Hetki itselle – luo kylpyhuoneesta koti-spa ja rentoudu

Hetki itselle – luo kylpyhuoneesta koti-spa ja rentoudu

Päivitetty 7.11.2019

Kiireinen elämä vaatii vastapainoksi rentouttavia hetkiä. Järjestä itsellesi hetki aikaa ja rentoudu kotioloissa. Jos pidät kylpemisestä, tee omasta kylpyhuoneestasi koti-spa.

5 askelta täydelliseen rentoutumiseen

1. Aloita raivaamalla ensin pyykkikasat ja siivoamalla ylimääräiset tavarat pois silmistä, jotta tilasta tulisi mahdollisimman stressitön.

2. Omaan kylpyhuoneeseen voi loihtia ihanaa kylpylätunnelmaa vähällä vaivalla. Hanki muutama uusi ylellisen pehmeä pyyhe, kynttilöitä ja ihania tuoksuja. Tuoreet kukat, kauniit saippuat ja muut ihanat yksityiskohdat viimeistelevät tunnelman.

3. Himmennä valot ja sytytä kynttilöitä. Valuta kylpyvesi valmiiksi ja tiputa kylpyveden joukkoon aromaattista öljyä, hunajaa tai kylpyvaahtoa. Jos sinulla ei ole kylpyammetta, tee itsellesi jalkakylpy.

4. Levitä kasvoille valmis kasvonaamio tai tee naamio itse esimerkiksi leikkaamalla kurkusta ohuita viipaleita. Kotikeittiön perusraaka-aineista teet itsellesi vaikkapa ihanan kotitekoisen naamion. Nauti kylvystä hiljaisuudessa tai kuunnellen lempimusiikkiasi, mutta laita puhelin kiinni.

5. Kylvyn jälkeen rasvaa ihosi lempivoiteellasi ja kietoudu pehmeään kylpytakkiin. Älä pue vielä vaatteita päälle, vaan anna ihon kuivua rauhassa ja nauti vielä hetki kylvyn tuomasta rentouttavasta tunteesta.

K-Citymarketin Hemtex 24h -mallistosta löydät kauniit tuotteet myös kylpyhuoneeseen.