Tavallista paremman tekijät

Tavallista paremman tekijät

Jokaisen K-Supermarketin ytimessä on aito rakkaus ruokaa kohtaan, jota Superkauppiaamme tekevät todeksi kaupassaan - Ruudussa.

K-Supermarket Tavallista parempi ruokakauppa logo

Tavallista parempi ruokakauppa ei synny itsestään. Se tehdään. Se vaatii rakkautta ja silkkaa intohimoa ruokaa kohtaan. Iloa, hikeä ja näkemystä ruoasta, omia erikoisuuksiakin. Siksi kaikki K-Supermarketit ovat vähän erilaisia. On lähitoimittajat, työntekijät, asiakkaat – ja tietysti ne kaikesta huolehtivat Superkauppiaat. Millaista heidän arkensa on ja mitä muita innostuksen aiheita heidän elämästään löytyy? Keitä ovat nämä tavallista paremman tekijät?

Katso kaikki Superkauppiaat -jaksot Ruudusta!

Mitä kuuluu Superkauppiaille?

Superkauppiaat-sarjasta tutut K-Supermarket Teljänportin Jere, K-Supermarket Pohjantähden Mikko ja K-Supermarket Seilorin Heimo kertovat, mitä heille kuuluu ja miltä kesä näyttää eri puolilla Suomea. Lue artikkeli

  K-Supermarket Ilmajoki

  Jaana on todellinen supernainen. Hän pyörittää Ilmajoella kauppaansa ja tasapainottelee samalla kiireisen perhe-elämän keskellä.

  Lue artikkeli ›

   K-Supermarket Vaajakoski

   Henri ja Reetta ovat uuden edessä. He ovat avaamassa Vaajakoskelle upouutta K-Supermarketia, jonka lisäksi he pyörittävät viittä pienempää K-Market-kauppaa.

   Lue artikkeli ›
    Viihdyttävä, oikeassa elämässä kuvattu sarja näyttää persoonallisten ja kunnianhimoisten kauppiaiden vauhdikkaan arjen ja kaikki sen ulottuvuudet, kommellukset ja yllättävät käänteet.
    Lue lisää ohjelmasta ›

    K-Supermarket Seilori

    Nuorena harjoittelijapoikana Heimo pussitti kaupan kellarissa jauhoja ja sokereita, nykyään hän hoitaa suvereenisti kauppansa some-mainonnan.

    Lue artikkeli ›

     K-Supermarket Pohjantähti

     Pohjoisen voimakaksikko Mikko ja Henna ovat nuoresta iästään huolimatta toimineet kauppiaina jo parikymmentä vuotta.

     Lue artikkeli ›

      K-Supermarket Teljänportti

      Suomen nuorin K-Supermarket-kauppias Jere on viettänyt koko lapsuutensa ja nuoruutensa kauppojen takahuoneissa ja lastauslaitureilla. Uravalinta on ollut selvä käytännössä aina.

      Lue artikkeli ›

       K-Supermarket Mustapekka

       Jounin K-Supermarket tunnetaan ruokakauppojen keskuudessa edelläkävijänä. Monet uudet ideat ja asiat ovat lähteneet liikkeelle juuri hänen kaupaltaan.

       Lue artikkeli ›

        Superkauppiaat valloittavat ruudun - testaa, mitä muistat jaksoista

        Uusi Superkauppiaat -sarja valottaa tavallista paremman ruokakaupan tekijöiden hektistä arkea. Rakkaus ja intohimo ruokaa kohtaan toteutuu K-Supermarketeissa hieman eri tavoin. Miltä Superkauppiaiden päivä näyttää erilaisissa kaupoissa?Lue artikkeli

         Uusi Superkauppiaat-kausi tulee syksyllä 2022

         Yli 3 miljoonaa silmäparia on seurannut Superkauppiaat-TV-sarjan ensimmäistä kautta Nelosella ja Ruudussa. Ohjelma saa jatkoa, ja sarjan toinen tuotantokausi alkaa Nelosella ja Ruudussa syksyllä. Lue artikkeli