K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Parhaat kuohuvat loppuvuoden juhliin

Parhaat kuohuvat loppuvuoden juhliin

Viiniposti kokosi yhteen kuohuvat loppuvuoden 2021 juhlia varten. Listalta löytyy palkittu samppanja, vegaaninen ja luomu kuohari sekä suomalaisten kestosuosikki!

Suomen suosituin: Gancia Asti

Suomen ylivoimaisesti suosituin makea kuohuviini! Juoma on paikallaan, kun kuohuviiniltä toivotaan pehmeyttä, makeaa hedelmäisyyttä sekä maltillista alkoholiprosenttia. Oivallinen kuohuviini myös jälkiruokien kumppaniksi!

kuohuva Gancia ASTI 75 cl NEW LABEL

Trendikäs: Gancia Prosecco Rose Extra Dry

Raikkaan hedelmäinen, aromaattinen ja hienostunut Gancia Rosé Prosecco maistuu sellaisenaan juhlajuomana. Jos kuitenkin kaivataan ruokaa seuralaiseksi, kannattaa tarjoilla kevyitä kalaruokia ja alkupaloja!

Palkittu samppanja: Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut

Viinilehden moninkertainen Vuoden Samppanja, maailman paras non-vintage samppanja sekä maailman paras kuohuvien viinintekijä – tässäpä näitä syitä kilistellä Charles Heidsieckin kuohuvalla! Monikerroksinen, kermainen ja pitkä makumaailma sopii yhteen ostereiden, foie gras’n, pata negra-kinkun, katkarapujen ja kypsien juustojen kanssa.

kuohuva Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut

Black Tower B Rosé Secco 5.5%

Kultaa Vuoden Viinit 2020 kilpailussa! Kevyen ja puolikuivan kuohuviinin runsas mansikkainen hedelmäisyys kevenee lempeällä hapokkuudella ja keveillä kuplilla. Jälkimaku jättää suuhun punaisen omenan ja mansikan lisäksi puhtaan, teeskentelemättömän kepeän fiiliksen.

  • Saatavilla K-Ruokakaupoista

kuohuva B seco rose

Black Tower B White Secco 5.5%

 Puolikuivan ja kevyesti kuplivan viinin makua hallitsee makea kypsä omenaisuus, ja lempeä hapokkuus, jotka tekevät kokonaisuudesta kepeän ja helposti lähestyttävän. Puhdas, konstailematon ja nautinnollinen tapaus!

  • Saatavilla K-Ruokakaupoista

kuohuva B seco

+ Pirkka Grand Prestige Champagne Brut

Positiivisesti yllättänyt ja hyviä arvioita saanut Pirkka-samppanja, joka on löytynyt Alkon valikoimista parin vuoden ajan. Hedelmäinen ja moniulotteinen tuoksu ja ryhdikkäässä maussa aavistus sitruksisuutta. Tämä samppanja sopii niin aperitiiviksi kuin pienten äyriäisalkupalojen seuraksikin.

Pirkka Grand Prestige Champagne fiiliskuva 660x380