Vapun 2023 parhaat kuohuviinit

Vapun 2023 parhaat kuohuviinit

Päivitetty 20.4.2023

Vappuna laitetaan vappukukka rintaan, kierretään serpentiinit kaulaan ja ostetaan vappupalloja ja -huiskia. Koko kansa juhlii kevään tuloa – useimmat kera kuplivan. Katso tästä listaus vapun 2023 parhaista kuohuviineistä ja kuplivista juhlajuomista!

Millä kuplivalla juomalla sitä juhlistaisi kevättä ja alkavaa kesää? Viinipostin asiantuntijat kokosivat yhteen kevään 2023 parhaat vappujuomat, jotka nostattavat tunnelman kattoon! Juhli vappua ja alkavaa kevättä näillä raikkailla vappukuplivilla!

Gancia Asti | Italia

Hurmaavan aromikas, hienostunut ja raikkaan hedelmäinen Gancia Asti on kuin tehty vapun makeiden herkkujen kaveriksi! Suomen suosituin italialainen kuohuviini Gancia, on paikallaan, kun kuohuviiniltä toivotaan pehmeyttä, makeaa hedelmäisyyttä sekä maltillista alkoholiprosenttia. Oivallinen kuohuviini myös jälkiruokien kumppaniksi!

vappu kuohuviinit gancia

13,59 €/0.75l
Lue lisää: Gancia Asti

Gancia Rosé Prosecco | Italia

Italian vanhin kuohuviinituottaja ja Suomen suosituin italialainen kuohuviinitalo Gancia on kehittänyt trendikkään Rosé Proseccon näyttävässä pullossa!

Raikkaan hedelmäinen, aromaattinen ja hienostunut Gancia Rosé Prosecco maistuu sellaisenaan juhlajuomana. Jos kuitenkin kaivataan ruokaa seuralaiseksi, kannattaa sen kanssa parittaa kevyitä kalaruokia ja alkupaloja.

gancia-rose-prosecco

15,98 € / 0.75l
Lue lisää: Gancia Rosé Prosecco

Mont-Ferrant Americano Organic Cava Brut Nature | Espanja

Luomukuohuvaa Espanjasta! Kuiva, mutta raikkaan hapokas Mont-Ferrant Americano Organic Cava Brut Nature on oiva valinta, kun pöytään katetaan kepeitä ruokia tai aikeissa on nostaa juhlamalja jos toinenkin! Kuiva, mutta mineraalinen makumaailma saa särmänsä viherpäärynästä, persikasta sekä kevyesti omenasta.

vappu kuohuviinit Mont-FerrantAmericanoOrganiccava

11,99 €/0.75l
Lue lisää: Mont-Ferrant Americano Organic Cava Brut Nature

Black Tower Rosé Secco 5,5% | Saksa

Kevyempi kuohuva vapun juhlintaan!

Hennosti helmeilevä Rosé Secco on nyt saatavilla K-ruokakaupoista. Helpota siis vappuostoksiasi nappaamalla 5,5 % Rosé Secco ruokakaupan hyllyltä muiden ostoksien lomassa.

Viini on suosittu ja se myös palkittiin hopealla Vuoden Viinit 2019 -kilpailussa! Puolikuivan viinin runsas mansikkainen hedelmäisyys kevenee lempeällä hapokkuudella ja keveillä kuplilla. Nautitaan sellaisenaan tai pikkusuolaisten kaverina.

Black Tower Rosé Secco Lue lisää: Secco Rose