Lähde lomalle Pirkan kanssa

Lähde lomalle Pirkan kanssa

Päivitetty 28.2.2019

Oletko lähdössä aurinkolomalle, festareille tai mökkireissulle? Pirkka-tuotevalikoimasta löydät parhaat lomanpelastajat ja luottotuotteet kaikkiin tilanteisiin!

Suomen epävakaisia sääoloja on mukava paeta etelän aurinkoon. Tavoitteena on usein tasainen ja kaunis rusketus, mutta auringonotto tekee helposti hallaa herkälle suomalaiselle iholle. Pirkka Sun aurinkovoide ja Pirkka After Sun geeli ovat auringonpalvojan luottotuotteita, jotka suojaavat ja hoitavat auringolle altistettua ihoa ja ehkäisevät ihon palamista.

Ihoa voi suojata myös suihkeella. Pirkka Sun aurinkosuihke pitää ihon pehmeänä ja suojaa sitä auringon haitallisilta vaikutuksilta.

Joskus lomapaikassa voi olla lähestulkoon mahdotonta huolehtia päivittäishygieniasta. Esimerkiksi festareilla hygieniatiloja on usein rajoitetusti. Tällöin tulevat tarpeeseen näppärä Pirkka toilet kosteuspyyhe ja Pirkka desinfioiva pyyhe, jotka puhdistavat kädet ilman vettä ja saippuaa. Pehmeä Pirkka intiimipyyhe puolestaan pelastaa silloin, kun suihkua ei ole lähimaillakaan.

Muista ottaa mukaan ainakin passi ja hammasharja! Pehmeä Pirkka hammasharja puhdistaa hampaat tehokkaasti ja Pirkka fresh geelihammastahna raikastaa suun ja hengityksen hetkessä. Pirkka nenäliinapaketti kannattaa myös pitää laukussa vilustumisen tai heinänuhan varalta. Pirkka desinfioiva käsihuuhde pitää käsien ihosta ja puhtaudesta huolta siinä missä Pirkka virkistyspyyhe raikastaa ihoa hellesäässä.

Suositun kauneusvinkin mukaan meikit tulisi muistaa pestä kasvoilta joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Pirkka Face silmämeikinpoistoaineen avulla neuvon noudattaminen onnistuu myös lomalla. Lomalla ei kannata unohtaa myöskään hiustenhoitoa. Pirkka VOL kuivashampoo poistaa hiuksista rasvaisuutta ja pidentää hiusten pesuväliä.

Myös lasten ihonhoitoon kannattaa varautua lomalle lähtiessä. Kosteuttavaa aloe veraa sisältävä Pirkka vauvan puhdistuspyyhe ja kostea Pirkka lasten puhdistuspyyhe puhdistavat hellävaraisesti lapsen ihon ja antavat raikkaan tuoksun.

Koska havereita sattuu sekä aikuisille että lapsille, auttavat Pirkka laastari ja Pirkka lasten laastari haavojen paikkauksessa, ja hauska loma voi jatkua. Uusien kenkien käyttäjän kannattaa varata laukunpohjalle Pirkka rakkolaastaari.

Ruokailut ovat yleensä loman kohokohtia, mutta varaudu myös siihen, että nälkä voi iskeä pahassa paikassa. Tällöin kannattaa pitää mukana nopeasti syötäviä ja pitkään säilyviä eväitä. Pirkka pro proteiinipatukka jogurtti-vadelma-mansikka, Pirkka pro proteiinipatukka pähkinä ja Pirkka pro proteiinipatukka suklaa ovat oivallisia lisäenergian lähteitä pitkille matkoille. Aterian jälkeen nautittuna banaaninmakuinen Pirkka ksylitolipastilli maistuu perheen pienimmille ja suojaa lasten hampaita. Äläkä unohda nesteytystä lämpimissä paikoissa! Pirkka lähdevesi auttaa huolehtimaan nestetasapainosta ja riittävästä vedensaannista.