Näin onnistut
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Näin onnistut: Jauhelihan ruskistaminen

Näin onnistut: Jauhelihan ruskistaminen

Oletko aina ruskistanut jauhelihan väärin? Jauheliha on helpon arkiruoan raaka-aine parhaimmillaan, mutta sen ruskistamisessa on muutama tärkeä perussääntö: lämmin liha ja kuuma pannu!

Näin onnistut

Katso videolta vinkit jauhelihan oikeaoppiseen kypsennykseen ja maustamiseen. Saatat yllättyä, moni meistä on nimittäin tietämättään keittänyt jauhelihaa ruskistamisen sijaan!

Ruskistetusta jauhelihasta valmistat monet arkiherkut, kokeile vaikkapa perinteistä ruskeaa jauhelihakastiketta. Arkivinkin jauhelihan ruskistamiseen tarjoaa HK:n Lihakoulu.

Lisää arkivinkkejä jauhelihasta