Tavallista parempaa lähiruokaa

Tavallista parempaa lähiruokaa

Eipä tosiaan tarvitse lähteä palvelutiskin pärskeitä kauemmas kalaankaan, sillä sesongin superisti tuoreimmat herkut löytyvät ihan läheltä.

K-Supermarketit ovat pullollaan lähialueiden tuoreita herkkuja: Marjoja, jätskiä, leipomojen lämpimäisiä, juustoja, kakkuja, hunajaa, silliä… Mitä mieli tekeekin, sitä on tavallista paremmin. Kokeile rohkeasti, sillä lähiruoan paras sesonki on käynnissä parhaillaan. Nyt siis kipin kapin katselemaan, millaisia ammattitaidolla ja rakkaudella tehtyjä herkkuja oman K-Supermarkettisi hyllyiltä löytyy.

Joko olet tutustunut tavallista parempiin lähiherkkuihin? Tästä löydät helposti kauppasi lähiruokavalikoiman.

KSM lahiruoka kesa 2022 verkkosivun kuvituskuva jaatelo 680x300 Verkkokaupasta lähijäätelöt kätevästi kotiin.

Tiedätkö herkullispaikallisen tuotteen, joka ei vielä löydy K-Supermarkettisi valikoimasta? Vinkkaa siitä meille täällä.

Grillin lämmössä mehevöityvät niin kasvikset, kalat ja äyriäiset kuin luulliset lihatkin. Kun yhdistelet aterialle erilaisia kesän grillitrendejä ja lähiruokaa, olet todellinen edelläkävijä.

Tavallista parempaan lähiruokaa löydät helposti K-Supermarketista tai verkkokaupasta – muista samalla moikat henkilökunnalle hihkaista!

K-Supermarket Tavallista parempi ruokakauppa logo

Rapujuhlat: 10 vinkkiä joiden avulla onnistut!

Rapujuhlat ovat loppukesän hauskimmat kekkerit. Kokosimme 10 vinkkiä, joiden avulla rapujuhlistasi tulee menestys!

Lue artikkeli ›

Vinkit puutarhajuhliin

Täydelliset puutarhajuhlat syntyvät yksinkertaisista asioista: rennosta kattauksesta, kauniista kukista ja itse tehdyistä koristeista. Tärkeintä kuitenkin on hyvä seura ja maistuva ruoka.

Lue artikkeli ›

Silliä, silakkaa ja muikkua kesäperunoiden kaveriksi

Herkulliset kalaruoat sillistä, silakasta ja muikusta ovat mitä mainiointa kesäruokaa uusien perunoiden kanssa nautittuna.

Lue artikkeli ›

Mansikkareseptit

Paras mansikka on makea, mehukas ja pullea. Mansikka soveltuu sekä suolaisiin että makeisiin ruokiin. Kokeile sadon parhaita juustojen kanssa, juomien viilentäjänä tai täytettynä! Lue artikkeli

Testissä kesän 2022 parhaat makkarat ja kiinnostavimmat uutuudet

Kesä, grilli ja makkara – siinä vasta lyömätön yhdistelmä! Toimitus testasi kauden kiinnostavimmat grillimakkarat. Lue ja löydä uusi suosikkimakkara!

Lue artikkeli ›

Tutustu herkullisiin grilliresepteihin ja tulenkestäviin grillausvinkkeihin.

Uhkaavatko ideat loppua kesken perheen ruokalistaa suunnitellessa? Tuntuuko siltä, että syöt samoja muutamia ruokia koko ajan. Katso monipuoliset vinkit ihaniin arkiruokiin!
Inspiraatiota arkiruokaan ›