Ruokajuomat
Parhaat kuohuvat loppuvuoden juhliin

Parhaat kuohuvat loppuvuoden juhliin

Viiniposti kokosi yhteen kuohuvat loppuvuoden 2019 juhlia varten. Listalta löytyy palkittu samppanja, vegaaninen ja luomu kuohari sekä suomalaisten kestosuosikki!

Vegaaninen ja luomu: Black Tower Ice

Juhliin raikas kuohuva? Black Tower Ice on 100% luomuviini, joka sopii myös vegaaneille! Tämä viini on makeahko, herttaisen hedelmäinen ja keveä. Nuorekas tuote on suunniteltu viilennettäväksi jäillä. Poks!

kuohuva BT Ice

Suomen suosituin: Gancia Asti

Suomen ylivoimaisesti suosituin makea kuohuviini! Juoma on paikallaan, kun kuohuviiniltä toivotaan pehmeyttä, makeaa hedelmäisyyttä sekä maltillista alkoholiprosenttia. Oivallinen kuohuviini myös jälkiruokien kumppaniksi!

kuohuva Gancia ASTI 75 cl NEW LABEL

Trendikäs: Gancia Prosecco

Kansainvälisesti trendikäs prosecco tunnetaan herkästä, keveästä raikkaudestaan. Kepeän raikas, kuiva ja hedelmäinen prosecco kilistelyyn tai pikkusuolaisten kaveriksi.

kuohuva GANCIA PROSECCO BRUT 75 cl NEW LABEL

Palkittu samppanja: Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut

Viinilehden moninkertainen Vuoden Samppanja, maailman paras non-vintage samppanja sekä maailman paras kuohuvien viinintekijä – tässäpä näitä syitä kilistellä Charles Heidsieckin kuohuvalla! Monikerroksinen, kermainen ja pitkä makumaailma sopii yhteen ostereiden, foie gras’n, pata negra-kinkun, katkarapujen ja kypsien juustojen kanssa.

kuohuva Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut