Ihastuttavat viinit äitienpäivään

Ihastuttavat viinit äitienpäivään

Päivitetty 20.4.2023

Äitejä juhlistetaan sunnuntaina 14.5. – mitäpä jos yllättäisit äidin teemaan sopivilla viinillä? Lue Viinipostin suositukset äitienpäivän viineiksi.

Gancia Asti Dolce

Suomen suosituin makea kuohuviini maailman parhaalle äidille!

Italialainen Gancia Asti Dolce on paikallaan, kun kuohuviiniltä toivotaan pehmeyttä, makeaa hedelmäisyyttä sekä maltillista alkoholiprosenttia. Parita Asti mansikoiden ja muiden makeiden jälkiruokien kanssa ja voilà – täydellinen pari on syntynyt.

Italia

Hinta 13,59 €/0.75l

Lue lisää: Gancia Asti Dolce

vappukuohuvat gancia asti 680x300

Gancia Prosecco Rose Extra Dry

Pinkkejä kuplia äidille!

Italian vanhin kuohuviinituottaja ja Suomen suosituin italialainen kuohuviinitalo Gancia on luonut trendikkään Rosé Proseccon näyttävässä pullossa!

Raikkaan hedelmäinen, aromaattinen ja hienostunut Gancia Rosé Prosecco maistuu sellaisenaan juhlajuomana. Jos kuitenkin kaipaat ruokaa seuralaiseksi, suosittelemme kevyitä kalaruokia ja alkupaloja.

Italia

Hinta: 15,98 €/0.75l

Lue lisää: Gancia Rosé Prosecco Extra Dry

Äitienpäivä prosecco

Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut

Vain parasta parhaalle äidille! Maailman palkituimpiin kuuluva ranskalainen multi-vintage -samppanja kruunaa äidin päivän.

Syvän kullankeltaisen samppanjan tuoksu on moniulotteinen ja houkutteleva: tuoretta briossia, paahdettua kahvipapua, mangoa, aprikoosia, pistaasia ja mantelia. Suussa kuiva, hapokas ja mousseltaan intensiivinen. Maussa luumua, kypsää kirsikkaa ja kerroksittain nougatia ja kermaisuutta, pitkässä jälkimaussa hiven vaniljaa ja praliinia.

Ehdottoman tyylikäs niin aperitiivina kuin arvokkaaseen seurusteluunkin. Sopii myös suolaisten coctailpalojen tai äyriäisten seuraan erinomaisesti.

Ranska

Hinta 59,99 €/0.75l

Lue lisää: Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut

aitienpaivaviinit charles heidsieck champagne 680x300