Pidä huolta vastustuskyvystäsi pienillä päivittäisillä teoilla

Pidä huolta vastustuskyvystäsi pienillä päivittäisillä teoilla

Julkaistu 31.12.2021

Hyvä vastustuskyky pitää kehon terveenä ja olon vahvana silloinkin, kun arki on vauhdikasta. Hörppää päivittäin pullollinen Actimelia, jonka vitamiinit tukevat vastustuskykyäsi.

Talvi on täällä, ja monelle se tarkoittaa suuntaamista ladulle, pulkkamäkeen tai virkistävään avantoon. Mukana menossa on hyvä pitää vahva vastustuskyky. Vastustuskyky on nimittäin kehosi tärkeimpiä työkaluja terveenä pysymiseen. Se on kuin kehon oma portinvartijana, joka torjuu ei-toivottuja vieraita, kuten viruksia ja muita taudinaiheuttajia. Ja mikä parasta, voit tukea vastustuskykyäsi pienillä, jokapäiväisillä teoilla.

Tasapainoinen ruokavalio ja liikkuminen auttavat pitämään immuunijärjestelmän valppaana ja sinut terveenä. Kehon suojatoiminnot tarvitsevat toimiakseen monia vitamiineja, ja siksi vastustuskyvylle kannattaa antaa apua syömällä monipuolista, vitamiinipitoista ruokaa. Actimel on paitsi terveellinen, myös maukas jogurttijuoma, joka sopii hyvin aamupalaksi, välipalaksi tai iltapalaksi. Yksi pullollinen Actimelia sisältää 20 miljardia L. Casei Danone -maitohappobakteeria, sekä vastustuskyvyn normaalia toimintaa edistävää D-vitamiinia ja B6-vitamiinia.

Actimel, jättimäisen pieni.