Näyttävät nauhat kruunaavat joulukuusen

Näyttävät nauhat kruunaavat joulukuusen

Joulun aikaan perinteiset tonttuhahmot ovat suomalaisten suosikkikoristeita vuodesta toiseen. Niiden rinnalla seikkailevat eläinhahmot, kuten pöllöt, ketut, hiiret, porot ja peurat.

Ennen varsinaisen joulusesongin alkua juhlatunnelmaa voi nostaa yksinkertaisilla pöytä- ja riippukoristeilla, jotka sopivat osaksi sisustusta ympäri vuoden.

joulukoristeet kuvitus1 1 680x300

Ovikranssi ja olkipukki uusissa väreissä

Ovikranssi on viehättävä tapa toivottaa vieraat tervetulleeksi heti ovella. Sen voi ripustaa oveen hyvissä ajoin ennen joulua. Rohkeimmat korvaavat luonnonläheiset materiaalit tänä vuonna glitterillä. Näppärä ostaa monipakkauksen palloja ja valmistaa niistä itse näyttävän kranssin. Myös perinteinen olkipukki on saanut modernimman ilmeen mustana ja valkoisena. Tonttuovi ilahduttaa perheen pienimpiä myös tänä jouluna.

joulukoristeet ovikoristeet kuvitus3 680x300

Suosikkikoristeet joulukuuseen

Kuusen koristelussa suosikit pitävät pintansa. K-Citymarketin valikoimasta löydät perinteisiä hopeisia, punaisia ja kullanvärisiä joulukuusen palloja. Modernimpaa ilmettä kaipaava nostaa ostoskoriinsa murrettuja ja huurrettuja sävyjä sekä puhtaan valkoisia tai mustia koristeita. Jos haluat päästä helpolla, valitse iso monipakkaus palloja.

joulukoristeet kuvitus2 680x300

Pallojen rinnalle ovat viime vuosina tulleet pehmeät kuusenkoristeet, esimerkiksi pehmolelumaiset eläinhahmot. Led-valot ovat niin ikään löytäneet paikkansa kuusen latvatähdistä, koristekuusista ja pöytäkoristeista. Joulukuusen nauhoissa ei nyt kursailla - uusina väreinä valloittavat muun muassa jäänsininen ja roosa. Keltakullan rinnalla trendikkäin valitsee nyt sävyn, joka taittaa samppanjaan.

Joulupuu on rakennettu

Itse kuusenkin saat hankittua helposti kauppareissulla. K-Citymarketista löydät tekokuuset lattia- ja pöytäkokoisina. Ne sopivat hyvin esimerkiksi allergikoille ja lapsiperheisiin. Mitäpä jos kokeilisit perinteisen vihreän kuusen sijaan valkoista joulupuuta? Perinteisen aidon kuusen ostaja löytää valikoimista myös näyttävät kuusenjalat, mustan rinnalla uutuusvärinä on nyt myös kaunis valkoinen.

(Kausivalojen, lyhtyjen ja koristeiden valikoima vaihtelee kaupoittain.)