Kesän helpot matkaeväät

Kesän helpot matkaeväät

Päivitetty 21.3.2018

Piknikille, matkalle, rannalle… kesällä liikutaan paljon ja erilaisissa tilanteissa tarvitaan eväitä sekä näppärää pikkunaposteltavaa. Pirkka-tuotteissa on paljon käteviä vaihtoehtoja. Kesäisen kuumalla maistuvat nestemäiset välipalat ja juomat.

Kuivatut hedelmät ja myslipatukat – makeaa ja maukasta

Välipalaksi ja naposteluun sopivat terveelliset ja hyvänmakuiset Pirkka Luomu luumut ja Pirkka Luomu pehmeä viikunat. Uudelleensuljettavat ja kauniin värikkäät pussit ovat näppärät, ja pysyvät kiinni vauhdikkaammassakin menossa. Pirkka omena-myslipatukka, gluteeniton Pirkka suklaa-myslipatukka, Pirkka rusina-karpalomyslipatukka ja gluteeniton Pirkka marja-myslipatukka on helppoja kuljettaa vaikka käsilaukussa mukana.

Proteiinipatukat ja -juomat – nopeaan tankkaukseen

Urheilijan välipalaksi sopii hyvin Pirkka PRO -sarjan proteiinipatukat Pirkka PRO proteiinipatukka suklaa, Pirkka PRO proteiinipatukka pähkinä ja Pirkka PRO proteiinipatukka jogurtti-vadelma-mansikka ja niiden kyytipoikana Pirkka PRO proteiinijuoma suklaa, Pirkka PRO proteiinijuoma vanilja ja Pirkka PRO proteiinijuoma mokka.

Ihanat smoothiet ja hedelmäsoseet – aidoista hedelmistä

Pirkka smoothiet ovat täysmehuista ja soseista valmistettuja hedelmäjuomia. Säilöntäaineettomat juomat voi nauttia sellaisenaan. Niissä ei ole lisättyä sokeria. Herkullisia makuvaihtoehtoja on kolme: marja-smoothie, guava-banaani-mango-smoothie ja appelsiini-mango-smoothie.

Täyttävät kolmioleivät - täytteitä moneen makuun

Kolmioleivät kulkevat kätevästi mukana omassa rasiassaan ja yhdessä proteiinijuoman tai smoothien kanssa niistä saa aikaiseksi pienen mukana kulkevan aterian. Pirkan kolmioleivistä löydät suosikkimakusi tonnikalan, savulohen ja kinkku-juuston. Premium-laatuista kolmioleipää haikailevalla löytyvät K-ruokakauppojen valikoimista Pirkka Parhaat kana-pekoni-bbq-kolmioleipä, tomaatti-mozzarella-basilika-kolmioleipä ja katkarapu-saaristolaiskolmioleipä.

Hedelmä- ja pähkinäherkut – naposteltavat pieneen makeannälkään

Eksoottinen hedelmä-maapähkinäsekoitus sopii erinomaisesti pieneen makeannälkään ja naposteluun. Se maistuu ja tuo vaihtelua aamu- ja välipaloihin myös myslin, jogurtin, viilin ja rahkan kanssa nautittuna.

Juotavat jogurtit – helppo välipala kesäkuumalla

Pirkka juotava vadelmajogurttiPirkka rasvaton juotava mansikkajogurttija Pirkka kevyt juotava persikka-mangojogurtti ovat helppoja aamu- ja välipalavaihtoehtoja kotiin ja mökille. Pienikokoiset metsämarjanmakuiset Pirkka jogurttijuomat Pirkka jogurttijuoma L.casei mansikka ja Pirkka jogurttijuoma L.casei metsämarja sisältävät L. casei -maitohappobakteeria ja mahtuvat kätevästi pieneenkin kylmälaukkuun.