Alkoholittomat viinit ja juustot

Alkoholittomat viinit ja juustot

Julkaistu 10.4.2018

Näitä juustoja ja hilloja suosittelemme alkoholittomille viineille.

CJ_MERLOT

Carl Jung Merlot punaviini

Tämä täysin alkoholiton punaviini on väriltään vahva ja maultaan mustaherukkainen ja pähkinäinen. Se sopii erinomaisesti ranskalaisen emmentaltyyppisen juuston tai Gruyère-juuston sekä viikunahillon makupariksi.

CJ_CHARDONNAY

Carl Jung Chardonnay valkoviini

Tässä täysin alkoholittomassa valkoviinissä on hedelmäinen, viipyilevä maku, jossa on hiven vihreää omenaa ja sitrusta. Makupareiksi sopivat vuohenjuusto tai valkohomejuusto sekä aprikoosihillo. 

Torres Natureo SyrahTorres Natureo Syrah punaviini

Tämä punaviini on maultaan runsas, pehmeä ja tumman marjaisa. Makupareiksi sopivat puolikova vuohenmaitojuusto ja kirsikkahillo. Alkoholipitoisuus alle 0,5%.

Natureo Muscat

Torres Natureo Muscat valkoviini

Tämä viini on maultaan raikkaan hedelmäinen, pirteähappoinen, eloisa ja elegantti. Makupareiksi sopivat valkohomejuustot ja omenahillo. Alkoholipitoisuus alle 0,5%.

JC_shiraz

Jacob's Creek UnVined Shiraz punaviini

Tämä puolimakea Australialainen viini on runsaanpunainen, keskitäyteläinen, vähätanniininen, mustaherukkainen, kevyen luumuinen ja mausteinen. Makupareiksi sopivat erinomaisesti Gruyère-juusto ja lakkahillo. Alkoholipitoisuus alle 0,5%.

JC_Riesling

Jacobs Creek UnVined Riesling valkoviini

Tämä valkoviini on maultaan puolimakea, hapokas, viheromenainen, limettinen ja raikas. Sen kanssa sopivat hyvin erityyppiset juustot. Erinomaisia makupareja ovat esimerkiksi brie ja karpalohillo sekä gouda ja vadelmahillo. Myös parmesan- ja vuohenjuusto sekä sinihomejuusto, joka yleisemmin yhdistetään punaviiniin, sopivat hyvin makupareiksi vaikkapa luumu- tai viikunahillon kera. Alkoholipitoisuus alle 0,5%.

Tulosta kuva talteen tästä