Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Tavallista parempaa arkiruokaa - Ruokamaailman supertähdet

Tavallista parempaa arkiruokaa - Ruokamaailman supertähdet

Ravintolatasoiset herkut valmistuvat nyt vaivattomasti kotikeittiössä.

Tunnettujen kokkien ja ravintoloiden annoksista voi nauttia rennosti ja vaivattomasti kotioloissa. Puraise perjantain kunniaksi burgeria, antaudu hatsapurin houkutukselle ja nappaa maistuvat macaronit makeannälkään. Ruokamaailman Supertähtien joukosta löydät passelit annokset ruokapöytään niin arkeen kuin juhlaan.

Ville Haapasalo

Haastattelussa Ville Haapasalo:

Halusin tuoda palan georgialaista ruokakulttuuria Suomeen

Kuka olet?

Olen Ville Haapasalo ja minut tunnetaan sekä näyttelijänä että leipomo- ja ravintolayrittäjänä. Minulla on PurPur-niminen georgialainen ravintola Helsingissä. Toissa kesänä aloitin hatsapurien, eli juustotäytteisten georgialaisten leipien paistamisen Puumalan torilla. Menestyksen myötä uunituoreita hatsapureja on myyty satojen K-kauppojen edustoilla ja kooltaan hieman pienempiä Hatsapurilloja saa K-kaupoista.

Ruokafilosofiasi?

Rakastan georgialaista ruokaa ja ruokakulttuuria ja olen halunnut tuoda palan siitä myös suomalaisten saataville.

Mikä on parasta Hatsapurillossa?

Hatsapurin maku on taivaallinen. Hatsapuri on litteä vehnäleipä, jossa on puolet taikinaa, puolet suluguni-juustoa. Se paistetaan erittäin kuumassa uunissa nopeasti, kuten karjalanpiirakka. Ruokatrendejä tulee ja menee, mutta hatsapureja on paistettu yli 5 000 vuotta. Sen täytyy olla hyvää. Se oli aikoinaan paimenten eväsleipä, josta riitti syötävää koko päiväksi. Hatsapurillossa parasta on, että sen voi helposti paistaa kotiuunissa herkulliseksi – ja tietenkin se, että sen saa Hatsapurillohimon iskiessä K-kaupasta, vaikka en olisi itse myymässä tuotetta kaupan pihassa.

Minkälainen on hyvä ruokakauppa?

Olen tässä tutustunut puolentoista vuoden aikana kauppoihin ja kauppiaisiin, ja huomannut kuinka tärkeää on läsnäolo. Kauppiaat ovat paikalla ja omalla esimerkillään johtavat yhteisöä ja luovat henkeä. Tästä syntyy yhteishenki, joka näkyy asiakkaalle asti: kauppaan on helppo ja mukava tulla. Minulle yrittäjyys on iso juttu ja on tärkeää, että se myös näkyy.

Tuunaa Hatsapurillo

Kaikki tähtituotteet löydät omasta K-Supermarketistasi tai verkkokaupasta.

K-Supermarket Tavallista parempi ruokakauppa logo

Näin käsittelet kalaa

Kalaherkkujen valmistaminen valmiista kalapalasta on helppoa, mutta mitä tehdä, kun kala on esimerkiksi itse kalastettu tai kokonaisena kalatiskiltä ostettu? Kalan käsittelyä ei tarvitse jännittää. Näillä vinkeillä fileoit, nypit ruodot ja kuutioit vaivattomasti!

Lue artikkeli ›
Uhkaavatko ideat loppua kesken perheen ruokalistaa suunnitellessa? Tuntuuko siltä, että syöt samoja muutamia ruokia koko ajan. Katso monipuoliset vinkit ihaniin arkiruokiin!
Inspiraatiota arkiruokaan ›

Mikron kautta – makutestissä valmisateriat

K-Ruoka-toimituksen raati kokeili sekä edullisia että hieman hintavampia valmisruoka-annoksia. Lue, mitkä niistä ihastuttivat!

Lue artikkeli ›
    K-Supermarketin omiin supertähtiin eli kauppiaisiin ja heidän arkeensa voit tutustua Superkauppiaat-sarjassa, jonka näet nyt uusintana Nelosella tai kätevästi Ruudusta.
    Näet kaikki jaksot kätevästi ruudusta. ›
    Vielä on matkaa siihen, että voimme käydä kaupassa täysin niin kuin on totuttu. Vinkkiemme avulla pidät huolta itsestäsi, muista asiakkaista ja henkilökunnasta kaupassa käydessäsi. Tervetuloa kauppaan!
    Lue lisää turvallisesta asioinnista ›