Joulukoristeet ja kuusenkoristeet 2020

Joulukoristeet ja kuusenkoristeet 2020

Vältä stressi ja anna juhlakauden saapua kotiisi pikkuhiljaa. Aloita kausivaloista iltojen alkaessa hämärtyä, juhlista itsenäisyyspäivää kynttilöin ja kutsu sitten tontut tupaasi.

Joko joulutontut ovat liikkeellä? Joulun aikaan perinteiset tonttuhahmot ovat suomalaisten suosikkikoristeita vuodesta toiseen. Tontut kuuluvat jouluun ja tuovat kotoista tunnelmaa koristeluun.

SiirryVerkkokauppaanButton2

tonttu seisoo

Kokonainen tonttuperhe voi asua vaikka kuusen juurella – tai tonttu voi seistä joulun tuojana jopa kuusen tilalla.

joulutonttu 680

Tänä vuonna joulukoristeissä näkyy kaksi väriteemaa: kotoisan perinteinen värimaailma ja modernimpi minimalistinen teema. Voit yhdistellä niitä myös keskenään. Kotoisampien koristeiden värimaailmassa nähdään perinteinen joulun punainen, ripaus vihreää, sinistä ja maanläheisiä luonnon värejä.

porot 680

Suloiset, osin kankaiset kuusenkoriste-eläimet luovat perinteistä maanläheistä tunnelmaa. Eläinhahmot vetoavat myös aikuiseen makuun ja niiden värimaailma yhdistyy muihin joulukoristeisiin.

pollot 680

Pienet eläinhahmot sopivat myös tuliaisiksi tai pikkujoululahjoiksi.

bambit 680

Joulukuuseen voi ripustaa pikku yllätysvieraita, suloisia pehmolelumaisia eläinhahmoja.

jouluhiiret 680

Suosikkikoristeet joulukuuseen

Kuusen koristelussa suosikit pitävät pintansa. K-Citymarketin valikoimasta löydät perinteisten punaisten joulupallojen rinnalla luonnollista vihreää, syvän sinisiä sävyjä, sekä kestosuosikkeja kultaa ja hopeaa.

vihreat pallot 680

Modernimpaa ilmettä kaipaava nostaa ostoskoriinsa vaaleita huurteisia sävyjä – tai valitsee ihan jäänkirkkaan joulupallon!

kirkas pallo 680

Unelmien valkoiseen jouluun viittaa vaalean huurteinen värimaailma, johon vaaleanpunainen ja hopea tuovat lisämaustetta. Huurteista talvitunnelmaa tehostavat hyvin vaaleat jäiset sävyt, kuten minttuinen vaaleanvihreä ja vaaleansininen. Jos haluat päästä helpolla, valitse iso monipakkaus palloja trendiväreissä.

pastellipallo 680

Hopea ja kulta yhdistyvät valkoiseen. Minimalisti koristaa joulukuusen tyylikkäillä kaksivärisilla palloilla.

hopeapallot 680

Joulupuu on rakennettu

Itse joulukuusenkin saat hankittua helposti kauppareissulla. K-Citymarketista löydät kestokuuset lattia- ja pöytäkokoisina. Ne sopivat hyvin esimerkiksi allergikoille ja lapsiperheisiin.

Kestokuuset ovat entistä aidomman näköisiä. Tänä jouluna kestokuuset on vaihdettu astetta ympäristöystävällisempiin PE- ja PET-muoveista valmistettuihin kuusiin.

Puukuitupohjaista biokomposiitista valmistettuja ekokuusia löytyy myös pöytäkoossa

kestokuusi 680

Perinteisen aidon kuusen ostaja löytää valikoimista myös näyttävät kuusenjalat.

(Kausivalojen, lyhtyjen ja koristeiden valikoima vaihtelee kaupoittain.)

SiirryVerkkokauppaanButton2