L.O.L. Surprise - hauskat yllätyslelut ihastuttavat

L.O.L. Surprise - hauskat yllätyslelut ihastuttavat

Päivitetty 7.11.2019

Supersuositut L.O.L. Surprise -pallot sisältävät paljon uusia yllätyksiä.

L.O.L. Surprise -sarja on saanut innoituksensa YouTuben suosituista unboxing-videoista. Sarjan ytimessä on yllätyksellisyys, ja ideana on kerätä erilaisia hahmoja kuorimalla ja avaamalla L.O.L-pakkauksista kerroksia, lokeroita, pusseja tai laatikoita.

Trendikkäitä ja suloisia L.O.L. Surprise -hahmoja on kymmeniä - niin nukkeja, niiden pikkusiskoja kuin lemmikkejäkin. Uusia tuotteita on aina kymmeniä keräiltäväksi.

lol surprise 680x300 Kuva: L.O.L. Surprise Bling-nukke, #Hairgoals-nukke ja Lil´ Sisters -nukke

Yllätyksiä kerros kerrokselta

Kevään 2019 L.O.L. Surprise -keräilysarjoissa on kymmeniä uusia hahmoja tarvikkeineen: Bling-glitternuket, suloiset Pets-lemmikit, Lil´ Sisters -nuket sekä uudet hiukselliset #Hairgoals-nuket.

Poimimme L.O.L. Surprise -sarjasta muutaman suosikin, joihin ei voi olla ihastumatta!

L.O.L. Surprise Dolls Bling

7 kerrosta yllätyksiä: pallon kerroksia kuorimalla paljastuu osa osalta sisällä oleva glitterkoristeinen yllätysnukke tarvikkeineen. Nukeille on saatavana myös L.O.L. Fashion Crush -pakkauksia, jotka sisältävät asuja ja tarvikkeita.

L.O.L. Lil´ Sisters

Viiden yllätyskerroksen alta löytyy yllätysvauvanukke tarvikkeineen.

L.O.L. Pets

Yllätyspallo, jonka 7 kerroksen alta paljastuu osa osalta sisällä oleva yllätyslemmikki tarvikkeineen. Saatavana on myös iso L.O.L. Biggie Pet, jonka sisällä on piilossa pikkulemmikkejä sekä toukokuusta 2019 alkaen karvaisia L.O.L. Surprise Fuzzy Pets -hahmoja.

L.O.L. Interactive Live Surprise

Suloinen interaktiivinen L.O.L. -lemmikki, joka reagoi puheeseen sekä kosketukseen erilaisilla äänillä ja liikkeillä. Yllätyshahmoina muun muassa pupu, poni ja kissa.

L.O.L. Surprise #Hairgoals

Yllätyspakkauksesta paljastuu nukkehahmo tarvikkeineen. Pakkaus on hiuslakkapullon mallinen kannettava säilytyspakkaus, joka on samalla myös pieni leikkisetti. #Hairgoals-nukkeja on useita erilaisia ja suurimmalla osalla hiukset ovat harjattavat - vain harvinaisilla Glitterati-nukeilla on glitterkampaus.

L.O.L. Pop-Up Store

Pop-Up Store on 36 nuken ständi, johon nuket saa esille ja sitä voi käyttää myös säilytysrasiana. Kantokahvan ansiosta sitä on myös helppo kuljettaa mukana. Pakkauksessa yksi erikoisnukke sekä tarvikkeita.

lol surprise hairgoals 680x300 Kuva: L.O.L. Surprise #Hairgoals -pakkaus