Valitse parasta vaatteillesi ja ympäristölle

Valitse parasta vaatteillesi ja ympäristölle

Päivitetty 25.8.2021

Me kaikki haluamme pesuaineilta parhaan mahdollisen lopputuloksen tuhlaamatta kuitenkaan tarpeettoman paljon maapallon luonnonvaroja. A+ kehitti sekä vaatteiden että ympäristön kannalta puhtaimman pesutuloksen mahdollistavan pyykinpesuaineen. Mikä parasta, uusissa pakkauksissa käytetty muovi on 99 % kierrätysmuovia. Puhdas omatunto, puhdas pyykki!

Pakkausmuovin raaka-aineesta 99 % on kierrätysmuovia

Tiivis ja tehokas pyykinpesuaine A+ on jo aiemmin kehitetty riittoisaksi: yhdessä pullossa on enemmän pesuja, sillä yhteen koneelliseen tarvitaan vähemmän ainetta. Tiivisteitä suosimalla vähennetään pakkausjätettä.

A+ on halunnut jatkuvasti edistää ratkaisuja, joilla saadaan sekä vaatteille että ympäristölle parhaat lopputulokset. Aiemmin pakkaus on valmistettu 50-prosenttisesti kierrätetystä muovista, mutta pitkäjänteisen kehitystyön myötä uuden pakkauksen muovi on lähes täysin kierrätysmuovia.

A+ on tehokas jo alhaisissa pesulämpötiloissa

Pesemme pyykkiä usein tarpeettoman korkeissa lämpötiloissa. Se aiheuttaa ylimääräistä energiankulutusta ja ympäristövaikutuksia, korkeampia kustannuksia ja enemmän vaatteiden kulumista. Muistathan, että A+ mahdollistaa erinomaisen pesutuloksen jo 30 asteen lämpötiloissa.

Pesulämpötilan lisäksi pesutulokseen vaikuttaa pyykinpesuaineen määrä. On hyvä tuntea pesukoneen kapasiteetti sekä veden kovuus omalla asuinalueella. Noudattamalla pakkauksessa olevia annosteluohjeita saat vaatteillesi parhaan mahdollisen puhtauden, huomioiden myös ympäristön.

A+ pakkauskuva 680x400

Puhdasta suorituskykyä ympäristöä ja mereneläviä kunnioittaen

Kansainvälinen ympäristöjärjestö WWF muistuttaa, että jo kolmasosa meressä olevasta muovista on mikromuoveja. Mikromuovit ovat pieniä muovimateriaalin paloja, jotka saastuttavat ympäristöä ja uhkaavat terveyttä sekä meriekosysteemejä.

A+ tarjoaa puhtaan pesutuloksen ilman mikromuoveja. Tuotekoostumus on kehitetty niin ympäristöä kuin meren ekosysteemiä kunnioittaen. Aiomme jatkossakin parantaa tuotteidemme ympäristöjalanjälkeä sekä niiden pitkäaikaisia ekologisia vaikutuksia.