Koti ja hyvä olo
Joulukoristeet ja kuusenkoristeet 2019

Joulukoristeet ja kuusenkoristeet 2019

Vältä stressi ja anna juhlakauden saapua kotiisi pikkuhiljaa. Aloita kausivaloista iltojen alkaessa hämärtyä, juhlista itsenäisyyspäivää kynttilöin ja kutsu sitten tontut tupaasi.

Joulun aikaan perinteiset tonttuhahmot ovat suomalaisten suosikkikoristeita vuodesta toiseen. Niiden rinnalla seikkailevat tutut eläinhahmot, kuten pöllöt, ketut, hiiret, porot ja peurat.

joulukoristeet 2019 ketut 680x680

Myös eksoottiset yksisarviset ja flamingot sekä hellyttävät possut ja laamat ovat tänä vuonna löytäneet tiensä suomalaiseen jouluun. Ennen varsinaisen joulusesongin alkua juhlatunnelmaa voi nostaa yksinkertaisilla pöytä- ja riippukoristeilla, jotka sopivat osaksi sisustusta.

joulukoristeet 2019 sydani 680x680

Joulukranssi ihastuttaa

Ovikranssi on viehättävä tapa toivottaa vieraat tervetulleeksi heti ovella. Sen voi ripustaa oveen hyvissä ajoin ennen joulua. Kestohavuista valmistetun kranssin voi koristella mieleisellään tavalla esimerkiksi paristokäyttöisillä jouluvaloilla.

joulukoristeet 2019 kranssi 680x680

Rohkeimmat korvaavat luonnonläheiset materiaalit tänä vuonna näyttävästi kullalla ja paljeteilla tai trendikkäästi yksinkertaisella metallista taivutetulla ovikoristeella. Näppärä ostaa monipakkauksen palloja ja valmistaa niistä itse näyttävän kranssin!

joulukoristeet 2019 pallopakkaus 680x680

Suosikkikoristeet joulukuuseen

Kuusen koristelussa suosikit pitävät pintansa. K-Citymarketin valikoimasta löydät perinteisiä hopeisia, punaisia ja kullanvärisiä joulukuusen palloja. Modernimpaa ilmettä kaipaava nostaa ostoskoriinsa esimerkiksi sametilla tai paljeteilla päällystettyjä koristeita.

Myös kevyet paperiset kuusenpallot, luonnonmateriaalit kuten juuttinaru sekä betonia jäljittelevät pinnat ovat löytäneet tiensä joulupalloihin.

joulukoristeet 2019 juuttipallot 680x680

Jos haluat päästä helpolla, valitse iso monipakkaus palloja. Trendiväreistä löytyy nyt muun muassa syvää tummanvihreää ja viininpunaista sekä hempeitä roosaa ja vaaleansinistä.

joulukoristeet 2019 monipakkaus 680x680

Pallojen rinnalle ovat viime vuosina nousseet pehmeät kuusenkoristeet kuten pehmolelumaiset eläinhahmot, mutta myös modernimmat origami-henkiset koristeet ovat suosittuja.

joulukoristeet 2019 kettu 680x680

Joulukuusen nauhoissa ei nyt kursailla - uusina väreinä valloittavat muun muassa vedensininen ja vanha roosa. Punoksista löytyy perinteisten tähti- ja lumihiutalekoristeiden lisäksi myös yksisarvisia ja yksi suosituimmista väreistä on nyt iiriksenvalkoinen.

Trendikkään samppanjan seuraksi joulukoristeisiin on noussut jälleen perinteisiä keltakullan sävyjä.

joulukoristeet 2019 kultakuuset 680x680

Joulupuu on rakennettu

Itse joulukuusenkin saat hankittua helposti kauppareissulla. K-Citymarketista löydät kestokuuset lattia- ja pöytäkokoisina. Ne sopivat hyvin esimerkiksi allergikoille ja lapsiperheisiin. Perinteinen vihreä kuusi on jälleen nousemassa pitkään trendinä vallinneen valkoisen kuusen rinnalle.

joulukoristeet 2019 kestokuusit 680x680

Perinteisen aidon kuusen ostaja löytää valikoimista myös näyttävät kuusenjalat, joissa mustan rinnalla moderni valinta on myös kaunis valkoinen.

(Kausivalojen, lyhtyjen ja koristeiden valikoima vaihtelee kaupoittain.)