Elovena – Heittäydy hyvään!

Elovena – Heittäydy hyvään!

Päivitetty 28.9.2021

Hyvän tunnistat pehmeän herkullisesta mausta, joka syntyy vain 100 % suomalaisesta, gluteenittomasta kaurasta sekä huolenpidosta ympäristöä kohtaan. Uudet Elovenan kaurapohjaiset juomat, välipalat ja ruoanlaittotuotteet syntyvät hiilineutraalisti Raisiossa, ja ne pakataan kierrätettäviin, pääasiassa kasvipohjaisiin pakkauksiin.

Elovena Kaurajuoma – Käytetään tavallisen maidon tapaan

Elovena Kaurajuomaa käytetään tavallisen maidon tapaan: raikkaana juomana tai puuron ja murojen kanssa. Kaurajuoma kestää keittämisen, joten se sopii mainiosti myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Täyteläisen puuron keität Elovenan kaurahiutaleista ja kaurajuomasta. Kokeile ja ihastu!

Kalsiumilla, jodilla ja vitamiineilla (B2, B12, D) täydennetyssä juomassa on vain vähän tyydyttynyttä rasvaa. Tuotteelle onkin myönnetty sydänmerkki.

Tölkki on 90 % kasvipohjaista materiaalia ja kierrätetään kartonkina. Täysin kasvipohjainen muovikorkki lajitellaan muovinkeräykseen.Elovena algot fiiliskuvat-0610 680px 72ppi

Elovena lusikoitavat Kauravälipalat – Täynnä herkullista makua, makeus vain kaurasta, marjoista ja hedelmistä

Elovena Kauravälipalat ovat jogurtin tapaan nautittavia välipaloja. Sarjasta löytyy kolme herkullista makua: mango, mansikka ja mustikka.

Elovenalle on tärkeää, että tuotteet ovat paitsi täynnä herkullista makua, ne ovat myös ravitsemuksellisesti hyviä. Elovena Kauravälipalat on valmistettu hapatetusta eli fermentoidusta kaurasta, ja ne sisältävät hyvää tekeviä maitohappobakteereja. Tuotteet saavat makeutensa vain kauran, marjojen ja hedelmien sokerista, eikä niihin ole lisätty lainkaan valkoista sokeria. Kauravälipalat on täydennetty monipuolisesti D-ja B-vitamiineilla ja kalsiumilla, ja kaikille tuotteille on myönnetty sydänmerkki.

Elovena Kauravälipalat on pakattu kartonkipikariin, joka voidaan kierrättää kartonkikierrätykseen. Kansi on alumiinia, ja se kierrätetään metallinkeräykseen.

Elovena algot fiiliskuvat-0631 680px 72ppi

Elovena Kauraruoka – Uutta makua kaikkeen ruoanlaittoon

Elovena Kauraruokaa käytetään ruoanlaitossa ja leivonnassa aivan kuten perinteistä ruokakermaa. Kaura antaa tuotteelle pehmeän ja täyteläisen maun, ja sen koostumuksen ja rypsiöljyn ansiosta tuotteen rasvan laatu on kunnossa. Tuotteet sisältävät vain vähän tyydyttynyttä rasvaa, ja tästä osoituksena on maustamattomalle kauraruoalle myönnetty sydänmerkki.

Valikoimista löytyy maustamattoman Kauraruoan lisäksi pippuri ja sipuli & valkosipuli. Valmiiksi maustetuilla kauraruoilla ruoanlaitto on helppoa ja nopeaa, kun mausteita ei erikseen tarvita. Samasta purkista löytyvät kauran pehmeä maku ja rakenne sekä mausteet.

Tölkki on 74 % kasvipohjaista materiaalia ja kierrätetään kartonkina. Kasvipohjainen muovikorkki lajitellaan muovinkeräykseen.

Lisää tietoa tuotteista ja herkullisia reseptejä löydät elovena.com-sivuilta.