Näyttävät nauhat kruunaavat joulukuusen

Näyttävät nauhat kruunaavat joulukuusen

Joulun aikaan perinteiset tonttuhahmot ovat suomalaisten suosikkikoristeita vuodesta toiseen. Niiden rinnalla seikkailevat eläinhahmot, kuten pöllöt, ketut, porot ja peurat.

Ennen varsinaisen joulusesongin alkua juhlatunnelmaa voi nostaa yksinkertaisilla, origami-henkisillä pöytäkoristeilla, jotka sopivat osaksi sisustusta ympäri vuoden.

Ovikranssi ja olkipukki uusissa väreissä

Havu- tai olkikranssi on viehättävä tapa toivottaa vieraat tervetulleeksi heti ovella. Sen voi ripustaa oveen hyvissä ajoin ennen joulua. Rohkeimmat korvaavat luonnonläheiset materiaalit tänä vuonna glitterillä. Myös perinteinen olkipukki on saanut uuden ilmeen - mustat ja valkoiset pukit löydät suurimpien K-Citymarketien valikoimasta.

Lippunauha tekee paluun

Kuusen koristelussa suosikit pitävät pintansa. K-Citymarketin valikoimasta löydät hopeisia, punaisia ja kullanvärisiä joulukuusen palloja. Modernimpaa ilmettä kaipaava nostaa ostoskoriinsa murrettuja ja huurrettuja sävyjä sekä puhtaan valkoisia koristeita. Jos haluat päästä helpolla, valitse iso monipakkaus palloja.

Pallojen rinnalle ovat viime vuosina tulleet pehmeät kuusenkoristeet, esimerkiksi pehmolelumaiset kettu- ja pöllöhahmot. Led-valot ovat niin ikään löytäneet paikkansa kuusen latvatähdistä, joulupalloista, koristekuusista ja pöytäkoristeista. Joulukuusen nauhoissa ei nyt kursailla - uusina väreinä valloittavat muun muassa sininen, laventeli ja samppanja.

Joulupuu on rakennettu

Itse kuusenkin saat hankittua helposti kauppareissulla. K-Citymarketista löydät tekokuuset lattia- ja pöytäkokoisina. Ne sopivat hyvin esimerkiksi allergikoille ja lapsiperheisiin. Mitäpä jos kokeilisit perinteisen vihreän kuusen sijaan valkoista joulupuuta?

(Kausivalojen, lyhtyjen ja koristeiden valikoima vaihtelee kaupoittain.)

Sinua saattaisi kiinnostaa