• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porsaankyljykset paistopussissa

Porsaankyljykset kypsyvät meheviksi paistopussissa yhdessä juuresten kanssa. Luumu tuo makeutta ja mehevyyttä helppoon uuniruokaan.
Porsaankyljykset paistopussissa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta

Lisäksi

    • Pirkka paistopussi
    • persiljaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Pese, kuori ja paloittele juurekset. Lohko sipuli. Nuiji kyljykset muovipussin sisällä ohuiksi. Ripottele kyljyksien pintaan yrttejä ja suolaa.
  2. Täytä paistopussi suoraan uunipannun päällä. Pane paistopussiin pohjalle juurekset, sipulit, luumut (rosé-pippurit) ja vesi. Levitä päällimmäiseksi kyljykset. Sulje pussi ja leikkaa ilmareikä.
  3. Paista 200 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Kumoa ruoka vadille. Koristele persiljasilpulla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 72,2 kcal302 kJ
  • Proteiinia5,62 g
  • Hiilihydraatteja6,16 g
  • Rasvaa2,59 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2