Ben & Jerry's Baked Alaska

Ben & Jerry's Baked Alaska

Päivitetty 8.12.2022

Fanien suosikki tekee paluun!

Vaniljajäätelöä vaahtokarkkipyörteellä ja valkosuklaisia jääkarhunpaloja. Hetkinen. ”Jääkarhunpaloja”? Kyllä! Valmistaudu nauttimaan arktisesta unelmasta.

Baked Alaska 3

Tiedämme, ettei tämä tule yllätyksenä – mutta me Ben & Jerry’sillä olemme aina olleet sitä mieltä, että maapallon jääpeite, samoin kuin jäätelö, on paras, kun se pysyy jäässä. Me jäätelöihmiset tiedämme sen; jos se on sulanut, se on pilalla! Joten ilmaston nimissä ja pitääksemme asiat viileinä, tuomme takaisin tämän upean viileän jäätelömaun, joka on täynnä herkkupaloja!

Muistatko ne päivät lapsuudessa, kun oli satanut niin paljon lunta, että koko maailma oli valkoinen, kylmä ja aivan maaginen? Sama tunne valtaa, kun avaat Baked Alaska -jäätelöpurkin. Ja vielä paremmalta se maistuu, kun tietää, että teemme yhteistyötä pysäyttääksemme ilmastonmuutoksen.

Baked Alaska 2

Magiasta puheen ollen, me uskomme siihen, että kaikkien ainesosien tulee tehdä hyvää sekä sinulle että planeetalle. Sen takia käytämme Fairtrade-sertifioitua sokeria ja vaniljaa Baked Alaskassa. (Ja siltä varalta, että ehdit jo huolestua, voimme luvata ettei yksikään jääkarhu loukkaantunut tämän jäätelömaun luomisessa). Nauti!

Osta Ben & Jerry's Baked Alaska verkkokaupasta >>

Baked Alaska 1