Kuohuvat juomat juhliin

Kuohuvat juomat juhliin

Päivitetty 14.4.2022

Juhlan kuin juhlan kruunaavat kuohuvat juomat. Samppanjaa cocktailpalojen kylkeen ja Astia makeiden herkkujen kanssa - nam! Katso Viinipostin ammattilaisten antamat ihanat juomasuositukset juhlaan!

Juhlien järjestämisessä on usein paljon muistettavaa ja mietittävää. Juhlan kuohuvien juomien valinta on kuitenkin yksi asia, jonka voi vetää to do -listalta yli, kun nappaat Viinipostin asiantuntijoiden suositukset tästä!

Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut

Kilistele maailman palkituimpiin kuuluvalla ranskalaisella multi-vintage samppanjalla!

Syvän kullankeltaisen samppanjan tuoksu on moniulotteinen ja houkutteleva: tuoretta briossia, paahdettua kahvipapua, mangoa, aprikoosia, pistaasia ja mantelia. Suussa kuiva, hapokas ja mousseltaan intensiivinen. Maussa on luumua, kypsää kirsikkaa ja kerroksittain nugaata ja kermaisuutta, pitkässä jälkimaussa hiven vaniljaa ja praliinia.

Ehdottoman tyylikäs niin aperitiivina kuin arvokkaaseen seurusteluun! Sopii myös suolaisten coctailpalojen tai äyriäisten seuraan erinomaisesti.

58,90 €/0.75l

Lue lisää: Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut

aitienpaivaviinit charles heidsieck champagne 680x300

Gancia Asti Dolce

Suomen suosituin makea kuohuviini juhlallisiin hetkiin!

Juoma on paikallaan, kun kuohuviiniltä toivotaan pehmeyttä, makeaa hedelmäisyyttä sekä maltillista alkoholiprosenttia. Parita italalainen Gancia Asti mansikoiden ja muiden makeiden jälkiruokien kanssa ja voilà – täydellinen pari on syntynyt!

11,29 €/0.75l

Lue lisää: Gancia Asti Dolce

vappukuohuvat gancia asti 680x300