Tavallista parempi ruokakauppa
Tavallista parempiin pikkujouluihin

Tavallista parempiin pikkujouluihin

Pikkujouluja juhlitaan omassa porukassa. Herkut hommataan K-Supermarketista.

K-Supermarket Tavallista parempi ruokakauppa logo

Tavallista paremmat pikkujoulut tuovat loppuvuoteen kaivattua läheisyyttä, vaikka kuinka pienellä porukalla. Kohotetaan maljaa pikkujoulun, myös kotimaisten raaka-aineiden ja maailman makujen kunniaksi. Kokeillaan uusia herkkuja. Ihastutaan vanhoihin uudestaan. Kerätään reseptit talteen ja sivuun kirjoitetaan: Se on tässä se rakkaus.

Tee ostokset helposti verkkokaupassa ›

Katso ajankohtaiset tarjouksemme ›

Vielä on matkaa siihen, että voimme käydä kaupassa täysin niin kuin on totuttu. Vinkkiemme avulla pidät huolta itsestäsi, muista asiakkaista ja henkilökunnasta kaupassa käydessäsi. Tervetuloa kauppaan!
Lue lisää turvallisesta asioinnista ›

Pikkujoulumenu x 4

Nimensä mukaisesti pikkujoulu vietetään pienellä porukalla mutta sitäkin lämpimämmissä tunnelmissa. Puitteet tavallista parempiin kokoontumisiin rakennat tavallista paremman ruokakaupan kanssa.

Katso vinkit ›

Tavallista parempaa juhlajälkkäriä: Mascarponea + Espressoa + Kaakaojauhetta = Tiramisu

Tarinat ja tekijät lähiruoan takana

Suomi on pullollaan ihanan tuoreita raaka-aineita ja pien- ja lähituottajien herkkuja. Miksipä et kokeilisi jotain aivan uutta rakkaudella lähellä tuotettua?

Tutustu tuottajiin ›
Tiedätkö tavallista paremman paikallisen tuotteen, jota ei vielä löydy kaupastasi? Juuri sinä voit toiveellasi vaikuttaa siihen, mitä K-Supermarketisi hyllyiltä löytyy.
Näin voit vaikuttaa ›

Suosi paikallista kalaa

Paikallisten kalastajien pyytämä kala on takuutuoretta lähiruokaa. Aamulla pyydetty kala päätyy K-ruokakaupan tiskin kautta lautasellesi parhaassa tapauksessa jo samana iltana.

Lue lisää ›

Joulun ruokaostokset verkkokaupasta

Älä ota joulusta stressiä - kaikki kyllä hoituu! Tilaamalla joulun isoimmat ruokaostokset verkkokaupasta rauhassa kotoa käsin voit keskittyä odottamaan joulua aivan eri tavalla kuin ennen. Varmista toimitusaika jouluksi jo nyt!

Lue lisää ›