Fazer Gluteeniton tuotevalikoima laajenee jauhohyllyyn

Fazer Gluteeniton tuotevalikoima laajenee jauhohyllyyn

Julkaistu 31.1.2022

Vuoden 2021 alussa lanseeratun Fazer Gluteeniton -tuoteperheen valikoima laajenee helmikuussa jauhoihin ja jauhoseoksiin. Fazer luopuu asteittain Vuohelan brändistä, mutta suosituimmat Vuohelan tuotteet pysyvät valikoimassa, saaden uuden brändin ja värikkään pakkausilmeen. Tutut Vuohelan jauhot ja jauhoseokset siirtyvät helposti tunnistettavan Fazer Gluteeniton -brändin alle helmikuussa 2022. Asiakkaiden toiveesta tuotteet on muutettu entistä kätevämpiin pakkauskokoihin.

K-media FazerGluteeniton kuvituskuva 680x700px

Tuotevalikoima laajenee entisestään, kun markkinoille tuodaan herkullinen, runsaasti kotimaista kauraa ja auringonkukansiemeniä sisältävä Fazer Gluteeniton Kaura & auringonkukka leipäjauhoseos. Tuote on helppokäyttöinen ja siitä pyöräytät kätevästi maukkaat sämpylät, rieskat, herkullisen vuokaleivän tai helpon pataleivän. Tuote on vegaaninen ja valmistettu Fazerin gluteenittomassa myllyssä Joutsassa.

Pakkauksesta löydät ohjeen meheviin kaurasämpylöihin ja muihin gluteenittomiin tuotteisiin ja resepteihin voit tutustua Fazerin sivuilla.

K-media FazerGluteeniton kuvituskuva suolainen 680x700px