Hemtex 24h

Hemtex 24h

Me suomalaiset olemme varsinaisia kotihiiriä. Kodin tulee olla asujansa näköinen, siellä saavat näkyä ajan kerrokset ja elämän jäljet, siellä pitää olla esineitä, joilla on tarina.

Tunnetko jo joulun kutsun? Anna juhlamielen valloittaa kotisi ja mielesi pikkuhiljaa. K-Citymarketin valikoimasta löydät kaiken tarvittavan täydellisen joulutunnelman luomiseen. Lue lisää Hemtex 24h -joulumallistosta täältä >>

Hemtex Joulu2018 kuvitus lander 680

Kodin sisustus suomalaiseen makuun

Laadukas ja kohtuuhintainen, suomalaiseen kotiin sopiva Hemtex 24h -sisustusmallisto vastaa suomalaisten sisustustarpeeseen.

Vierastamme katalogimaisuutta tai millintarkkaa asettelua. Kodin tulee olla lämpöinen, mukava ja kutsuva paikka. Koti on paikka, jossa rentoudutaan ja rauhoitutaan. Koti on tärkeä paikka jopa 93 prosentille suomalaisista. Viihdymme kotona ja haluamme, että koti on paikka, jossa elämä saa näkyä, selviää A-lehtien tekemästä Meillä kotona -tutkimuksesta.

30 prosenttia suomalaisista harrastaa sisustamista intohimoisesti. Harva meistä kuitenkaan uusii sisustustaan kerralla kuntoon. Useimmiten hankintoja tehdään pikkuhiljaa ja harkiten. Kun kotiin hankitaan jotain uutta, tärkeimpinä kriteereinä ovat hinta ja laatu. Kodintekstiilien uusiminen on suomalaisten mielestä helpoin tapa sisustaa. Kotia sisustetaan mielellään vuodenajan mukaan esimerkiksi tyynyillä. Isompia remontteja tehdään harvemmin.*

Kodin tyyliä ja värejä on helppo raikastaa pienillä yksityiskohdilla. Uudet koristetyynyt sohvalla tai verhot ikkunoissa tekevät jo suuren vaikutuksen kodin yleisilmeeseen. Tyynyjäkin voi ostaa yhden tai pari kerrallaan. Silloin sisustukseen saa kerroksellisuutta, joka näyttää heti persoonallisemmalta.

Hemtex 24h -malliston tuotteet löydät K-Citymarketista.

*) Lähde: Meillä kotona -tutkimus, A-lehdet 2017

Tutustu syksyn ja joulun mallistoon! ››

Kodin uusi tyyli Hemtex 24h -tuotteilla

Vinkkejä viihtyisään kotiin

    Sinua saattaisi kiinnostaa