Hyppää sisältöön
Porsaankyljykset paistopussissaTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Arkiston aarre

Porsaankyljykset paistopussissa

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Porsaankyljykset kypsyvät meheviksi paistopussissa yhdessä juuresten kanssa. Luumu tuo makeutta ja mehevyyttä helppoon uuniruokaan.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

5 annosta
  • 4 porsaankyljystä
  • 5 (600 g) perunaa
  • 3 porkkanaa
  • 1 iso sipuli
  • 150 g lanttua
  • 15 Pirkka luumua
  • 1/2 tl suolaa
  • 2–3 tl Pirkka pizzamaustetta
  • (2 tl roseepippuria)
  • 2 dl vettä

Lisäksi

  • Pirkka paistopussi
  • persiljaa

Ravintosisältö

  • Energia
    414 kJ / 99 kcal
  • Rasva
    3,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,4 g
  • Hiilihydraatit
    8,6 g
  • josta sokereita
    3,7 g
  • Proteiini
    7,4 g
  • Suola
    0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Pese, kuori ja paloittele juurekset. Lohko sipuli. Nuiji kyljykset muovipussin sisällä ohuiksi. Ripottele kyljyksien pintaan yrttejä ja suolaa.
  2. Täytä paistopussi suoraan uunipannun päällä. Pane paistopussiin pohjalle juurekset, sipulit, luumut (rosé-pippurit) ja vesi. Levitä päällimmäiseksi kyljykset. Sulje pussi ja leikkaa ilmareikä.
  3. Paista 200 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Kumoa ruoka vadille. Koristele persiljasilpulla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (22 arviota)