Joulukoristeet ja kuusenkoristeet 2023

Joulukoristeet ja kuusenkoristeet 2023

Päivitetty 16.1.2023

Vältä stressi ja anna juhlakauden saapua kotiisi pikkuhiljaa. Aloita kausivaloista iltojen alkaessa hämärtyä, juhlista itsenäisyyspäivää kynttilöin ja kutsu sitten tontut tupaasi.

SiirryVerkkokauppaanButton2

Joulutontut

Joko joulutontut ovat liikkeellä? Joulun aikaan perinteiset tonttuhahmot ovat suomalaisten suosikkikoristeita vuodesta toiseen. Tontut kuuluvat jouluun ja tuovat kotoista tunnelmaa koristeluun.

Suosikkikoristeet joulukuuseen

Kuusen koristelussa suosikit pitävät pintansa. K-Citymarketin valikoimasta löydät olkikoristeiden ja perinteisten punaisten joulupallojen rinnalla esimerkiksi luonnollista vihreää sekä kestosuosikkeja kultaa ja hopeaa.

Suloiset eläinhahmot ja figuurit

Suloiset, osin kankaiset tai huopaiset koriste-eläimet ja figuurit luovat perinteistä maanläheistä tunnelmaa. Eläinhahmot vetoavat myös aikuiseen makuun ja niiden värimaailma yhdistyy muihin joulukoristeisiin. Joulukuuseen voi ripustaa pikku yllätysvieraita, suloisia pehmolelumaisia eläinhahmoja ja figuureja. Pienet hahmot sopivat myös tuliaisiksi tai pikkujoululahjoiksi.

Joulupuu on rakennettu

Itse joulukuusenkin saat hankittua helposti kauppareissulla. K-Citymarketista löydät kestokuuset lattia- ja pöytäkokoisina. Ne sopivat hyvin esimerkiksi allergikoille ja lapsiperheisiin. Kestokuuset ovat entistä aidomman näköisiä ja ne on valmistettu astetta ympäristöystävällisemmistä PE- ja PET-muoveista.

Perinteisen aidon kuusen ostaja löytää valikoimista myös näyttävät kuusenjalat.

Koristeet verkkokaupasta