sointuvat täydellisesti yhteen Summer-kukkakuosin kanssa. Petaukseen sopivat myös samojen kuosien koristetyynyt sekä raidallinen Vigot-koristetyyny.

KCM_makuuhuone_hemtex_680x680

Pyyhkeitä ja pieniä yksityiskohtia kylpyhuoneessa

Hemtex 24h -sarjan pyyhkeitä on helppo yhdistellä keskenään. Täydennä tyyli näyttävillä mutta käytännöllisillä saippuapulloilla, rasioilla ja peilillä.

Keltainen ja ja beige ovat mainion hillitty väripari. Nahid-vohvelipyyhkeitä löytyy niin käsipyyhkeinä kuin kylpypyyhkeinäkin. Tyylikäs saippua-annostelija Leticia sekä Aurelie-bambulyhty viimeistelevät kokonaisuuden.

Hemtex_kevat_2021_kylpyhuone_680x680

Hemtex 24h -tuotteet löydät omasta K-Citymarketistasi sekä K-Ruoka-verkkokaupasta.

VerkkokauppaanButton