Tavallista parempi ruokakauppa
Tavallista parempaa lähiruokaa ja kohtaamisia​

Tavallista parempaa lähiruokaa ja kohtaamisia​

K-Supermarketin syksy tuo takaisin kaivatun arjen, maut ja kohtaamiset ruoan äärellä.

K-Supermarket logo

Seuraavaksi hyppäämme lähiruokakulttuurin laiturilta syvään päähän, Pieliselle. Vierailemme skeittilaudalla Supparin Mallan kanssa maistamassa Pielisen kalajalosteita. Ne ovat sekakalaa eli lahnaa, säynettä ja pasuria parhaimmillaan. Käymme myös pikkuisessa Askaisten Prännärin kahvipaahtimossa. Näemme ja koemme kaikkea sitä mikä saa syksyn maistumaan tavallista paremmalle.

Kokeile vaikka: Kupillinen kunnon kahvia. Vierelle ruisnappi, piparjuurituorejuusto, ja päälle sekakalasäilykettä. - Sopii saunaillasta Linnanjuhliin, niin kuin Pielisen Kalan Juha Halonen sanoo.

Monipuolisen valikoiman rakkaudella valmistettuja pien- ja lähituottajien tuotteita löydät tavallista paremmasta ruokakaupasta, omasta K-Supermarketistasi.

Tarinat ja tekijät lähiruoan takana

Suomi on pullollaan ihanan tuoreita raaka-aineita ja pien- ja lähituottajien herkkuja. Miksipä et kokeilisi jotain aivan uutta rakkaudella lähellä tuotettua?

Tutustu tuottajiin ›
Tiedätkö tavallista paremman paikallisen tuotteen, jota ei vielä löydy kaupastasi? Juuri sinä voit toiveellasi vaikuttaa siihen, mitä K-Supermarketisi hyllyiltä löytyy.
Näin voit vaikuttaa ›

Suosi paikallista kalaa

Paikallisten kalastajien pyytämä kala on takuutuoretta lähiruokaa. Aamulla pyydetty kala päätyy K-ruokakaupan tiskin kautta lautasellesi parhaassa tapauksessa jo samana iltana.

Lue lisää ›

Tavallista parempi kalaherkku: ruisnappi + piparjuurituorejuusto + Pielisen Kalajaloste Luonnonkala

12 vinkkiä vastuulliseen ateriaan

Koko ruokaketjun vastuullisuuteen vaikuttavat monenlaiset asiat: ympäristö, paikallinen hyvinvointi, ravitsemus, eläinten hyvinvointi, työhyvinvointi ja tuoteturvallisuus. Vastuullisia valintoja kannattaa lähestyä pienin askelin esimerkiksi panostamalla lähellä tuotettuun ruokaan ja suosimalla sesongin raaka-aineita.

Katso vinkit ›
  Kysy lähileipomoiden toimituspäivät kauppasi henkilökunnalta, ja tiedät aina milloin suosikkileipäsi on tuoreimmillaan.
  Katso kauppasi yhteystiedot ›

  K-Ostokset näyttää ostotietosi sekä ostostesi kotimaisuus- ja ilmastotason

  Plussa-asiakkaiden K-Ostokset-palvelussa pääset tutkailemaan K-ruokakaupoista tekemiäsi ostoksia. Kotimaisuustaso kertoo miten paljon ostat kotimaista ruokaa verrattuna ihmisiin, jotka ostavat yhtä paljon K-ruokakaupoista vuoden aikana kuin sinä. Voit asettaa itsellesi myös tavoitteen ja nostaa kotimaisuustasoasi!

  Tutki ostoksiasi ›

  Mikä ruoan verkkokauppa ja miten se toimii?

  Tilaa lähi- ja pientuottajien rakkaudella valmistetut tuotteet K-Ruoka-verkkokaupasta!

  Tutustu ja tilaa ›