FIND YOUR FRESH LOOK

FIND YOUR FRESH LOOK

Päivitetty 25.4.2024

Extra purukumi löysi raikkaan uuden ilmeensä – löysitkö jo omasi?

Nappaa suosikki Extra pakkauksesi, ja tiputa suuhusi pala Extra Sugarfree -purukumia. Astu ulos ja anna helmenvalkoisten hampaidesi loistaa!

Extra on uudelleenbrändännyt ja tuonut markkinoille uuden raikkaan ilmeen – moderni, selkeästi tunnistettava, ainutlaatuinen ja huomiota herättävä. Olemme tuoneet jokaiseen makuun uutta rohkeutta ja yksilöllisyyttä. Extra purukumien uudella ilmeellä haluamme mahdollistaa ja innostaa sinua löytämään myös oman raikkaan ilmeesi. Raikas hymy, ainutlaatuinen tyyli, kampaus, meikki ja kehonkieli, todellinen monimuotoisuuden ja persoonallisuuden juhla kaikissa muodoissa ja ko’oissa! Valitse maku, joka heijastaa sinun yksilöllistä identiteettiäsi ja liity pureskelukulttuuriimme.

Nauti itsevarmuudesta hetkessä. Extra purukumi antaa sinulle puhtaan ja raikkaan tunteen aina kun sitä tarvitset. Minkä maun sinä valiset? Peppermint, Bubblemint vai Strawberry? Olipa tyylisi tai fiiliksesi mikä tahansa, tutustu täydellisen raikkaaseen uuden ilmeen Extra purukumi makuvalikoimaamme!