K-Ruoka-sovelluksen ominaisuudet

K-Ruoka-sovelluksen ominaisuudet

Lataa itsellesi paras kauppakaveri ja saa etuja sekä inspiraatiota suoraan puhelimeesi! Älykkäät toiminnot tekevät ostoslistan suunnittelusta, kaupassa käymisestä ja ruokainspiraation löytämisestä entistä helpompaa. Sovelluksesta löydät myös ruokaostostesi kotimaisuus- ja ilmastotason.

Sovelluksesta löydät

Tiesitkö, että..

NÄET SOVELLUKSESTA RUOKAOSTOSTESI HIILIJALANJÄLJEN!
Hiilijalanjälkimittarilla voit seurata ruokaostoksiesi hiilijalanjälkeä ja tehdä ilmaston kannalta fiksumpia valintoja kaupassa. Voit myös asettaa itsellesi tavoitteen ostoskorisisi ilmastoystävällisyyden lisäämiseksi. Hiilijalanjälkimittarin löydät sovelluksen K-Ostokset-osiosta.

K-RUOKA -VERKKOKAUPPA LÖYTYY MYÖS SOVELLUKSESTA!
Tilaa ostokset näppärästi kotisohvalta sovelluksen avulla. Sovellus ehdottaa sinulle automaattisesti myös usein ostamiasi tuotteita, joten tilauksen tekeminen on todella helppoa!

OSTOSLISTAN VOI JAKAA!
Voit jakaa tekemäsi ostoslistan saman K-Plussa-talouden kesken, ja lista päivittyy kaikille käyttäjille reaaliaikaisesti.

VOIT TALLENTAA SUOSIKKIRESEPTISI!
Kun törmäät sovelluksessa mielenkiintoiseen reseptiin, se kannattaa tallentaa omiin suosikkeihin! Näin löydät sen seuraavallakin kerralla helposti.

Näin lataat:

  1. Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla "K-Ruoka" ja lataa se puhelimeesi.
  2. Kirjaudu sisään K-tunnuksellasi tai luo uusi tunnus. Muista liittää Plussa-korttisi tunnukseen!
  3. Sovellus on valmis käyttöön!

play store 100px Apple store 100px Huawei app store 100x30