Parhaat kuohuvat loppuvuoden juhliin

Parhaat kuohuvat loppuvuoden juhliin

Päivitetty 24.11.2022

Viiniposti kokosi yhteen kuohuvat loppuvuoden 2022 juhlia varten. Listalta löytyy maailman rakastetuin samppanja, luomu-cava ja suomalaisten kestosuosikki!

Gancia Asti

Suomen ylivoimaisesti suosituin makea kuohuviini! Juoma on paikallaan, kun kuohuviiniltä toivotaan pehmeyttä, makeaa hedelmäisyyttä sekä maltillista alkoholiprosenttia. Oivallinen kuohuviini myös jälkiruokien kumppaniksi!

Gancia Asti

Gancia Prosecco Rose Extra Dry

Raikkaan hedelmäinen, aromaattinen ja hienostunut Gancia Rosé Prosecco maistuu sellaisenaan juhlajuomana. Jos kuitenkin kaivataan ruokaa seuralaiseksi, kannattaa kuohuvan kanssa tarjoilla kevyitä kalaruokia ja alkupaloja!

gancia-rose-prosecco

Mont-Ferrant Americano Organic Cava Brut Nature

Luomukuohuvaa Espanjasta! Kuiva, mutta raikkaan hapokas Mont-Ferrant Americano Organic Cava Brut Nature on oiva valinta, kun pöytään katetaan kepeitä ruokia tai aikeissa on nostaa juhlamalja jos toinenkin!

mont-ferrant-cava

Moët & Chandon Impérial Champagne Brut

Maailman rakastetuin samppanja tuo juhlan tuntua loppuvuoteen! Impérial Brut on harmoninen kolmen rypälelajikkeen – Pinot Noir, Meunier, Chardonnay – sekoite, joka ilmentää hienosti Möet & Chandonin raikkaan eleganttia tyyliä. Sen moniulotteisessa aromimaailmassa on tuoreita hedelmiä, valkeita kukkia sekä herkullista briossia.

Moet-Chandon-Imperial-Brut

Veuve Clicquot Champagne Brut

Veuve Clicquot Brut samppanja on hurmannut maailmaa jo vuodesta 1772! Briossimaisen paahteisen samppanjan mausta erottuu persikkaa, päärynää ja keltaisen luumun aromeja.

Veuve-Clicquot-Brut