ESKIMO - vastuullisen valinta keittiöön

ESKIMO - vastuullisen valinta keittiöön

Päivitetty 19.11.2018

ESKIMO:n tuotteet on valmistettu ekologisesti tukemalla kestävän kehityksen arvoja. Tutustu ja ihastu ESKIMO-tuoteperheeseen ja valmista ruokasi vastuullisemmin!

Kestävän huomisen puolesta

ESKIMO on aloittanut vahvan taistelun ruokahävikkiä vastaan lanseeraamalla lisää ekologisia tuotteita, joita on monipuolista hyödyntää ruonlaitossa ja helppo kierrättää. Suomessa valmistetut ESKIMO-tuotteet ovat kuluttajan apuna ruoanvalmistuksesta ruoan säilömiseen. Tuoteperheeseen kuuluu muun muassa erilaisia leivinpapereita, kahvinsuodatinpusseja, paistopusseja, folioita, muffinivuokia ja pakasterasioita.

Kaikki ESKIMO-tuoteperheen tuotteet on valmistettu uusiutuvalla energialla, ja tuotteiden valmistuksessa ei synny juuri lainkaan jätettä. Suurella osalla tuotetteista on lisäksi Joutsenmerkki ja Avainlipputunnus. Bongaa myös leivinpaperin, suodatinpussien ja Eko pakastuspussien uusi raikas vihreä pakkausilme!

kuva

ESKIMO-tuotteita voi hyödyntää monipuolisesti. Tarjoile syyssadon paahdetut juurekset esimerkiksi taitellusta leivinpaperitötteröstä tai nappaa eväät mukaan näppärästi Eko paistopussiin. Eko paistopussi toimii myös trendikkäästi ruokalahjan käärönä - vain mielikuvitus on rajana!

Syyskuussa kaksi uutta ekologista uutuutta

K-ruokakauppojen hyllyille saadaan kaksi ESKIMO-uutuutta syyskuussa: paperinen viinerivuoka ja Eko pakastuspussit!

Yhdessä viinerivuokapakkauksessa on 50 kappaletta kauniilla raidoilla somistettua 7,5 cm kokoista viinerivuokaa. Vuoat sopivat erityisesti juhlaleivonnaisten valmistamiseen. Paperisen viinerivuoan voi heittää käytön jälkeen suoraan biojätteeseen, sillä se on valmistettu biohajoavasta materiaalista.

Joutsenmerkillä varustetut Eko pakastuspussit on valmistettu 95% uusiutuvasta sokeriruokopohjaisesta Green PE -raaka-aineesta. Lisäksi pakkauksessa on tuotteen vastuullisuudesta kertova ESKIMO Eko laatutakuu -leima. 2 ja 3 litran pakastuspussit sopivat ruoka-aineiden pakastamiseen ja säilytykseen.

Eskimoviinerivuoka paperinen

ESKIMO Eko paistopussi kaikenlaiseen ruoanlaittoon

Paperiset ESKIMO Eko -paistopussit ovat olleet kokkaajan apuna jo pitkään. Paistopussien avulla säästyt turhilta tahroilta ja valmistat herkullisia ruokia näppärästi. ESKIMO Eko -paistopusseja on kaksi kätevää kokoa. S-kokoisessa (36x27 cm) paistopussissa paistuu pienemmät paistettavat, kun taas isommassa L-kokoisessa (60x41 cm) paistopussissa valmistuu kokonaiset kinkut ja kalat. Paistopusseja voi käyttää niin mikrossa kuin uunissakin, ja niissä valmistuvat sekä kana, kala, kasvikset, liha että höyrysämpylät.

Nappaa alta paistopussin käyttövinkit!