Ruokajuomat
Parhaat kuohuvat loppuvuoden juhliin

Parhaat kuohuvat loppuvuoden juhliin

Viiniposti kokosi yhteen kuohuvat loppuvuoden 2020 juhlia varten. Listalta löytyy palkittu samppanja, vegaaninen ja luomu kuohari sekä suomalaisten kestosuosikki!

Suomen suosituin: Gancia Asti

Suomen ylivoimaisesti suosituin makea kuohuviini! Juoma on paikallaan, kun kuohuviiniltä toivotaan pehmeyttä, makeaa hedelmäisyyttä sekä maltillista alkoholiprosenttia. Oivallinen kuohuviini myös jälkiruokien kumppaniksi!

kuohuva Gancia ASTI 75 cl NEW LABEL

Trendikäs: Gancia Prosecco

Kansainvälisesti trendikäs prosecco tunnetaan herkästä, keveästä raikkaudestaan. Kepeän raikas, kuiva ja hedelmäinen prosecco kilistelyyn tai pikkusuolaisten kaveriksi.

kuohuva GANCIA PROSECCO BRUT 75 cl NEW LABEL

Palkittu samppanja: Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut

Viinilehden moninkertainen Vuoden Samppanja, maailman paras non-vintage samppanja sekä maailman paras kuohuvien viinintekijä – tässäpä näitä syitä kilistellä Charles Heidsieckin kuohuvalla! Monikerroksinen, kermainen ja pitkä makumaailma sopii yhteen ostereiden, foie gras’n, pata negra-kinkun, katkarapujen ja kypsien juustojen kanssa.

kuohuva Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut

Black Tower B Rosé Secco 5.5%

Kultaa Vuoden Viinit 2020 kilpailussa! Kevyen ja puolikuivan kuohuviinin runsas mansikkainen hedelmäisyys kevenee lempeällä hapokkuudella ja keveillä kuplilla. Jälkimaku jättää suuhun punaisen omenan ja mansikan lisäksi puhtaan, teeskentelemättömän kepeän fiiliksen.

  • Saatavilla K-Ruokakaupoista

kuohuva B seco rose

Black Tower B White Secco 5.5%

 Puolikuivan ja kevyesti kuplivan viinin makua hallitsee makea kypsä omenaisuus, ja lempeä hapokkuus, jotka tekevät kokonaisuudesta kepeän ja helposti lähestyttävän. Puhdas, konstailematon ja nautinnollinen tapaus!

  • Saatavilla K-Ruokakaupoista

kuohuva B seco