Superkauppiaat
Tavallista paremman tekijät

Tavallista paremman tekijät

Jokaisen K-Supermarketin ytimessä on aito rakkaus ruokaa kohtaan, jota Superkauppiaamme tekevät todeksi kaupassaan - ja maaliskuussa Nelosella ja Ruudussa.

K-Supermarket Tavallista parempi ruokakauppa logo

Tavallista parempi ruokakauppa ei synny itsestään. Se tehdään. Se vaatii rakkautta ja silkkaa intohimoa ruokaa kohtaan. Iloa, hikeä ja näkemystä ruoasta, omia erikoisuuksiakin. Siksi kaikki K-Supermarketit ovat vähän erilaisia. On lähitoimittajat, työntekijät, asiakkaat – ja tietysti ne kaikesta huolehtivat Superkauppiaat. Millaista heidän arkensa on ja mitä muita innostuksen aiheita heidän elämästään löytyy? Keitä ovat nämä tavallista paremman tekijät?

Katso Superkauppiaat, Nelosella maanantaisin klo 19 sekä Ruudussa joka päivä.

Jakso 6. Lihapullamestari työssään ma 19.4.

Sodankylässä vietetään lihapullapäivää ja toimitetaan kotiinkuljetus moottorikelkalla tunturiin. Pitkään suunnitteilla ollut ravintolayhteistyö saadaan Mustapekassa vihdoin käyntiin. Jaana kasvattaa sponsoriurheilijatiimiään ja Heimo palkitsee pitkäaikaiset työntekijänsä.

Jakso 5. Kokemusta ja nuoruuden intoa ma 12.4.

Vaajakoskella koetaan tunteita laidasta laitaan, kun uuden kaupan avajaispäivä vihdoin koittaa. Jaana tekee ison päätöksen tulevaisuutensa suhteen. Jere saa kaupalle avuksi kauppiaan uraa tavoittelevan pikkuveljensä ja Jouni tutustuu kotimaiseen juustonvalmistukseen.

Jakso 4. Kokemusta ja nuoruuden intoa ma 5.4.

Heimo ja Jere kohtaavat kauppiaiden yhteisessä kokkikoulussa. Vaajakosken supermarketin avajaisiin on vuorokausi aikaa, ja kiireessä sattuu kommelluksia. Sodankylässä hytistään järven jäällä mateen toivossa, ja Jounin ravintolayhteistyö ottaa isoja harppauksia eteenpäin.

Jakso 3. Pohjoisen voimakaksikko ma 29.3.

Sodankylässä vietetään kaupan 10-vuotisjuhlia, mutta ne eivät suju toivotulla tavalla. Jaana tasapainoilee jo valmiiksi työn ja perhe-elämän välissä, kun hän saa yllättävän puhelun. Jouni lähtee etsimään inspiraatiota ravintola-alalta, ja Jere päätyy yllättäen kauppansa somekampanjan kasvoksi.

Jakso 2. Syntynyt kauppiaaksi ma 22.3.

Ongelmat kasautuvat vasta aloittaneen supermarketkauppiaan Jeren työpäivässä. Vaajakoskella on vaikea löytää aikaa perheelle, kun uuden myymälän avajaisiin on aikaa enää kaksi viikkoa. Kaiken nähnyt ja kokenut veteraanikauppias Heimo rentoutuu peurametsällä, ja Jouni on päättänyt rakentaa kauppaansa Suomen pienimmän viinibaarin.

Jakso 1. Tavallista parempia kauppiaita ma 15.3.

Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ohjelman kuuteen K-Supermarketiin ja niiden kauppiaisiin. Jere ja isä kisailevat kauppojen paremmuusvertailussa ja helsinkiläinen Jouni lähtee nuottakalastamaan. Vaajakoskella valmistaudutaan pelonsekaisin tuntein uuden kaupan avaukseen.

Superkauppiaat valloittavat ruudun - testaa, mitä muistat jaksoista

Uusi Superkauppiaat -sarja valottaa tavallista paremman ruokakaupan tekijöiden hektistä arkea. Rakkaus ja intohimo ruokaa kohtaan toteutuu K-Supermarketeissa hieman eri tavoin. Miltä Superkauppiaiden päivä näyttää erilaisissa kaupoissa?Lue artikkeli

  K-Supermarket Ilmajoki

  Jaana on todellinen supernainen. Hän pyörittää Ilmajoella kauppaansa ja tasapainottelee samalla kiireisen perhe-elämän keskellä.

  Lue artikkeli ›

   K-Supermarket Vaajakoski

   Henri ja Reetta ovat uuden edessä. He ovat avaamassa Vaajakoskelle upouutta K-Supermarketia, jonka lisäksi he pyörittävät viittä pienempää K-Market-kauppaa.

   Lue artikkeli ›
    Viihdyttävä, oikeassa elämässä kuvattu sarja näyttää persoonallisten ja kunnianhimoisten kauppiaiden vauhdikkaan arjen ja kaikki sen ulottuvuudet, kommellukset ja yllättävät käänteet.
    Lue lisää ohjelmasta ›

    K-Supermarket Seilori

    Nuorena harjoittelijapoikana Heimo pussitti kaupan kellarissa jauhoja ja sokereita, nykyään hän hoitaa suvereenisti kauppansa some-mainonnan.

    Lue artikkeli ›

     K-Supermarket Pohjantähti

     Pohjoisen voimakaksikko Mikko ja Henna ovat nuoresta iästään huolimatta toimineet kauppiaina jo parikymmentä vuotta.

     Lue artikkeli ›

      K-Supermarket Teljänportti

      Suomen nuorin K-Supermarket-kauppias Jere on viettänyt koko lapsuutensa ja nuoruutensa kauppojen takahuoneissa ja lastauslaitureilla. Uravalinta on ollut selvä käytännössä aina.

      Lue artikkeli ›

       K-Supermarket Mustapekka

       Jounin K-Supermarket tunnetaan ruokakauppojen keskuudessa edelläkävijänä. Monet uudet ideat ja asiat ovat lähteneet liikkeelle juuri hänen kaupaltaan.

       Lue artikkeli ›

        Superkauppiaat

        Superkauppiaat on uusi 10-osainen kotimainen sarja, jossa sukelletaan K-Supermarket-kauppiaiden elämään myyntitiskien, tarjousten ja asiakastoiveiden takana. Lue artikkeli