Muru- eli jauhelihakastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Muru- eli jauhelihakastike

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 0,60 €/annos.

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja anna kuulottua. Ripottele päälle vehnäjauhot. Sekoittele hetki. Lisää vesi ja mausta tomaattipyreellä, soijalla ja pippurilla.
  2. Anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden, maustekurkkujen ja salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit valmistaa kastikkeen myös ruskistamalla jauhot erikseen voissa (2 rkl). Kaada joukkoon kylmä vesi ja sekoita tasaiseksi. Lisää ruskistettu jauheliha-sipuliseos ja mausteet.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille124 arvostelua