Rostenin taikinajuuresta syntyy aito leipä

Rostenin taikinajuuresta syntyy aito leipä

Turkulainen Leipomo Rosten leipoo suoraan taikinajuureen ja näin syntyy ainutlaatuista tuoretta leipää varsinaissuomalaiseen makuun.

Olemme Leipomo Rosten, ruokaleivän valmistukseen erikoistunut turkulainen perheyritys. Rostenilla on leivottu leipää vuodesta 1939. Turkulaisten tuotteiden laadun ja maukkauden takaavat korkealaatuiset raaka-aineet sekä osaavat työntekijät. Leipää ja leivonnaisia leivotaan kuutena päivänä viikossa noin 100 leipomoalan ammattilaisen voimin.

Olemme ylpeitä siitä, että Rostenin tuotteet tunnetaan hyvästä maustaan sekä luonnonmukaisesta, säilöntäaineettomasta leivontatavastaan. Leivomme kaikki ruistuotteet ruistaikinajuureen ja vaaleat leivät vehnätaikinajuureen. Leivontamenetelmämme pitkine patalepoineen ja omat reseptiemme ovat johtaneet jäljittelemättömien ja rakastettujen leipämakujen syntyyn. Näistä tunnetuimpia ovat perinteikkäät Jurmo Saaristolaislimppu ja Ruisrokit.

Raaka-aineina käytämme mahdollisimman paljon suomalaisia raaka-aineita. Kaikki käyttämämme vehnä ja kaura ovat suomalaisilta pelloilta.

Sinua saattaisi kiinnostaa