Ruokajuomat
Vapun 2020 parhaat kuohuviinit

Vapun 2020 parhaat kuohuviinit

Vappuna pannaan vappukukka rintaan, kierretään serpentiinit kaulaan ja ostetaan vappupalloja ja -huiskia. Koko kansa juhlii kevään tuloa!

Millä juomalla sitä kilistelisi kevättä ja alkavaa kesää? Viiniposti kokosi yhteen kevään 2020 vappujuomat, jotka nostattavat tunnelman kattoon! Juhli vappua ja alkavaa kevättä näillä raikkailla vappukuplivilla.

Gancia Asti

Suomen suosituin makea kuohuviini! Gancia Asti on paikallaan, kun kuohuviiniltä toivotaan pehmeyttä, makeaa hedelmäisyyttä sekä maltillista alkoholiprosenttia. Parita Asti mansikoiden ja muiden makeiden jälkiruokien kanssa ja voilà – täydellinen pari on syntynyt.

12,28 €/0.75l Lue lisää: Gancia Asti

vappukuohuvat gancia asti 680x300

Gancia Prosecco

Kansainvälisesti trendikäs prosecco tunnetaan herkästä, keveästä raikkaudestaan – oivallinen aurinkoiseen vappuun! Gancia Prosecco on loistava alkumalja, mutta sopii myös pikkusuolaisten kanssa nautittavaksi. Tämä kepeän raikas, kuiva ja hedelmäinen Prosecco on peräisin Italian vanhimmalta kuohuviinivalmistajalta.

11,99 €/0.75l Lue lisää: Gancia Prosecco

vappukuohuvat gancia prosecco 680x300

Black Tower B Rosé Secco 5,5%

Kevyempi kaveri vapun juhlintaan!

Hennosti helmeilevä B Rosé Secco on nyt saatavilla K-ruokakaupoista. Helpota siis vappuostoksiasi nappaamalla 5,5 % Rosé Secco ruokakaupan hyllyltä muiden ostoksien lomassa. Viini palkittiin hopealla myös taannoisessa Vuoden Viinit 2019 -kilpailussa!

Puolikuivan viinin runsas mansikkainen hedelmäisyys kevenee lempeällä hapokkuudella ja keveillä kuplilla. Nautitaan sellaisenaan tai pikkusuolaisten kaverina.

vappukuohuvat bsecco 680x300