Ruokajuomat
Ihastuttavat viinit äitienpäivään

Ihastuttavat viinit äitienpäivään

Äitejä juhlistetaan sunnuntaina 12.5. – mitäpä jos yllättäisit äidin teemaan sopivilla viinillä? Lue Viinipostin suositukset äitienpäivän viineiksi.

Gancia Asti Dolce

Suomen suosituin makea kuohuviini maailman parhaalle äidille!

Italialainen Gancia Asti Dolce on paikallaan, kun kuohuviiniltä toivotaan pehmeyttä, makeaa hedelmäisyyttä sekä maltillista alkoholiprosenttia. Parita Asti mansikoiden ja muiden makeiden jälkiruokien kanssa ja voilà – täydellinen pari on syntynyt.

Hinta 12,28 €/0.75l

Lue lisää: Gancia Asti Dolce

vappukuohuvat gancia asti 680x300

Gancia Prosecco Brut

Kansainvälisesti trendikäs prosecco tunnetaan herkästä, keveästä raikkaudestaan – oivallinen maljankohotusjuoma äidille!

Gancia Prosecco Brut on loistava alkumalja äitienpäivän juhliin, mutta sopii myös pikkusuolaisten kanssa nautittavaksi. Kepeän raikas, kuiva ja hedelmäinen Prosecco Italian vanhimmalta kuohuviinivalmistajalta.

Hinta: 11,99 €/0.75l

Lue lisää: Gancia Prosecco Brut

vappukuohuvat gancia prosecco 680x300

Black Tower Ice

Pitääkö äiti kenties hieman makeammasta? Luomu ja vegaaninen Black Tower Ice on juuri oikea valinta!

Tässä kepeässä viinissä on mukavasti makeutta sekä hedelmäisyyttä. Se on mitä mainioin seurusteluviini. Koska kyseessä on 100% luomuviini, ihastuttaa se makunsa lisäksi myös tuotantomenetelmillään.

Tarjoile saksalainen Black Tower Ice joko suuressa viinilasissa jääpalojen kera tai loihdi siitä maistuvat kesädrinkit isommallekin seurueelle.

Hinta 9,58 €/0.75l

Lue Lisää: Black Tower Ice

aitienpaivaviinit black tower ice 680x300

Tommasi Perla Pinot Nero Brut

Pohjois-Italian ”Blanc de Noir” eli 100% Pinot Nero kuohuviini äidille!

Kuiva, raikas ja elegantti kuohuviini, jota kelpaa tarjoilla niin aperitiivina kuin alkupalojen ja kalaruokien seurana on äitienpäivän brunssin taattu ykkönen.

Hinta 12,60 €/0.75l

Lue lisää: Tommasi Perla Pinot Nero Brut

aitienpaivaviinit tommasi perla pinot nero 680x300

Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut

Vain parasta parhaalle äidille! Maailman palkituimpiin kuuluva ranskalainen multi-vintage -samppanja kruunaa äidin päivän.

Syvän kullankeltaisen samppanjan tuoksu on moniulotteinen ja houkutteleva: tuoretta briossia, paahdettua kahvipapua, mangoa, aprikoosia, pistaasia ja mantelia. Suussa kuiva, hapokas ja mousseltaan intensiivinen. Maussa luumua, kypsää kirsikkaa ja kerroksittain nougatia ja kermaisuutta, pitkässä jälkimaussa hiven vaniljaa ja praliinia.

Ehdottoman tyylikäs niin aperitiivina kuin arvokkaaseen seurusteluunkin. Sopii myös suolaisten coctailpalojen tai äyriäisten seuraan erinomaisesti.

Hinta 55,20 €/0.75l

Lue lisää: Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut

aitienpaivaviinit charles heidsieck champagne 680x300