Superkauppiaat – Katso uusi kausi

Superkauppiaat – Katso uusi kausi

Päivitetty 28.9.2022

Tavallista parempi ei synny sattumalta, se tehdään. Ja on tekijänkin oltava sellainen – Superkauppias. Tavallista parempien ruokakauppojen arkeen pääsemme kurkistamaan jälleen Nelosella ja Ruudussa.

K-Supermarket Tavallista parempi ruokakauppa logo

Koko Suomea ilahduttanut, naurattanut ja puhututtanut Superkauppiaat on tehnyt paluun uusilla jaksoilla. 12 uutta kauppiasta ottaa meidät mukaan arkeensa ja näyttää, mistä oikeasti syntyy se tavallista parempi ruokakauppa: Onko se ruokarakkautta, puhtaan rautaista ammattitaitoa vai kykyä löytää ne lähialueiden parhaimmista herkullisimmat tuotteet? Vai kenties kaikkea tätä? Se on ainakin varmaa, että sellainen kauppa kuin kauppias. Super ja tavallista parempi.

Tutustu alta kauppiaisiin – onko oma tuttu lähikauppiaasi mukana?

Jaksot löydät täältä: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/superkauppiaat

Jakso 10 - Suurta perhettä

Superkauppiaat valmistautuvat jouluun. Yhdessä oleminen ja auttamisen halu ovat läsnä ympäri Suomen. Toppilassa vietetään pikkujouluja työporukan kesken, Espoossa kootaan piparkakkutaloa ja Lempäälässä autetaan ruokalahjalla. Tässä tämän tuotantokauden viimeisessä jaksossa kauppiaat pääsevät kokeilemaan luovuuttaan jouluisessa juustokoulutuksessa.

Katso viimeinen jakso 7.12.2022. klo 19.00 Nelosella tai Ruudusta.

Jakso 9 - Uuden äärellä

K-Supermarket Redin Ilari virkistäytyy työntekijöidensä kanssa festareilla. Kittilän Tea ja Nessi saapuvat pääkaupunkiseudulle tutustumaan uusiin ekologisiin hankintoihin. Oulun Toppilan työntekijät nauttivat uusista vastuutehtävistä ja Lippulaivan Juuso ja Heidi ovat saaneet perheenlisäystä.

Katso jakso tästä: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/superkauppiaat

Jakso 8 - Asiakasta varten

Tässä jaksossa kurkataan K-Supermarket Kasarmin mainoskuvauksiin ja Redin Superpäiväiviin. Lempäälässä Hanna käy läpi sukunsa kauppiasvaiheita yhdessä perheensä naisten kesken ja Uusikaarlepyyssä Fredrik ja Tanja kohtaavat jännittäviä haasteita.

Katso jakso tästä: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/superkauppiaat

Jakso 7 - Lähellä tuotettua

Juuso käy tuottajavierailulla panimoravintolassa ja Anne ja Pasi yrtti- ja vihannestarhalla. Uusikaarlepyystä Fredrik tutustuu K-Supermarket Toppilan uusiutuviin energiaratkaisuihin ja on kiinnostunut niistä. Lempäälässä pelataan futista, kun Hannan työntekijöistä muodostettu joukkue osallistuu futiskiertueelle.

Katso jakso tästä: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/superkauppiaat

Jakso 6 - Vastuu jakautuu

Työtehtävien jakoa joudutaan miettimään uusiksi Töölössä, kun Anne jää sairauslomalle. Piian on sisäistettävä verkkokaupan perusteet Lempäälässä Hannan lähtiessä lomamatkalle. Kittilässä vappusesonki vaikuttaa asiakkaiden palveluihin, kun samaan aikaan burgerimiehet maistattavat tuotteita K-Supermarket Redissä Helsingin Kalasatamassa.

Katso jakso tästä: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/superkauppiaat

Jakso 5 - Itse tehtyä

Helsingin Redissä ja Espoon Lippulaivassa maistellaan uusia käsintehtyjä herkkuja. Uusikaarlepyyssä ihmetellään uuden teknologian tuomia alennuksia. Kauppiaskiekossa keskustellaan kuka kauppiaista mahtaa olla menestynein kiekkoilija. Kruunuvuorenrannassa jännitetään uuden kaupan avaamista, kun Joonas avaa ensimmäisen oman K-Marketin.

Katso jakso tästä: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/superkauppiaat

Jakso 4 - Palvelu pelaa

Kittilässä räätälöidään palveluja vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita ja Lempäälässä otetaan vastaan herkullisia ruokavinkkejä vakioasiakkaalta. Entä miltä mahtaa näyttää, kun Oulun Toppilassa päästään testaamaan ekologista vaihtoehtoa kotiinkuljetuksille?

Katso Assin herkullinen kaalikääryleresepti tästä!

Katso jakso tästä: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/superkauppiaat

Jakso 3 - Uusia tuulia

Uuden kaupan avaaminen on monivaiheinen kokonaisuus. Töölössä Anne ja Pasi auttavat kauppiasharjoittelijaansa Joonasta uuden kaupan rekrytointiprosessissa. Entä miltä mahtaa näyttää uuden K-Supermarketin avaaminen Lippulaivaan Espossa? Helsingissä Ilari ja Teemu tekevät aikamatkan, kun muistelevat uransa alkuvaiheita kauppiasisänsä Alin kanssa.

Katso jakso tästä: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/superkauppiaat

Jakso 2 - Jokaiselle jotakin

Jokaiselle jotakin. Helsingin Töölössä perehdytään asiakasvirtoihin ja viilataan esillepanoa. Kalasatamassa käy vipinä, kun esikoululaiset vilkastuttavat kaupan arkea. Lempäälässä eletään jännittäviä hetkiä, kun uusi kauppiasharjoittelija saapuu taloon. Entä miltä mahtaa näyttää, kun Fredrik mittaa rivakkaa työtahtiaan aktiivisuussovelluksella?

Katso jakso tästä: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/superkauppiaat

Jakso 1 - Helsingistä Kittilään

Helsingistä Kittilään. Jaksossa tutustutaan toisen kauden Superkauppiaisiin. Osalla heistä on takanaan kymmenien vuosien yrittäjyys ja osa vasta aloittelee kauppiasuraansa. Kaikkia heitä kuitenkin yhdistää intohimo omaan työhön. Mukana ovat Superkauppiaat Helsingin Töölöstä, Kalasatamasta ja Malmilta sekä Espoosta, Lempäälästä, Uusikaarlepyystä ja Kittilästä. 

Katso jakso tästä: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/superkauppiaat

Superkauppiaat 2 - Jakso 10 traileri

Koko Suomea viihdyttänyt Superkauppiaat on tehnyt paluun uusilla jaksoilla. Tervetuloa mukaan seuraamaan K-Supermarkettien vauhdikasta arkea Helsingistä Kittilään. Uudet jaksot keskiviikkoisin seitsemältä 5.10. alkaen Nelosella ja Ruudussa.​

K-Supermarket Kuljun Kartano

Hanna on äitinsä jalanjälkiä seuraava neljännen polven kauppias, jonka perinteisessä maalaiskaupassa huomioidaan kaikki vauvasta vaariin.

Lue artikkeli ›

  K-Supermarket Toppila

  Marjolle ja Jannelle kauppa on kuin oma lapsi, ja tehokaksikolla riittääkin aina puuhaa. Ahkeria ollaan myös kierrätyksessä, sillä kaupan kierrätysaste on jopa 97 %.

  Lue artikkeli ›

   K-Supermarket Nykarleby

   Fredrik uudistaa innokkaasti kauppaansa digitaalisaatiota hyödyntäen: Nykarlebyssa on Suomen ensimmäinen asiakkaiden hyödyntämä päiväyskone, joka laskee tuotteelle alennetun hinnan päiväyksen lähestyessä.

   Lue artikkeli ›

    K-Supermarket Kasarmi

    Urheilullisilla Annella ja Pasilla kokemusta on jo seitsemän kaupan verran. Oman arjen pyörityksen lisäksi pariskunta ehtii toimia mentorina kahdeksalle kauppiasvalmennettavalle.

    Lue artikkeli ›

     K-Supermarket REDI

     Ilarin kauppa on keskellä uutta Kalasataman asuinaluetta Helsingissä. Kaupassa huomioidaan trendit ja monipuoliseen valikoimaan on satsattu.

     Lue artikkeli ›

      K-Supermarket Lippulaiva

      Juusolla ja Heidi-vaimolla on monta rautaa tulessa. Nuori kauppiaspari luottaa yhdessä tekemiseen uutta kauppaa avatessa ja asiakkaiden toiveita täyttäessä.

      Lue artikkeli ›

       K-Supermarket Kittilä

       Tea ja Aarni tietävät, mitä Lapissa kaupalta vaaditaan: Valikoimasta pitää aina löytyä kaikki, mitä asiakas arjessaan tarvitsee. Kaupasta saa tilattua ostokset toimitettuna vaikka lomamökin jääkaappiin.

       Lue artikkeli ›

        K-Citymarket Malmi

        Teini-iästä asti kaupan alalla ollut, TikTokistakin tuttu, Teemu haluaa olla mukana kehittämässä Malmi-mielikuvaa uuden kauppansa avulla.

        Lue artikkeli ›

         K-Market Kruunuvuorenranta

         Annen ja Pasin opissa ollut uunituore kauppias, joka on nyt päässyt oman kaupan ohjaksiin – aloittanut jo 15-vuotiaana kaupalla ja tehnyt melkein kaikkea.

         Lue artikkeli ›