Selvitä missä Pirkka-perunasi kasvaa

Selvitä missä Pirkka-perunasi kasvaa

Julkaistu 22.3.2018

Tiedätkö, mistä ostamasi perunat tulevat? Kehitimme QR-koodipalvelun, jonka avulla voit tarkistaa Pirkka-perunan viljelypaikkakunnan, pakkaamon ja lajikkeen helposti jo kaupassa.  

"Ruoan alkuperä ja tuotannon läpinäkyvyys kiinnostavat. Halusimme, että tieto olisi helposti asiakkaan saatavilla, kun ostopäätöstä tehdään. Toisaalta pakkaukseen mahtuvan tiedon määrä on rajallinen. Näistä lähtökohdista kehitimme QR-koodipalvelun", kertoo Teppo Vetoniemi Pirkka-perunoiden tavarantoimittajan, Potwell Oy:n toimitusjohtaja.

Pirkka-perunat viljellään suomalaisten viljelijöiden pelloilla ja ne pakataan keittolaatutestin perusteella käyttötarkoituksensa mukaisesti. Lisäksi kaikissa tuotteissa on hiilijalanjälkimerkki, joka kertoo tuotteen ympäristövaikutuksista.

"Potwell on pitkäaikainen tavarantoimittajamme, jonka kanssa on tehty jatkuvaa tuotekehitystä. Haluamme tarjota K-kauppojen asiakkaille laadukasta suomalaista perunaa. On hienoa, että voimme nyt avata tarkemmin Pirkka-perunoiden toimitusketjua asiakkaille", kertoo Keskon tuotelinjajohtaja Kenneth Forsman.

Potut2

Skannaa oheinen QR-koodi ja testaa palvelua. Vaihtoehtoisesti tiedot löytyvät selaimella osoitteesta: www.pirkka.perunasi.fi, jolloin kenttään kirjoitetaan kahdeksannumeroinen koodi pakkauksesta.

Lue lisää Pirkka-perunoiden tavarantoimittajasta Potwellista.