Tavallista parempi ruokakauppa
Tavallista paremmin lähiruokaa

Tavallista paremmin lähiruokaa

Tavallista parempi lähiruoka syntyy paikallisten ammattilaisten käsissä

Meiltä K-supermarketista, tavallista paremmasta ruokakaupasta, löydät laajan valikoiman herkullisia lähi- ja pientuottajien tuotteita. Oma kauppiaasi tuntee paikallisen maun ja tuottajat, ja tuo parhaan valikoiman lähituotteita helposti saatavillesi. Voit myös itse vaikuttaa valikoimaan vinkkaamalla hyvästä pientuottajasta kauppasi henkilökunnalle. Vaikuta siihen, mitä K-Supermarketistasi löytyy, jättämällä oma lähiruokavinkkisi.

Valitsemalla lähiruokaa tuet lähiseutusi tuottajia ja teet samalla ekoteon: päästöt vähenevät, kun ruokaa ei tarvitse kuljettaa pitkiä matkoja!

K-Supermarketit ovat täynnä tavallista parempaa lähiruokaa paikallisilta tuottajilta. Kerää leimoja lahiruokapassiin ja voita K-lahjakortti!

Kuuden Superkauppiaan arkea voit katsoa Superkauppiaat -sarjasta, kaikki jaksot näet kätevästi Ruudusta.

K-Supermarket Tavallista parempi ruokakauppa logo

Kevyttä grillausta kasviksilla

Kasvikset ovat monipuolista grillattavaa. Nyrkkisääntö on, että mitä hitaammin kypsyvä kasvis on, sitä enemmän se vaatii esivalmisteluja ja sitä kauempana lämmönlähteestä se grillataan. Monet kasvikset kypsyvät grillissä parhaiten miedolla lämmöllä ahkerasti käännellen.

Lue artikkeli ›
Vielä on matkaa siihen, että voimme käydä kaupassa täysin niin kuin on totuttu. Vinkkiemme avulla pidät huolta itsestäsi, muista asiakkaista ja henkilökunnasta kaupassa käydessäsi. Tervetuloa kauppaan!
Lue lisää turvallisesta asioinnista ›